Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok hoşuma gitti bana kızman:1::1: canım pek tembellik değildi geç oldum biraz şaşırdım o yüzden tam bugün olcam dedim olmamıştım öyle öyle geçti dört gün neyssee demek beni takip ediyosun kesin yapmam lazım artık:18::18::18::18::18::18::18::18:

takip ediliyorum demekki yapmam lazım artık demiş bi de :57:

yahu ben o listeyi neden hazırlıyorum :57: sizleri takip ettiğimizi aşamalarınızı bildiğimizi göstermek için :57:

özel olarak belirtmesem de o listede kim varsa takipte ona göre haaaaaaaaaaaaaaaaa:33::33::33:

nergis allah senden bin defa razı olsun.Çok tecrübesiz ve şaşkınım.Senin samimiyetine dayanarak ve daha fazla senide yazmakla zorlamamk için telefonda görüşmemiz mümkün mü.ben özelden sana mesaj gönderemiyorum yeni üye olduğum için.Tabi ki diğer arkadaşlarında yardımı bana çok iyi gelecektir ama öncelikle nasıl yola çıkıcağımın detaylarını senin tatlı dilinle ilerlemek isterim.lütven yardım et =)

ayyy çokk gülldürdün beni ayçacım ya :))))) hopefor ben tanıştığımıza memnun oldum :) nergis papatya gibi isimler sanırım bizim sitede olduğumuz süreye göre veriliyo. emin ol diğer arkadaşların da yardımı sana iyi gelecektir benden daha tecrübeliler var ben de onların yol göstermesiyle yendim. burdaki herkes sana yardım eder tatlım. ben elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım

arkadaslar merhaba nsılsınız uzun zamandır nete pek gıremıyorum doktora gıttımm muayene oldum bebegım ıyı bıde doktora dedım boyle boyle vajınısmus vardı bende o dedı sende pek kalmamıs sadece bıraz kasılmalarım var dedım gecer artık dedı yavas yavas dusunme bıle bebegını dusun dedı. bakalım cumartesı ankaradakı doktoruma gıdıcem tedavıye hemen baslayıp sonuc almak ıcın ıns yenıcemmm az kaldı

çok hoşuma gitti bana kızman:1::1: canım pek tembellik değildi geç oldum biraz şaşırdım o yüzden tam bugün olcam dedim olmamıştım öyle öyle geçti dört gün neyssee demek beni takip ediyosun kesin yapmam lazım artık:18::18::18::18::18::18::18::18:

hoşuna gidiyorsa canım bende kızabilirim yani:))bende takip ettim seni. bugün yarın olcam diye erteledin ama regl biter bitmez bekliyoruz haberlerini ona göre kızarız heee.....

canım herkes tarafından takip ediliyosun ona göre davran valla bende seni ve besti takip ediyom gelin olmanızı bekliyorum heyecanla çünkü siz eskilerdensiniz hadi bakalım gelin olunda halayınızı çekelim dimi kızlar

ayyy çokk gülldürdün beni ayçacım ya :))))) hopefor ben tanıştığımıza memnun oldum :) nergis papatya gibi isimler sanırım bizim sitede olduğumuz süreye göre veriliyo. emin ol diğer arkadaşların da yardımı sana iyi gelecektir benden daha tecrübeliler var ben de onların yol göstermesiyle yendim. burdaki herkes sana yardım eder tatlım. ben elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım

=)) inan bende şuanda şaşkolozluğuma gülüyorum.memnun oldum.sana daha fazla çok iyisin demiyorum artık.Çünkü bü
tün konuşmalarım bunlarla geçecek.Madem öyle hadi bakalım başlayalım =).ŞİMDİ dr birşey yapmayın falan demedi.o zedelenme olayıda iki gün önceydi.Şimdi ben denemek istiyorum egzersizleri.Eğer ağrı ve kanama olursa keserim bir süre sonra yine denerim olurmu ? serçe parmağımı ne kadar vajinaya alıcam,ve serçe parmaktan sonra diğer hangi parmağım olacak.Diğer parmağa ne zaman geçmem gerekiyor.Bir de parmak değilde aparat dediğiniz şey daha cazip geldi bana onun adı nedir =))) ve nerden alabilirim

ben asabi insanım kızarım valla şaka şakaaa :16::16::16::16::16::16::16:

ama senle forumda konuşuyorduk yolbaşına kadar bitecek bu iş diye bi sen kaldın diğerleri yendi. o yüzden kızıyorum tabi senin de araya regl girdi biliyorum. :19::19::19::19:

ama erteleme sakın reglden sonra hepimiz takip ediyoruz burda haberin olsun :1::1::1::1::1:

canım herkes tarafından takip ediliyosun ona göre davran valla bende seni ve besti takip ediyom gelin olmanızı bekliyorum heyecanla çünkü siz eskilerdensiniz hadi bakalım gelin olunda halayınızı çekelim dimi kızlar

biz zaten bestle aynı anda yapıyoduk egzersizleri. birbirimize gaz veriyoduk bii yandan birimiz yapamıyorum olmuyo deyince hemen birimiz olcak olcak devam diye destekliyoruz birbirimizi :1::1: zaten best yendi sayılır o iki mumu almıştı en son :1::1: o da regl ben de regl ikimizde kaldık böyle:14:

