- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #130.801
Aslında bakarsan biz bugün gayet olgun konuştuk. Hiç birbirimize sesimizi yükseltmedik. Birbirimiz hakkında nelerden rahatsız oluyorsak her şeyi konuştuk. Sakindik yani. Hatta konuşma aralarında güldüğümüz de oldu. Birbirimizle uğraştığımız da oldu. Yan yanayken birbirimize şarkı da armağan ettiğimiz oldu. Ama ona oyun oynayamadım. Onu eskisi kadar sevmediğimi, uzaklaşsa üzelmeyeceğimi, o varken hep diken üstünde olduğumu, mutsuz olduğumu, böyle bir ömür geçirmek istemediğimi söyledim. Boşanmaktan bahsederken ağladı, ben de ağladım. Ama bu şekilde de yürümeyeceğini ikimiz de biliyoruz. Ya düzeleceğiz ya da boşanacağız başka yolu yok. Şu anda mesela gayet sıcak mesajlaşıyoruz. Yani işte otele geldimcim, uçağa binomcum falan (böyle mesajlaşırız genelde)
"Bugün yola çıkacağım, kimin ne zaman öleceği belli olmaz, beni güzel uğurla" dedi. Uzun süredir sarılmadığımız gibi sarıldık birbirimize. Yani kavga etmedik biz bugün. Çok normal çok sakin çok mantıklı konuştuk.
harika işte o zaman biraz buzlar erimiş, bunlardan anladığım kadarı ile eşinde sevio seni sanki üzülmüş gibi ne bilim