Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhaba bende 6 aylık evli ve ilişkiye giremeyenlerdenim birkaç ay önce burayı takip ediyordum fakat alıştırmaları yapmaya cesaret edemedim .. daha sonra doktora gitmeye başladık şu an son aşamadayız eş penisinin gövdesine kadar alabiliyorum fakat ondan sonrası acıyo... cesaretim kırılıyo korkuyorum ne yapmam gerekiyor son aşamadan sonra başa dönmek istemiyorum.. ben üstteyken deniyoruz..yardım ederseniz sevinirim

cevap verecek yok mu :(

kızlar yaa az önce kulak cubuguna pamuk koyup strecledım sankı bıcak gıbı dokunduramadım bıle. serce parmagımı soktum gırdı yuzuk parmağımı denedım bu sefer acıdı ıttıremedım bı turlu esıme ddm kı gece deneyelım dedm denemk ıstıyorum esımın penısı canımı hc yakmıo ama sadece ıttıremıorum cnm yancak dıe krkuorum ya adet olmadan yapmam lazm artk kızlar of :( esım sevındı deneyelm dıyınce hatta dedm bu hafta heraksam deneylm dedm cok mtlu oldu allahm artık olsn nolur ya nolr

cevap verecek yok mu :(

canım muhtemelen çoğu arkadaşımız gibi yönde problem yaşıyorsun.o bahsettiğin noktadan sonra acı olmaması gerek acı oluyorsa yanlış yöndedir.popoya doğru eğim vererek ilerlerseniz o yolunu bulur.bir de bununla ilgili geçmiş sayfalarda resimler var onları incelemeni tavsiye ederim.

kızlar yaa az önce kulak cubuguna pamuk koyup strecledım sankı bıcak gıbı dokunduramadım bıle. serce parmagımı soktum gırdı yuzuk parmağımı denedım bu sefer acıdı ıttıremedım bı turlu esıme ddm kı gece deneyelım dedm denemk ıstıyorum esımın penısı canımı hc yakmıo ama sadece ıttıremıorum cnm yancak dıe krkuorum ya adet olmadan yapmam lazm artk kızlar of :( esım sevındı deneyelm dıyınce hatta dedm bu hafta heraksam deneylm dedm cok mtlu oldu allahm artık olsn nolur ya nolr

eş denemesi içi erken olduğunu biliyorsun canım ama sizin bileceğiniz bişey.umarım kısa zamanda kurtulursun

canım muhtemelen çoğu arkadaşımız gibi yönde problem yaşıyorsun.o bahsettiğin noktadan sonra acı olmaması gerek acı oluyorsa yanlış yöndedir.popoya doğru eğim vererek ilerlerseniz o yolunu bulur.bir de bununla ilgili geçmiş sayfalarda resimler var onları incelemeni tavsiye ederim.

evet şimdi inceledim resimleri daha önce burada da okumuştum popoya doğru yön verilecek diye ama ben üstteyken nasıl o yönü vericem onu bilemiyorum işte

kızlar eşimin toplantısı var geç gelecek şimdi egzersiz yapcam ama çok üşüyorum kaloriferler tam yanmıyo.birde eşime denicez demedim gelince sölicem

evet şimdi inceledim resimleri daha önce burada da okumuştum popoya doğru yön verilecek diye ama ben üstteyken nasıl o yönü vericem onu bilemiyorum işte

üsteyken eğer sırtın eşine dönükse biraz eşinin bacaklarına doğru gövdeni öne eğerek ya da yüzün eşine dönükse gövdeye doğru biraz eğilerek yön bulabilirsin.cadıkedinin daha önce paylaştığı resimlerde yeterınce güzel acıklamış.onları biri yayınlayabilirse ya da sen bakabilirsen....

Son düzenleme:
üsteyken eğer sırtın eşine dönükse biraz eşinin bacaklarına doğru gövdeni öne eğerek ya da yüzün eşine dönükse gövdeye doğru biraz eğilerek yön bulabilirsin.cadıkedinin daha önce paylaştığı resimlerde yeterınce güzel acıklamış.onları biri yayınlayabilirse ya da sen bakabilirsen....

kızlar teşekkür ederim bugün deniycez inş olur bıktım artık hayal kırıklığından...

canım eşler bızde gayret gordukce sevınıyor tabı sende cesarteını topla yonu bulursankı zor degıl bu zaten cupppppp dıye kayacak ama mutlaka jel dene haydı kolay gele