ben asabi insanım kızarım valla şaka şakaaa :16::16::16::16::16::16::16:

ama senle forumda konuşuyorduk yolbaşına kadar bitecek bu iş diye bi sen kaldın diğerleri yendi. o yüzden kızıyorum tabi senin de araya regl girdi biliyorum. :19::19::19::19:

ama erteleme sakın reglden sonra hepimiz takip ediyoruz burda haberin olsun :1::1::1::1::1:

evet herkese yılbaşına kadar gün veren bendim bi de di mii:1::1::1:

evet herkese yılbaşına kadar gün veren bendim bi de di mii:1::1::1:

evet yarışa girmiştik birde yarıştan çekirdekk yendi karamsar yendii..

sen ben best birde gncmr tam hatırlamıyorum o vardı ben denedim olumsuz oldu tabi yılbaşına kadar daha var yine denerim :1:

ee şimdi deneme sırası senle best de deneyinde sizde çıkın artık yarıştan canım ben tek kalayım başlatan ben kalan ben :9:

biz zaten bestle aynı anda yapıyoduk egzersizleri. birbirimize gaz veriyoduk bii yandan birimiz yapamıyorum olmuyo deyince hemen birimiz olcak olcak devam diye destekliyoruz birbirimizi :1::1: zaten best yendi sayılır o iki mumu almıştı en son :1::1: o da regl ben de regl ikimizde kaldık böyle:14:

o zaman ikiniz de reglden sonra yenersiniz belkide aynı gün yenip gelindaş olursunuz:9::9::9: benim gelindaşlarım var hemde 5 tane tammı :9::9::9:

evet yarışa girmiştik birde yarıştan çekirdekk yendi karamsar yendii..

sen ben best birde gncmr tam hatırlamıyorum o vardı ben denedim olumsuz oldu tabi yılbaşına kadar daha var yine denerim :1:

ee şimdi deneme sırası senle best de deneyinde sizde çıkın artık yarıştan canım ben tek kalayım başlatan ben kalan ben :9:

yenicez kuzum hepimiz yenicez merak etme:1::1: er ya da geç:16::16:

Cooooookkkkkk gerginimmmm sinirliyimmmm boyle icimde volkanlarr patliyo ama nedenn bilmiyorum yaaa cildircam tunekledim oturuyorum kayinvalidemlerle esime eltimlere gidelim diyorum bi kat asagidaki cayimi iceyim de diyo ayyy olcem burda gerginlikten hala cay diyooooo su an bunlari yazarkende hep yamlis yaziyorum onada sinir oldum noluyo banaaaaaaa :(((((

Cooooookkkkkk gerginimmmm sinirliyimmmm boyle icimde volkanlarr patliyo ama nedenn bilmiyorum yaaa cildircam tunekledim oturuyorum kayinvalidemlerle esime eltimlere gidelim diyorum bi kat asagidaki cayimi iceyim de diyo ayyy olcem burda gerginlikten hala cay diyooooo su an bunlari yazarkende hep yamlis yaziyorum onada sinir oldum noluyo banaaaaaaa :(((((

eşini beklemek zorunda mısın eltin sonuçta kendin in aşağı o otursun içsin çayını şekerim :21::21::21::21:

Son düzenleme:
=)) inan bende şuanda şaşkolozluğuma gülüyorum.memnun oldum.sana daha fazla çok iyisin demiyorum artık.Çünkü bü
tün konuşmalarım bunlarla geçecek.Madem öyle hadi bakalım başlayalım =).ŞİMDİ dr birşey yapmayın falan demedi.o zedelenme olayıda iki gün önceydi.Şimdi ben denemek istiyorum egzersizleri.Eğer ağrı ve kanama olursa keserim bir süre sonra yine denerim olurmu ? serçe parmağımı ne kadar vajinaya alıcam,ve serçe parmaktan sonra diğer hangi parmağım olacak.Diğer parmağa ne zaman geçmem gerekiyor.Bir de parmak değilde aparat dediğiniz şey daha cazip geldi bana onun adı nedir =))) ve nerden alabilirim

:) inşallah bu güveni karşılayabilirim, Allah ım utandırmasın:) canım anladığım kadarıyla senin dokunamama. vajina ağzını bulamama gibi bi durumun yok. o zaman başlayalım bakalım :) hadi hayırlısı :) hijnene çok dikkat ederek serçe parmağını vajinana sok belli bi yerde durman gerekmiyor gönderebildiğin kadar gönder. bu arada rahat ettiğin bi pozisyonda al. eğer serçe par.ta bi sorun yaşamıyosun yüzük onda da yaşamıyosan orta parmağa geç ondan sonra tekrar yazarsın. burda bütün parmaklarını aynı gün alan vardı. aparat dediğimiz şey ise; ben 1 tane kulak çubuğuna önce peçete daha sonra havlu kağıt sardım daha sonra stretch ledim sonra prezarvatife koydum daha sonra jelleyip egzersizlerimi öyle yaptım. aparatın ilk kalınlığını sen kendine göre ayarla istersen önce ince yap sonra yavaş yavaş kalınlaştırırsın

Back
X