- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #131.741
utanmaya gerek yok ınternetten alıp sıparıs edersın
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internetten alacaksan dilatör ya da fallus olarak bakacaksın egzersizde kullanılan aparatlar bunlar ama biz kendimiz aparat hazırladık onlara para vermene gerek yok.
utanmaya gerek yok ınternetten alıp sıparıs edersın bı sey olmaz ben yazmaktan utanmıorum sen nıye utanıyon
peki herhangı bişey kulandınmı cnm ilşki esnasındaaaa
hiç yapmadım nasıl yapılacağı yazarmı bir yerlerde??
sanırım burda üstte olmalıyız değilmi pozisyon olarak??
canım eğer egezersize yeni başlayacaksan önce sayfanın başındaki kegel ve nefes egzersizleriyle başlıyorsun.daha sonra ayna karşınında vajini inceliyorsun(ıkındığında orası açılıyor).sonra kendini hazır hissettiğin zaman istersen sen kulak pamuğu ile başla ister 1 ister 3-5 adet bir araya getirerek onları streçle sabitle,prezervatife geçir kayganlaitırıcı jel ya da aynı görevde olan ultrason jelini kullanıp onu vajınanın içine göndermeye çalış.benım ılk aparatım bakkallrda satılan beyaz mumdu onu kalınlaştırarark çalışmıştım.
bende üst pozisyondaa biraz aldım ama sonra hemen panikledim ve kendimi çektim keşke çekmeseydimde bittseydii![]()
anladım cnm çok tşk ederim.Mum biraz korkuttu açıkçası ama kulak pamuğu daha uygun gibi.ilk okuduğumda nasıl yani demiştim pamuk içerde kalmazmı diye:))
bende hız varda o yuzden sordum utandım ya sımdı oyle dedıım dıye olur olur hızlı sızınde alısınca aparatlara
canım benim ne güzel başlangıç yapmışsınız keşke devam etseydin.( ne kadarını aldın başı falan komple girdimi??
mumdan korma işeret parmağınla aynı kalınlıktabana da kulak pamuğu çok küçük gelmişti beyaz mumla başladım bir cesaret ve oldu
aparatla çalışmak istemezsen serçe parmakla da çalışabilirsin.poponun altına yastık koy bacaklarını iyice aç ve nefes verirken ıkın,ıkındığın zaman orası açılıyor ve artık neyle çalışacaksan parmak,mum,kulak pamuğu popo yönünde eğimli olarak içeri itiyorsun.buarada hijyen açısından prezervatif kullanmayı unutma.ayrıca jellerde tahrişi önleyeceğinden işini kolaylaştıracaktır.sen bir yerden başla aklına takılanları sor çekinme.
ıslak oluyormusun yada jelmi sürüyorsun hızlıca girmesi için?
beyaz mumla deneyeyim o zaman.ama hep şeyi merak ediyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum.bunu yaparken ilişkiye hazır durumda gibi olmalıyım yoksa hadi yapayım diyip mi yapmalıyım??
ama ıslanma olmayınca nasıl olacak???anlamadım ...
evet girdi canım sonra çıkardım hemen emla ile yaptım bunu tatlım sonra dr. gttm oda emla kas gevşetici ve jel verdii bunlarla dene dedı nasıl kulanıcgmı blmyrm ama :/
tabi canım klitorisini bulup uyarmalısın onu .. uyardığın an kolay olcak zatenbeyaz mumla deneyeyim o zaman.ama hep şeyi merak ediyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum.bunu yaparken ilişkiye hazır durumda gibi olmalıyım yoksa hadi yapayım diyip mi yapmalıyım??
hızlıca girmesi diye bişey yoktahriş olmak mı istiyorsun?jel kullancaksın ama önce yavaş hareket et alış ondan sonra yavaş yavaş hızlanırsın
önce bunu sağılğın için yaptığını düşünüp sonra hazır hisettiğin zaman yapmalısın zaten bu durumda zevk pek söz konusu olmuyor.