Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bego748
03-08-2008, 19:36
arkadaşlar bende vajinsimusum ve internetten verilen ilaçları buldum sizlerle paylaşmak istedim ben denemedim ama deneyenler başardıklarını söylüyolar en kısa zamanda bende deniycem
ALINTIDIR
Önce reçete:

Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik)
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:

3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
Hepsi bu kadar. Tekrar ediyorum; uygulama sizin kişisel sorumluluğunuzdadır.
Ben bu tarz mekanik yöntemler yerine kapsamlı bir psikolojik terapiyi de içeren bir tedavi süreci öneririm.

Kuiflex (bu kas gevşetici bir ilaçtır)
- Tranko Buskas ( bu da prospektüsünü okuyunca göreceksiniz kadın cinsel
organında vs. gerilimi, gerginliği azaltıcı etkiye sahip bir ilaçtır)
- Emla % 5 (bu da uyuşturucu özelliğe sahip bir kremdir, 5 gr lık küçük
tüplerde tane ile satılır)

kuiflex ve tranko buskas’tan 1 kutu, Emla % 5’ten de 2 adet
almanız yeterli..

Kuiflex’ten 2 adet, Tranko Buskas’tan 1 adet içtikten sonra 1
saat bekliyorsunuz.. 1 saatin dolmasına yakın bir tencerede su

Evde klozet var ise bu klozeti kağıtla kaplıyorsun iyice,
sonra kaynattığın tencere ile suyu iyice kaplanmış olan bu küvete
yerleştiriyorsun (ben sap kısımlarını klozetin kenarına gelecek şekilde
koydum) sonra klozetin oturmak için olan kapağını kapatıyorsun. Klozete
oturduğun zaman buhar dışarı çıkmayacak şekilde direkt organa geliyor.. Ama
şimdiden söyliyim çok sıcak oluyo, hatta bazen kalkmak veya biraz yukarı
kalkmak ihtiyacı hissediyorsun çünkü yoksa yanıyoooo :))))

kaynattığımız tencere dolu suyu klozete koyup 7-8
dakika buhara oturuyoruz.. 2. tencere suyu da (başka bir tencere)
kaynatıyoruz (daha önceden koyun ki ara vermemiş olasınız) … bu kez
içine 1 tatlı kaşığı vazelin koyup karıştırıyoruz.. İlk tencereden
kalktıktan sonra hazır olan vazelinle iyice karıştırılmış (dikkat edin
vazelin kaymak yapabiliyor o zaman buharı engelliyor) 2. tencereyi de
klozete koyuyoruz (1. tencereyi çıkarın haa) )) 7-8 dakika da onda
buhara oturuyoruz..

kremi buhardan kalktıktan sonra sürüyorsun arkadaşlar

canım bu haydar dümenin vajinismus reçetesi.ben ilaçları almıştım ama yapmadım.bildiğim yapan arkadaşlar da fayda görmedi.herzaman dediğimiz gibi bu ilaçla olacak birşey değil tamamen psikolojık.herşey sende bitiyor,ilaç belki o bölgeyi biraz uyuşturuyor ama felç hissi de yaratmıyor.hem kaldı kı ilaçlarla oldu dıyelım ya sonra?hep ılac mı kullanacaksın.ihtiyacın olan şey cesaret ilaç değil.ama illaki denemek istersen olamaycak dıye bişey yok ama olmazsa da hayal kırıklığına uğrama

kızlar bende egzersize başlayacağım artık sizce okey mi durex mi yorumları okudum da hemen kuruyo denilmiş siz hangisini tavsiye edersiniz

canım ben ıkısını de kullandım.okeyin çileklisini koku olarak beğenmedim ama yoğunluk olarak iyiydi.durex biraz daha akışkan etkisi daha kısa gibi geldi bana:26:okeyin sadesi daha iyi olabilir.şuan ultrason jeli kullanıyorum hem mıktarı daha fazla hem daha ucuz,egzersizde de bol kullanacağın için ultrason jelini tavsiye ederim,medikallerden lt sini 4-5 liraya alabilirsin