Kızlar merhaba;

Ben 1 ay önce gördüm bu siteyi ve yaklaşık 1 aydır takip ediyorum yorumlarınızı..(üye olmaya karar verdim)

Ya dedim olamaz bu kadar da!! Bu kızlarla aynı şeyleri yaşıyoruz, aynı şeyleri düşünüyoruz..ancak itiraf etmeliyimkiburayı görene kadar hiç egzersiz yapmamıştım burdan öğrendim bildiklerim sadece 'kendini kasma' bu cümleden ibaretti.. bi gün bi kız yazmış burda hadi bekleme başla egzersizeee... Eşim evde yoktu kulak cubugu ile ilk adımı attım.Baktım hissetmyorum bıle ve yavas yavas egzersizlere başladım..Kendimi gercekten hazır hissettiğimde ise 1 hafta önce eş denemesi yaptık..Sonuç harikaydı. Bir gün ara ile dme yaptık ve her gecengün iyiye gidiyor.. Buraya cok şey borçluyum....Sizlerın de olacak eminim..

HERKES YAŞASIN BU DUYGUYU...

offf offf bende vajinismusum hemde en ağır şiddetli olanından iki yıldır olmadı hiç birsey deneyemiyorum balayında yapmaya çalıştık çok canım yandı ve çok korktum tükenmiş durumdayım

yazbebeği canım benım 3 yılım gectı takı pazar gunu mutluluga erdım darısı sana canım egzersız egzersız egzersız bunu yapmadan malesef zor sıtede cok guzel anlatılıyor gerıye donuk mesajları oku once kegel egzersızıyl basla saonra aparat yada parmakla devam edersınve tum bunları yaparken jel kullanman gerekıyor.ben 1,5 ayda cozdumkı 3 gunde cozenler var umudunu hıc kaybetme.

kızlar ben yeneli 1 ay oldu şıuan reglm çocuk istedigimi belirtmiştim bi diyorumki hemen doktora gidip alttan muane oluyum diyorum hemen başlayım çocuk için bi yandanda alttan muane den korkuyorum gitmelimiyim sizce yok sa biraz beklemelimiyim sonuçta daha yeni halletteik bu işi kendiliginden olurmu sizce fikirlerininzi bekliyorummm

masumsu ben yenelıde 2 gun oldu ama hala ınananmıyorum ve hala acaba olmazsa dıyorum hatta yendıgım gun ınananamdıgım için esıme tekrar yapalım deım ve yaptık :) ama hala korkum var acaba dıye :))))) ama bence oncelıkle korkunu tamamaen attıktan sonra gıt ne olur ne olmaz

meraba arkadaşlar, benim reglim de bitti.. son 2 denememizde yarısını(belki daha da azı olabilir) alabilmiştim ama 2. sinde ilerlemeyince ben bırakmıştım sonra üzüntü, gerildik vs. şu yön problemini aparatla yenmek istiyorum bugün.. işteyken o kadar yoruluyorum ve uykum o kadar geliyo ki akşamları egzersiz yapacak gücü bulamıyorum, bazen bunun için izin mi alsam diyorum.. yazdıklarınızı azimli arkadaşları görünce ben de heveslendim, hatta 3-4 günde bu işi bitiren arkadaşlara çok imreniyorum çünkü benim kendime sabrım kalmadı artık.... olmak zorunda.. bu arada yenen arkadaşları da tek tek tebrikk ederim, geride kalan bzilere dualarını ve desteklerini eksik etmesinler..

canım reglden sonra vajı daha genıs oluyor daha kolay oluyor bende reglden sonra yenenlerdenım hepımız cok yoruluyoruz ama yapacak bısey yok napalım katlancaksın bıraz sabrın sonu selamet

Arkadaşlar vajinismusu yendik ama yenenler için diyorum yinede içinde hala bir korku olan var mı ben yendim ama kasıklarımda ağrı oluyo eşim ileri geri yaptığında bi kere girdikten sonrasıda önemli bence düzenli bi ilişkiye başlayamadık inş düzene giricek çünkü ilk girdiğinde pek zevk almadık acıycak diye eşimde öyle canımı acıtıcam diye oda zevk alamamış bu normal mi kasık ağrısı neden oldu ilk girdiğinden dolayı mı yorumlarınızı bekliyorum.....

canım benımde 2 gun oldu zvk yok hatta hala bır kaygı var ama gececek ınsallah

Back
X