Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy bende duygusala bagladım şimdi gözlerim doldu sankı bende sızlerden ayrılıyormusum gibi hissettim gözlerim doldu çok sagol canım ya mutlaka gırerım sıteye am bukadar duzenlı olmaz ama özellikle senın takipçininim bu aksam bıtırmeye çalıcam insallah senın halay basıda benım biliyorsun hadı su regllerden önce bıtırelım bu aksam sende katıl belkı ıkımız içinde buyuk gün bugundur
Beni de gaza getirdin bak :))) son egzersizim istediğim gibi olursa deneme yaparım belki ;))) egzersize başladığımdan beri eşimle hiç deneme yapmadık hüsrana uğrarım da egzersizden de soğurum diye çekindim biliyorsun.. Ama vajiyi de benzer zamanlarda yenersek seninle tam vaji tertibi olacağız :)))))))))))))

kızlar eklentilere bakın doğru yüklediysem

kızlar 3.resim ilk gece için yani genelde yenmek adınaaa gerdek için
1. resimde gerdek sonrası alışmaaa
sonra 2.de en güzeli kadın adına zevk almak adına (güyaaaaaa :21::21::21::21::21::21::21::21::21:)
ve 4.resimde hamile kalmak isteyenler adına

bacılar bakalım yararlı olurmu resimler kolay gele bol egzersizler

bu resimlerin ve yukarıdaki açıklamaların örtüştüğünden emin misin :21:

hadi kızlar bırakın vaji kardeşliğini siz aralık gelinleri kardeşliğine başlayın :)) sorunuz var mı yardımcı olayım hazır gelmişken :)) katarsis adet öncesi daralmaz sanmıyorum hayatımda duymadım :P ama sonrasında kesinlikle geniştir biter bitmez dene bence ;))

Beni de gaza getirdin bak :))) son egzersizim istediğim gibi olursa deneme yaparım belki ;))) egzersize başladığımdan beri eşimle hiç deneme yapmadık hüsrana uğrarım da egzersizden de soğurum diye çekindim biliyorsun.. Ama vajiyi de benzer zamanlarda yenersek seninle tam vaji tertibi olacağız :)))))))))))))[/QUOTE
ayyyy kız benıdecok heyecanlandırdın sımdı ama ne guzel olur dimi vajidaştan kaderdaş belkı sonrada annedaş oluruz :) bak bu aksam kesın dene kandır eşinide hadı benıde emın degıldım ama kesın deneyecem bu aksam denerkende aklım sende olcak :)

hadi kızlar bırakın vaji kardeşliğini siz aralık gelinleri kardeşliğine başlayın :)) sorunuz var mı yardımcı olayım hazır gelmişken :)) katarsis adet öncesi daralmaz sanmıyorum hayatımda duymadım :P ama sonrasında kesinlikle geniştir biter bitmez dene bence ;))

ayyyy sorum yok heralde nefes almak ve rahat olmak oonemlı,jelımde hazır... sankı bugun dugunum varmıs gıbı heyecanlanıyorum ukadarını beklemıyordum :))) nıye boyle oldumkı

Beni de gaza getirdin bak :))) son egzersizim istediğim gibi olursa deneme yaparım belki ;))) egzersize başladığımdan beri eşimle hiç deneme yapmadık hüsrana uğrarım da egzersizden de soğurum diye çekindim biliyorsun.. Ama vajiyi de benzer zamanlarda yenersek seninle tam vaji tertibi olacağız :)))))))))))))[/QUOTE
ayyyy kız benıdecok heyecanlandırdın sımdı ama ne guzel olur dimi vajidaştan kaderdaş belkı sonrada annedaş oluruz :) bak bu aksam kesın dene kandır eşinide hadı benıde emın degıldım ama kesın deneyecem bu aksam denerkende aklım sende olcak :)
Tamam canım hiç aklımda fikrimde yokken deneme yapmayı düşündürdün bana :)))) bu gece dualar bize gelsin :)) benim de aklım sen de olacak yarın haberleşelim ;)))) kalp atışım belki de geliyordur oraya kadar. Bu gece inşallah bu iş biter regl öncesi ilk defa regl depresyonu yaşamadan oynaya oynaya geçiririz :))))