canım ben ıkısını de kullandım.okeyin çileklisini koku olarak beğenmedim ama yoğunluk olarak iyiydi.durex biraz daha akışkan etkisi daha kısa gibi geldi bana:26:okeyin sadesi daha iyi olabilir.şuan ultrason jeli kullanıyorum hem mıktarı daha fazla hem daha ucuz,egzersizde de bol kullanacağın için ultrason jelini tavsiye ederim,medikallerden lt sini 4-5 liraya alabilirsin

ultrasyon jeli aldım bende ama oda sanki çabuk kuruyo sürekli sürmek zorunda kalıyorsun o yüzden acaba diğerleri daha iyi mi diye düşündüm

aylardır burdayım herkesin yazılarını okuyorum bi tek ben cesaret edemedim bu egzersize.. :( ne zaman cesaret edip başlıcam çok merak ediyorum.. :43:

Tatlımm Ordan Öyle Yazınları okuyarak Kimsenin vajinismusu yendiğini görmedim..:20::20:

Cesaret edemiyorum demişsin. Egzersiz yapabilmen için öncee cesaret ve çaba lazım.:34::34:

Sen Hem Hiç Bişe yapma sonrada ne zaman yenicem dee. :26::26:

Bu Şekilde konuşmamın sebebi seni daha iyi Motivasyona sokmak için yanlış anlamaa:16::16::16:

Ama Cesaret edip egzersizlere kesinlikle Başlaman lazım. Yoksaa yenmen mümkün değill:40::40::40::40:

Son düzenleme:
şuan kimse online değil ama rica ediyorum görünce biri yardım etsinn eş denemesinde p..s kayıp popoya gdiyo tutsam bile olmuyoo bi taktiğe ihtiyacım var pozisyon nasıl olmalı benim altta olduğum pozisyonda hç yapamadım nasıl kurtulacammm yeterrrrrrrrrrrrrrrr

Tatlım Madem Alt Pozisyonda yapamıyosunn o zaman üst Pozisyonu denee.

Üst Pozisyonda yüzün eşine dönükk olabilir. O şekilde penisi Vajinanın girişine yerleştir.

Ve yavaşça oturmaya başla. Yılmadan usanmadan girene kadar devam et:41::41:

Zaten yeterki yön doğru olsun bide sen rahat ol öylee bir kayıp gidiyokii anlatamamm:16::16::16::16:

ultrasyon jeli aldım bende ama oda sanki çabuk kuruyo sürekli sürmek zorunda kalıyorsun o yüzden acaba diğerleri daha iyi mi diye düşündüm

hmm ozaman okeyin sadesini dene bence onun yoğunluğu daha iyi ve dediğin gibi ultrason jeli gibi çabuk kurumuyor.ama ultrason jeli de miktar olarak iyi sen bilirsin.

ben serçeyi bile itemiyorum neden acaba çok acıyor

Tatlım canının çok yanmasının sebebi Kendini Çok sıkıp kastığın İçin Olabilir mi ??

Kesinlikle tek sebebi bu. Başka Türlü canın senin dediğin kadar çok yanmaz. Yok Öyle Bişey..

Hem Kendini Hemde egzersizcileri Korkutmaaa !!

Kızlar hep söylüyoruz acı diye bişey yokk.. Beyniniz sizee Oyun Oynuyorr:47::47:

Parmağına bolca jel sür. Bolcaaa bacaklarını aç yinee bolcaa ıkınnn. Ve Yönü biraz popoyo doğru ittir Bak o zaman nasıl kayıyooo:10::10::10:

canım bi anda bakkal mumundan penıs kalınlıgında muma gecmen seni zorlayabilir. o yuzden bakkal mumuna peçete sar bı kac kat sonra onu strecle ve prez... e gecırıp dene. yanı egzersızlerınde kullandıgın aparatı 1 er yada yarımşar santım buyuterek ılerle bu sekılde daha kolay olacaktır.

