Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ohh be yendin sonunda canım valla kendim yenmiş kadar sevindim tekrar:54::21::21:
Walla canım bu formun en karamsarı olarak sen yendiysen bence artık herkes yenebılır:1:
Halaylar sana gelsin o zaman:21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
Dün giremedim baya birşeyler olmuş

CADIKEDİ öncelikle geçmiş doğum gününü kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.

BERAYY seni de tebrik ederimzaten birinci olacağın belliydi.

CECEMM canım hiç karamsarlığa düşme inş sende en kısa zamanda yeneceksin.

CARE1 dün yoktum bakıyomda karamsarıda geçmişsin karamsarlıkta:9:

veeeeeeeeeeeeeeeeee

KARAMSAR canım ya şimdi okudum ve çok mutlu oldum önce yazdıklarını okuyunca kızıyodum sana ama son sayfaya gelince bir de baktım ki amann bizim karamsarımız da gelin olmuş haydi öyleyse sabah sabah bir halay çekeyim bende :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Yaaaa cooooooookkkkkk sevindiiiiiiimmmmmm :)) kocamann tebriklerrrr sanaaa hadiiii halaya bu halay kacmazzzz :1: :1:
çalsın davul zurnalarrrrrrrr
oynasın bütün dostlarrrrrrr
sevincimiz bitmesiiiiiiiiiiinnnn
gönlümüzde halaylarrr :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: 64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
Darisi cecem yasemin sendrom care elab ve ismini hatirlayamadigim arkadaslara karamsar yendiyse herkes yener durmak yok yilbasina kadarrr :1: :16:

Yaaaa cooooooookkkkkk sevindiiiiiiimmmmmm :)) kocamann tebriklerrrr sanaaa hadiiii halaya bu halay kacmazzzz :1: :1:
çalsın davul zurnalarrrrrrrr
oynasın bütün dostlarrrrrrr
sevincimiz bitmesiiiiiiiiiiinnnn
gönlümüzde halaylarrr :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: 64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
Darisi cecem yasemin sendrom care elab ve ismini hatirlayamadigim arkadaslara karamsar yendiyse herkes yener durmak yok yilbasina kadarrr :1: :16:

canım ben yandim pazar günü seninle aynı gündü galiba yine de halay çekelim :64::64::64:

dün gece yine olmadı aslında çok hazırdım ama bütün gün ikimiz de stres yaptık galiba, başardıktan sonraki gün olmayınca eşim bu seferkinde streslendi birbirimizede yansıttık galiba,artık yoruldum gerçekten başka bir işime elim gitmiyor ders çalışmam lazım ama böyle de olmuyor, birkaç gün erteledik bu işi ama gerçekten yoruldum artık onun için çok üzülüyorum :(

dün gece yine olmadı aslında çok hazırdım ama bütün gün ikimiz de stres yaptık galiba, başardıktan sonraki gün olmayınca eşim bu seferkinde streslendi birbirimizede yansıttık galiba,artık yoruldum gerçekten başka bir işime elim gitmiyor ders çalışmam lazım ama böyle de olmuyor, birkaç gün erteledik bu işi ama gerçekten yoruldum artık onun için çok üzülüyorum :(

canım normal böle şeyler olabilir bir gün ara ver yapıcaz deme akışına bırakın bence sonuçta başardın artık sen

Canimmm niye uzuluyosun elbette olacak demekki biraz daha zamana ihtiyacin var bende dun 4.yu yaptim biraz ara vermistik o yuzden korktum acikcasi o sirada televzyonda acikti programdaki soruya oyle bi odaklanmsm ki hic hissetmedim bile sende oyle yap baska seyler dusunmeye calis

Canimmm niye uzuluyosun elbette olacak demekki biraz daha zamana ihtiyacin var bende dun 4.yu yaptim biraz ara vermistik o yuzden korktum acikcasi o sirada televzyonda acikti programdaki soruya oyle bi odaklanmsm ki hic hissetmedim bile sende oyle yap baska seyler dusunmeye calis

çok sağol canım inş. bir düzene girer de kurtuluruz şu illetten beynimizi kemirmesinden

Anladım Canım.Bolca Jel Kullanıyosun değilmi ??:16::16:

İlla ki Penis kalınlığında aparatla yapmak zorunda değilsin. Penisten 2-3 cm daha küçük olabilir.:40::40:

Bu sorun Çıkarmazz.Rahat Olmayı unutmaa.. Nefes Egzersizleri ve ıkınarak yapmayıda unutmaa:34:

Aparatı sokucamm diye Vajinanı tahrişte etme sakınn. Çok zorlamaa.
ilginc ilan penisin biraz incesini sokuyorum ama pns olmuyor oturarak mi daha rahat ama o zaman da vajiyi bulamuyirum sanki cokkk mutsuuzum bir sene oldu ben hala ayniyim

elab sen napıosun canım nasıl gidior gelin olmak :))

canım ne yapim valla pazar günü gelin oldum ama sonra birde üstüne tahriş oldum çok zorladık sanırım sonrasında yapamadım ucu bile değince canım yanıyodu biraz geçti belki bugün denerim ama korku var ya olmazsa diye birde emla kullanmıştım anestolda aldım acaba yine kullansam mı diye kara kara düşünüyom olmazsa 2. denememde çok büyük hayal kırıklığı yaşarım sevincim kursağımda kalır bilmiyom ne yapcam bugün akşam olmaz bana :(

Kizlar cok mutsuuzm olmek istiyotum gelin olamiyorum yapamiyoum

bu topicte ya-pa-mı-yo-rum yok yapmak zorundasın kendin için eşin için yuvan için canım böyle dersen zaten yapamazsın beynine yapacam sinyalleri göndermelisin karamsar olma bir karamsar gitti diğeri mi geliyo ne

Back
X