Teşekkür ederim girlinred bende darlaştı mı diye endişe ediyordum beni de rahatlatın ;)

ayyyy sorum yok heralde nefes almak ve rahat olmak oonemlı,jelımde hazır... sankı bugun dugunum varmıs gıbı heyecanlanıyorum ukadarını beklemıyordum :))) nıye boyle oldumkı

istekli olmak yarı yarıya çözer işi ;) ben de eşim şehirdışından geldiğinde gelin olmuştum özlem vardı çünkü :) hadi bakalım mutlu haberleri bekliorum çekelim artık halayınızı gari :) :21:

hadi kızlar bırakın vaji kardeşliğini siz aralık gelinleri kardeşliğine başlayın :)) sorunuz var mı yardımcı olayım hazır gelmişken :)) katarsis adet öncesi daralmaz sanmıyorum hayatımda duymadım :P ama sonrasında kesinlikle geniştir biter bitmez dene bence ;))[/QUOTE
Teşekkür ederim girlinred rahatlattın beni ben de darlaştı gibi hissettim ama psikolojik demek ki ;)

hadı bakem insallah dua dua dua....

ne deyim Allah rast getirsin ;) sakin olun o anda, kendinizi kasmayın, nefes çok önemli, acısa da bırakmayın, ayrılmayın hemen, acıdığı anda hatta mümkünse eşin o noktada beklesin biraz açılıor orası öylelikle, bir de hep aşağı doğru itecek yukarıdan aşağıya itecek. püf noktalar bunlar :)) bu kadarcık şeyi sen yapamayacaksın da kim yapacak yaa başarırsın sen aslansın metin ol biraz :)

Tamam canım hiç aklımda fikrimde yokken deneme yapmayı düşündürdün bana :)))) bu gece dualar bize gelsin :)) benim de aklım sen de olacak yarın haberleşelim ;)))) kalp atışım belki de geliyordur oraya kadar. Bu gece inşallah bu iş biter regl öncesi ilk defa regl depresyonu yaşamadan oynaya oynaya geçiririz :))))

yaaa bende cok heyecanlandım bende kalp sesımde sana gelıyormu ???????? hadı bakalım önce kayınvalıdeyı guzele uyut sonrahalay zamanııııııııııı isimlerimizi yarın aralık ayı listesınde gruyor gibiyim ya cok heyecanladımmmmmmmmmmmmmmm Allahım ıkımızede yardım et (bu nasıl bır yakınlık duygusu hiç tanımadan yuzumuzu görmeden nasıl oluyor ama ıyıkıde oluyor))

yaaa bende cok heyecanlandım bende kalp sesımde sana gelıyormu ???????? hadı bakalım önce kayınvalıdeyı guzele uyut sonrahalay zamanııııııııııı isimlerimizi yarın aralık ayı listesınde gruyor gibiyim ya cok heyecanladımmmmmmmmmmmmmmm Allahım ıkımızede yardım et (bu nasıl bır yakınlık duygusu hiç tanımadan yuzumuzu görmeden nasıl oluyor ama ıyıkıde oluyor))
Mufimmmm şu iş bitsin kızkardeşime sarılır gibi sarılıp ağlamak istiyorum böyle üüüüüü filan diye ama bu sefer sevinçten canım :)) Allahım duy sesimizi.. (Kayınvalidemi bir uyutayım sonra banyo da egzersiz yapacağım sonra da eş denemesi sen de baştan bşr egzersiz yap canım kafamız rahat olsun ay ne oldu birden bize valla faza geldik iyice hadi inşallah canım)
Bu arada tüm topiği mufim ile katarsise duaya bekliyoruz kızlar ihtiyacımız var buna
Ben şimdi mecburen çıkıyorum canım yarın ola hayır ola ;))))))

