- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #130.821
arkadaşlarım vajidaşlarım canım çok sıkkın bugün ben vajinusmus için psikoloğa gidiyorum kadın geçen hafta sadece kegel verdi bugünde işaret parmağı tek boğum dedi ama çok yavaş ilerliyoruz ben artık bir an önce olsun bitsin istiyorum eşim artık sıkıldı bu durumdan öyle hissediyorum denedik dün akşam ben yok yönü öyle değil şöyle aşağı yapcan şu şekilde tutcam falan kendim tutmaya çalışıyorum derken sinirlendi bıraktı psikologlada çözülecek iş değil diyo sende bitiyo diyo haklı aslında ama ne yapayım ya psikologda çok yavaş gidiyo bir hafta boyunca tek parmak tek boğum olur mu ya dedim yok böyle yavaş gidecez diyo ama ben onu dinlemesem mi ya ne yapacağımı bilmiyorum artık bende çok sıkıldım
canım hep aynı şeyi söylüyorum bende inan senin gibiydim.buradan okuyup parmak egzersizini duyunca itici ve yapılamaz bişey gibi geliyordu.taa ki birkere deneyene kadar. bi kere işaret parmağı oldu ve iki parmak denedim olmadı.o gün bıraktım bi kaçgün sonra yine deneyeyim dedim ve yine oldu.ama inan öyle zor parmağımı vajinaya götürüyordum ki. ama iş inan parmakla deneyeceğini kendine kabul ettirmende. ardından iki parmak derken üç parmak ve çok şükür bitti... sana tavsiyem eğer kendin bir parmak alabiliyorsan iki dene sonra üç. inan doktora gitmene gerk bile kalmayacak.