tamam canım önerini dikkate alıcam dün deneyemedik zaten annemde kaldık :1:

yardım edin nolur bir buçuk yıllık evliyim 2 doktor değiştirdim olmadı.yenemiyorum bir türlü başarı hikayelerini okudukça acaba bende yazacakmıyım diyorum.ya ben egzersiz yapayım dedin küçük mumla girdi ama sol tarafa oldu yani direk olmadı bi sorun yoktur değilmi ondan sonra egzersiz yapmak istemedim...

emin ol sende yazacaksın canım bende yeni yenenlerdenim..egzersiz olmadan olmuor sakın pes etme

yardım edin nolur bir buçuk yıllık evliyim 2 doktor değiştirdim olmadı.yenemiyorum bir türlü başarı hikayelerini okudukça acaba bende yazacakmıyım diyorum.ya ben egzersiz yapayım dedin küçük mumla girdi ama sol tarafa oldu yani direk olmadı bi sorun yoktur değilmi ondan sonra egzersiz yapmak istemedim...

merhaba. hoşgeldin. yapabilirsin. yapamaman için hiç bir neden yok.. sen çok yol almışsın. küçük olunca diğerleride çabucak oluyor .. direk gitmiyor zaten girdiyse doğru yoldasın demektir.. hadi şimdide çevresini genişleterek devam et.. olacak göreceksin.. kolay gelsin.. burayada yaptıkça yazmaya unutma insan psikolojik olarak rahatlıyor.

kızlar ya ben kasım 6sında yendim ve gülücek siniz ama:) unutmayım diyede regl olana dek hergün yaptık... azcık gülün bu cümleme:) :21:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

acak 29 kasımda regl oldum ve yeni bitti feci şekilde yoğun oldu bu kez ve şimdi o kadar yapmaya rağmen beynim yeniden acıyacağa şartlanmış gibi yanma batma acıma kasmaaaaaaaaaa hepsi olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... nerdeyse zevk alma aşamasına gelen bennnnnnn şimdi bu ay yeniden gerilediğimi hissediyorum bu normal midir?...........

sonra yazışmıştık birkaç arkdşla ve yaptığım araştırmalardada işeme hissi geliyor olmasını orgazma yaklaşmak diyordu birkaç yerde.... ciddden yenenlerde de oluyormu bu durum herkesde sanki işeyecem gibi oluyor nitekim bence tutmasam akıp gidecekte.............. uffffffffffffff berbat bişey....

ne yapalımmmmmmmmmmmm nereye gidim doktoraaaaaaaaaaaa.... offfffffff
herhaftaaa bişey çıkyorrr ne zormuş kadın olmakkkkkkkkk ....

yazılarım baya açık seçik oldu kusuruma bakmayın cidden sosyal bir destek olsun da olsunnnnnnnn yoksa eş anlamıyor yendin sen bunu geçti abartma gökçe diyip duruyorrrrrrr bu kez yendiğime gıcık oluyorummmmmm..... yardım bacılarrrrrrrrrrr

kızlar ya ben kasım 6sında yendim ve gülücek siniz ama:) unutmayım diyede regl olana dek hergün yaptık... azcık gülün bu cümleme:) :21:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

acak 29 kasımda regl oldum ve yeni bitti feci şekilde yoğun oldu bu kez ve şimdi o kadar yapmaya rağmen beynim yeniden acıyacağa şartlanmış gibi yanma batma acıma kasmaaaaaaaaaa hepsi olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... nerdeyse zevk alma aşamasına gelen bennnnnnn şimdi bu ay yeniden gerilediğimi hissediyorum bu normal midir?...........

sonra yazışmıştık birkaç arkdşla ve yaptığım araştırmalardada işeme hissi geliyor olmasını orgazma yaklaşmak diyordu birkaç yerde.... ciddden yenenlerde de oluyormu bu durum herkesde sanki işeyecem gibi oluyor nitekim bence tutmasam akıp gidecekte.............. uffffffffffffff berbat bişey....

