- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #130.501
ecrinx baktım evet inan ki faydası oldu ben eşimi istem dışı mı bilmem ama yukarı doğru itiyordum şimdi en azından aşğaıya doğru itince bir gayret belki olur çok sağolasınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dik olmaz üzerine uzanır gibi olacak yatay duracak giriş esnasında ve başı girincede popoya doğru eğimli olarak devam edecek ...anlamadığın bi konu olursa sor yine çekinme![]()
ecrinx baktım evet inan ki faydası oldu ben eşimi istem dışı mı bilmem ama yukarı doğru itiyordum şimdi en azından aşğaıya doğru itince bir gayret belki olur çok sağolasınnn
merhabalar yeni üyeyim ben.1 yıl 10 gündür evliyim..maalesef hala olmadı.Ben ilk günlerde çok ama çok korkuyordum bu ay biraz cesaretlendim ve bacaklarımı açmaya hatta eşimin p.sini biraz içime almaya başladım;fakat tam zara değdiğinde( yada ben öyle zannetiime) geri çekiyorum.Eskiden hiç bu kadarı dahi olmazdı.Bana yardım edin az kaldı yenmeme sanırım;şimdi ne ollacak,ne yapmam gerek bana sadece bunu anlatın lütfenn çok az kalmışken bırakmak istemiyorum.....
yani egzersizdede parmagı totoya dogrumu sokucaz ?
BeRayy ?![]()
![]()
cadıkediiii iki parmak tam :) listeyi düzenlermisin canım?
merhaba.. hoş geldin... zara değdiğinde geri çekiliyorum demişsin.. daha önce hiç muayene oldun mu? fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenmek açısından muayene olmak gerekli.. zar dediğimiz şey genellikle hilal şeklinde ve çok ince bir tabaka.. bunu sen hissetmezsin.. senin takıldığın yer sanırım vajinal giriş kasları.. bu da kendini kastığın için oluyor.. kızların dediği gibi takıldığın yerde poponu havaya kaldırman gerekiyor.. birde o takıldığın yerden sonra yön popoya doğru eğimli olacak..gerçekten çok az kalmış
kızlar bişey sorcaktım; bu durumu yendikten ne kadar sonra çocuk düşünmek doğru olur.... ve de vücud hazır olurrrr![]()
arkadaşım sen ne zaman kendini hazır hissedersen bebek sahibi olabilirsin.. çünkü bebek yapabilmek için sadece ilişkiye girmen yeterli:)) o zaman vücutta hazır olmuş olacak merak etme..
aramıza hoş geldin bacım inşlh sen de aralık gelini olursun.... öncelikle ne güzel fizyolojik bir sorunun yok ve dr a zar a kadar girişe sakince müsade ettiysen bence hemen egzersize başlaaa çünkü bende aralık 12sinde 3.yılım olcak ve kasımın başında yendim anlayacağın sen gibiydim... ciddden psikolojik yapamayacağım demeyi çıkart kafanda bunu kendinin bir eksiği olmaya bürüme beynine ben harikayım de başla cidden egzersizlere....merhaba yeni üyeyim. 2 yıllık evliyim ve hala eşimle ilişkiye giremedik.bir kadın doğum doktoruna gittim, acaba fizyolojik bir sebep mi var diye.Doktor muayene etti ama fizyolojik olarak bir sorun olmadığını tamamen psikolojik olduğunu söyledi.çok az vajinismusum olduğunu söyledi.vajinismusu olan kadınlar bacakları açamazlarmış bile.doktor parmağını kızlık zarıma kadar getirdiğini söyledi,acı çekmemin sebebinin kendimi kasmam olduğunu söyledi.Biz ne zaman ilişkiye girmeyi denesek ben p..s 2 cm içeri girince acı çekiyorum.muayenenin üzerinden 1 yıl geçti ama bende bir değişiklik yok.artık çok fazla denemiyoruz da çünkü ben denemekten bile kaçıyorum.eşim çok fazla anlayış gösterdi ama artık bu dururmun onu ne kadar zorladığını dile getiriyor.başka bi konuda tartışsak bile, konu sonunda hep buraya geliyor.lütfen bana yardım edin, artık ne yapacağımı bilmiyorum, bunu doktorlar ya da terapistlerle yapamam,kendi başıma başarmalıyım.kendi kendine yenen arkadaşlar yardım etsin lütfen..
aramıza hoş geldin bacım inşlh sen de aralık gelini olursun.... öncelikle ne güzel fizyolojik bir sorunun yok ve dr a zar a kadar girişe sakince müsade ettiysen bence hemen egzersize başlaaa çünkü bende aralık 12sinde 3.yılım olcak ve kasımın başında yendim anlayacağın sen gibiydim... ciddden psikolojik yapamayacağım demeyi çıkart kafanda bunu kendinin bir eksiği olmaya bürüme beynine ben harikayım de başla cidden egzersizlere....
cidden çok iyi anlıyorum bu durumu allahım yardım etsin herkese.... her zaman yardımcı olmaya çalışırım buradan ve herkesde yardımcı olurrr
YOK kızamıkçık aşısı olunacakmışmış yok 3 ay o aşıdan sonra bebek olmamalıymış olursa allah korusun (sağır dilsiz kör olma durumu varmış)
yok folik asit en az 3 ay öncesinden başlanılmalıymışmış
yok ilaç kullanıyordum antidepresan budum çok mahvetmiştide beni vajinüsmus o bakıma kullanıyordum dr tavsiyesi ile o tarz ilaçlar en az 6 ay kullanımı bırakılmalıymış hamile kalmadan önce
offff yaaaa ben mi çok abartıyorum ne yapsam