- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #135.101
bu arada dizlerinin altına yastık koyarsan ince olsun kalın olursa ilerledikçe zorlanırsın ok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş ama bi gerginlik var yapınca yine paylaşırım sizinle:))
o bendede olmuştu canım emin ol herkezde oluyor nekadar çok başarıcam edicemd esende içinde bi heyecan bi kıvılcım oluyor ama sen kafana takma bunlar normal hazır hisettiğin zaman denemeyi yapın sıkma sakın kendini kafanı rahat tut canım:)
kızlarrrr ben geldim 3 gündür giremiyorum önce yenen arkadaşları tebrik ediyorum inşallah allah böle sıkıntılar göstermesin bi daha. offf kızlar yaa ben pazar günü yendim bahsetmiştim ptesi kahverengimsi akıntı geldi sonra salı günü geçti tabi hiç bir şey yok şu an ama bi daha yapamayackmışım gibi hissediyorum ve o akıntıdan sonra şu an parmak egzersizi fln da itici geliyor niye böle oldum ben ya eşimi yaklaştıramıyorum şu an.istiyorum çok istiyorum ama o bel ağrısı ve akıntı bütün dengemi sarstı. sanki yapamayacak gibi hissediyorum nolur bana biri yardım etsin başarı öykümü yazamıyorum yendiğime de sevinemiyorum offff offff((((((
ya niye sen kalıyosun sen bizden daha kolay yapacaksın gör bak.eğer yılbaşına kadar olmasın konuşmam seninle artık yazmam!!!!!!
canım umutsuz olmak yok umutsuz olmak karamsar olmak benim işimdi:))ya sen eş parmağı yapıyosun ben onu hala yapamam çok ii durumdasın bence
bende ikinciyi denicem inş olur ya hafif heycanla gerginlik arası bi haldeyim
ben hala inanamıyorum tatlışım ya yendin sen vallaaainan kendim yenmiş kadar sevindim anlatamam
![]()
Allahımm yenmişde ikinciyide denermişyapıcaksın canım niye geriliyosun
![]()
Bende bu gece ikincisini deneyecektim ama misafirim var ya off pazar yendim daha yapamadim kapanacak orasi![]()
Bende bu gece ikincisini deneyecektim ama misafirim var ya off pazar yendim daha yapamadim kapanacak orasi![]()
ya aslında ben de hamilelikten şüpelenmiyor değilim canım ne yalan söliimm:) doktora gitmek istemiyorum şimdilik yarın tekrar deneyelim de tam emin olayım kendimden ondan sonra doktora gideyim diyorum. acaba zararı olur mu eğer hamileysem bu konuda da hiç bilgim yok yani
hee kapancakkkız niye kapansın açtmışın bi kere
![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ya bennn ne zmann yenıcemm ya of sıkıntıı bastıı benıı şimdiii boguluyrum vallaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ya bennn ne zmann yenıcemm ya of sıkıntıı bastıı benıı şimdiii boguluyrum vallaaa