yazılarım baya açık seçik oldu kusuruma bakmayın cidden sosyal bir destek olsun da olsunnnnnnnn yoksa eş anlamıyor yendin sen bunu geçti abartma gökçe diyip duruyorrrrrrr bu kez yendiğime gıcık oluyorummmmmm..... yardım bacılarrrrrrrrrrr

valla bacı o işeme hissi bendede oluyo dediğin gibi bıraksam gitcemm oooo sizde performans baya yüksek:):):):):):):) ben 25 de yendim sadece hafta sonları yaptık yendiğimden beri eşim çok isteksiz anlamadım neden bişey olmaz sen gene her zamanki gib yapacaksın iştearaya biraz zaman girdği için olmustur yap bi kere daha düzelirsin bencee

valla bacı o işeme hissi bendede oluyo dediğin gibi bıraksam gitcemm oooo sizde performans baya yüksek:):):):):):):) ben 25 de yendim sadece hafta sonları yaptık yendiğimden beri eşim çok isteksiz anlamadım neden bişey olmaz sen gene her zamanki gib yapacaksın iştearaya biraz zaman girdği için olmustur yap bi kere daha düzelirsin bencee

offf offff evet... hazalcımmmmmmm aile hekimliğine gittim orda lafladığmız hemşire vardı evli 2 çocuk annesi , banaaa yaa mesane yönüne geliyordur p...s onun yönünü ayarlaaayın dedi ondan olabilirmiş işeme isteği...... vallaaaa ancak yaşayan anlarrr yoksa ağzı olan konuşuyor :) :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

ayrıca çocuk isteğimde geçti çünkü durex jel kullanıyorum spermlere zarar vermiyormuş ph dengesini olumlu yapıp yağsız şekilde kayganlaştırıyor olsada bebek düşününce bu kayganlaştırıcı kullanmadan girişimde bulunmak gerekiyormuş çünküüüüüüüü durex okey bile (cinsellik adına olan bu jeller bile) spermleri yavaşlatıyormuş yumurtaya geçmesini:)

ama yok çok çok kuruysa vaji doktormuza başvurucakmışız o uygun görürse bunları kullanarak hamilelik girişiminde bulunulabiliyormuşşş.... velhasılı kelam ben şöyle diyorum yanılıyormuyum
1 iyice alışmam şart sonra
2kayganlaştırıcıya ara vermek lazım hamilelik istiyorsam
3.işeme hissi gidip zevk moduna geçiş olmalı

kızlarrrrrrrrrrrrrr yanılıyormuyummmmmmmmmmmm

Kızlar o idrar hissi orgazm olmaya çok yakın olduğunuzun belirtisi :34::1:

offf offff evet... hazalcımmmmmmm aile hekimliğine gittim orda lafladığmız hemşire vardı evli 2 çocuk annesi , banaaa yaa mesane yönüne geliyordur p...s onun yönünü ayarlaaayın dedi ondan olabilirmiş işeme isteği...... vallaaaa ancak yaşayan anlarrr yoksa ağzı olan konuşuyor :) :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

ayrıca çocuk isteğimde geçti çünkü durex jel kullanıyorum spermlere zarar vermiyormuş ph dengesini olumlu yapıp yağsız şekilde kayganlaştırıyor olsada bebek düşününce bu kayganlaştırıcı kullanmadan girişimde bulunmak gerekiyormuş çünküüüüüüüü durex okey bile (cinsellik adına olan bu jeller bile) spermleri yavaşlatıyormuş yumurtaya geçmesini:)

ama yok çok çok kuruysa vaji doktormuza başvurucakmışız o uygun görürse bunları kullanarak hamilelik girişiminde bulunulabiliyormuşşş.... velhasılı kelam ben şöyle diyorum yanılıyormuyum
1 iyice alışmam şart sonra
2kayganlaştırıcıya ara vermek lazım hamilelik istiyorsam
3.işeme hissi gidip zevk moduna geçiş olmalı

kızlarrrrrrrrrrrrrr yanılıyormuyummmmmmmmmmmm

anladım canım ben zaten denemelerde hç jel kullanmıyorum vaji ıslaklıgı ile giriş gercekleşiyo sende ön sevişmeyi uzun tutup bu sekilde yapabilirsin

ya ilk gittiğim doktor tampon egzersizi verdi önce üç çeşitti.ama yapamdım.sonra parmak egzersizine geçtik serçe parmağı yapabildim sadece.tabi yapamıyodum zorla oluyodu acıyodu bende bıraktım ikinci doktorda biraz daha farklı yöntem denedi korkularımı aldı içimden ama yinede yapamadım.ve eşimin sabrı kalmadı artık...şuan regl oldum....ve eşim anneme söyledi annem yanımda şidi çok zorluyo beni......