Mufimmmm şu iş bitsin kızkardeşime sarılır gibi sarılıp ağlamak istiyorum böyle üüüüüü filan diye ama bu sefer sevinçten canım :)) Allahım duy sesimizi.. (Kayınvalidemi bir uyutayım sonra banyo da egzersiz yapacağım sonra da eş denemesi sen de baştan bşr egzersiz yap canım kafamız rahat olsun ay ne oldu birden bize valla faza geldik iyice hadi inşallah canım)
Bu arada tüm topiği mufim ile katarsise duaya bekliyoruz kızlar ihtiyacımız var buna
Ben şimdi mecburen çıkıyorum canım yarın ola hayır ola ;))))))

tamam tatlım uyumazsa kayınvalıdeciğne bır tabak yoğurt ver güzel uyutur o haydi kolay gele yarın yazısırız

kızlar bu gece mufim yani ben ve katarsis için dua ve destek zamanı bızı yalnız bırakmayın yarın insallah gelin haberlerimizi vercez hepinizi seviyoruz

canım bende senin gibi düşünüordum 3 4 günde nasıl çözebilirler ki die..ama gerçekten çözüolar ben doktara giderek 4. gün kırtuldum..

aynen canım bende bir haftada kurtuldum bu hastalıktan sihirli değnek tabiki yok ama onlarında yöntemleri var işte 3 4 milyar evet istiyorlar ama kesin çözüm veriyor zaten kendine güvenmeseler okadar para istemezler dimi okadar çok kişi gidiyorki ben gittiğimde çok şaşırmıştım 30 yaşından 20 yaşa 40 yaşa kadar var birtek burdaki hastalar deil burda olmayan birçok insan var yurtdışından gelenler ve bir çok ülkeden gelenler var düşünsene okadar para veriyorlar birde olmuyor sonuç yok linç ederler o doktorları :) eğer maddi durmun varsa kendi başına çözemiyorsan mutlaka gitmelisin bir doktora

hee kızlar unutmadan bana mesaj atıyorsunuz hangi doktor diye ben özel mesaja cevap veremiyorum sanırım gitmiyor 100 tane yorummu ne bişiler yazıyor ondan sonra acılacakmış anlamadım :) doktor saygın micozkadıoğlu na gittim

Merhaba kader arkadaşlarım. Yeni kişiler gelmiş, bilmeyenler vardır mutlaka; kader arkadaşlarım diyorum çünkü ben de 8 sene vajinusmustum. 8 seneden sonra ilk defa Mayıs 2012'de aştım bu illeti. Haziranda da hamile kaldım şükür. Evliliğimin 3. senesinde sürtünme sonucu hamile kaldım. 4 yaşında bir oğlum var ve 2. bebeğim de erkek olacak. Oğluma isim konusunda yardımcı olur musunuz, anketimize katılır mısınız?

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/577810-2-ogluma-isim.html

ne güzel hemen hamile kalmışsın darısı inşallah bizim başımıza ben de tam yedi yılda yendim daha yeneli 2.5 ay falan oldu inşallah ben de hemen hamile kalırım olmayacakmış gibi geliyor vajinusmustan bu kadar çektikten sonra sanki bu da öyle olacakmış gibi geliyor ama böyle duyunca içim rahatladı inşallah fazla beklemem çünkü bu vajinusmus beni çok yıprattı inşallah bebek konusunda çok fazla beklemem offfff çok zormuş çok allahım vajinusmusluların da bebek isteyenlerin de yardımcısı olsun tez muratlarını versin inşallah.bazıları için çok basit olan şeyler bazıları için çile haline geliyor bu da bizim bahtımız demek ki ne yapalım mecbur çekicez.

Back
X