Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ecrinx ,gamzelim çok sağolun zamanınızı ayırdığınız için bugece gene deniyecem,ama bir sorum olacak size,şimdi ben aynen dediğiniz yapıyorum ama kalçamın altına yastık koyarak dediğim bu durum ortaya çıkıyor...sizce zara değiyor dediğim durum yastıktan mı kaynaklı

ecrinx ,gamzelim çok sağolun zamanınızı ayırdığınız için bugece gene deniyecem,ama bir sorum olacak size,şimdi ben aynen dediğiniz yapıyorum ama kalçamın altına yastık koyarak dediğim bu durum ortaya çıkıyor...sizce zara değiyor dediğim durum yastıktan mı kaynaklı

Merhaba Tatlım..:16::16::16:

Zara Değiyor derken ?? Zaten Normaldede zara değer yani sonuçta Penisle Deniyosunuz. O yüzden Bunun Pozisyonla Filan alakası yok:16::16::16:

rica ederim canım ne demek,,bizde böyle yendikk bizede böyle sıkılmadan cevap veren canlar vardı:16:(onlar kendini bilir:16: yastık kolaylaştıran bişey aslında sen yine de bi dene bakalım bi kaç yöntem ama yılmadan...

ecrinix sana bir sorum olacak,yastık altımdayken eşim dikine mi,üste doğru mu alta doğrumu itecek ? hangisi en az acıtan olur

canım dik olmaz üzerine uzanır gibi olacak yatay duracak giriş esnasında ve başı girincede popoya doğru eğimli olarak devam edecek ...anlamadığın bi konu olursa sor yine çekinme :16:

hayır benim durum biraz daha ilerde...yani ben eşimin p.sini yarıya kadar alıyorum zara değidiğini farkedince geri çekiliyorum ne yapmalıyım

ben egzersiz aşamasındayım henüz yenemedim vajinismusu, ama kızlardan öğrendiğim kadarı ile yöne dikkat etmen gerekiyor yukarıya değilde aşağıya doğru gitmesi gerekiyor

şekernaz bak canım 13037 nci sayfaya git o sayfada cadikedi diye bi arkadaşın paylaştığı resimler var bide bu resimlere bak olurmu çok faydası olacak sana emin ol...ne demek istediğimi daha iyi anlayacapını düşünüyorummm....bi koşu bi bak:32:

Yeni arkadaşlar sizde lütfen 13037 nci sayfaya gidiyosunuz ve önce cadıkedinin paylaştığı resmi inceliyosunuz hadi bakalım ilk görev....p...s deneyecek olanlarda lütfen baksın resme nerden neşekilde girmeli ve ilerlemeli bakın ve inceleyin resmi....tıklayın yazılarıda okuyun...

Back
X