Arkadaşlar ben yaklaşık bir aydır bu egzersizleri yapıyorum. uzunluk yönünden hiçbir sıkıntım yok 11-12 cm çok rahat alabiliyorum. Genişlik yönünden bişey sormak istiyorum. Utanarak sıkılarak söylüyorum ben eşimin p..sinin genişliğini ölçtüm başparmak ve işaret parmağıyla sıfır işareti yapıyoruz ya o genişlikte benim şuan yaptığım aparat ise onun yarısı kadar onda biraz zorlanıyorum bana tavsiye edebileceğiniz birşey varmıdır ?

Arkadaşlar ben yaklaşık bir aydır bu egzersizleri yapıyorum. uzunluk yönünden hiçbir sıkıntım yok 11-12 cm çok rahat alabiliyorum. Genişlik yönünden bişey sormak istiyorum. Utanarak sıkılarak söylüyorum ben eşimin p..sinin genişliğini ölçtüm başparmak ve işaret parmağıyla sıfır işareti yapıyoruz ya o genişlikte benim şuan yaptığım aparat ise onun yarısı kadar onda biraz zorlanıyorum bana tavsiye edebileceğiniz birşey varmıdır ?

bacım aparatlarnı kağıt havluyu her defasında sararak genişlet derim.... haaaa ben eşimin p... boyutuna gelmeden 8cmlik (çapı 8cm) bir aparatı denedim ve eşimde o hoooooo o giryosa demekki bişey girebilyor diyerek denedik ve olduuuuuuu ama illa egzersizle yavaş yavaş geçeyim diyosan kağıt havlu sar yarım cm genişlet sonra bir kat daha sar sonra 1 kat dahaaa .... bu şekilde artır veee içinde beklet aparatını ıkınarakkkkkk bırak vücudun çıkartsınnnnnnnnnnnn bu şekilde nefes egzersizi yapmış olucaksınnnnnnnnnnnnn....

slm cnm psikiyatramı gittin kadın dgumamı gittin egzersizleri dene cnm ben beceremedm ama becerenlerin cogusu yendi vajinismusu. ilk syfalarda egzersizler var ayrıntılı anlatılıyor hatta su sekilde kısaca sana özet geçeyim

psikiyatra gittim ama olmadı aslında hiç olmayacak die düşünmüyorum bigün olacak biliyorum.tabi eşimin artık umudu hiç yokkk...

bacım aparatlarnı kağıt havluyu her defasında sararak genişlet derim.... haaaa ben eşimin p... boyutuna gelmeden 8cmlik (çapı 8cm) bir aparatı denedim ve eşimde o hoooooo o giryosa demekki bişey girebilyor diyerek denedik ve olduuuuuuu ama illa egzersizle yavaş yavaş geçeyim diyosan kağıt havlu sar yarım cm genişlet sonra bir kat daha sar sonra 1 kat dahaaa .... bu şekilde artır veee içinde beklet aparatını ıkınarakkkkkk bırak vücudun çıkartsınnnnnnnnnnnn bu şekilde nefes egzersizi yapmış olucaksınnnnnnnnnnnnn....

Bende dediğin gibi aparatımı kağıt havlu ile genişletiyorum. Şuan 9-10 cm genişliğinde alabiliyorum içime onuda dün denedim içeri girerken hani genişliyor ya giriş kısmı orası baya bi gerildi sadece bu aparatı 4-5 cm ittirebildim sonrasında acı hissettiğimden bıraktım. Valla açıkcası eşimle denemeye çekiniyorum kendimi kasarım diye düşünüp korkuyorum. Siz nasıl yaptınız hangi pozisyonda denediniz? (ayıp oldu biraz ama ) ve denerken acıdı mı ? cevaplarsanız çok sevinirim :)

Back
X