- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #135.121
misafir gidince yap bırakma ben öyle yaptım dün akşam
Misafir yatılı ne yazikki canim:-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafir gidince yap bırakma ben öyle yaptım dün akşam
Aman ne bileyim işte sıcaği sıcağına olsaydı iyiydi ama tahriş oldum bu güne kaldı şimdide yatıya misafirim var bakalım belkide sessiz sedasız yaparım:9
careeeee yok öyle boğulmak sıkılmak sende bende herkez yenicek bu illeti sıkıntıları unut lütfen rahatla ya karamsar olma sende lütfen sanki benim durumum senden farklımı yada diğerlerinin kendini böyle bırakmamalısın![]()
Misafir yatılı ne yazikki canim:-(
kızlar şimdi çıkıyorum eşim kek istedi bende gidip havuçlu tarçınlı kek yapıcam:))
kızlar şimdi çıkıyorum eşim kek istedi bende gidip havuçlu tarçınlı kek yapıcam:))
çokk haklısın canım ama egzersizde başarılıyım denemeye geldiği zmana ayyyyy yıne aynıı şeylerrr olmıcakk gibii skıntılr gelıyo banaaaa
kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((
aynen yap işte nolcak ben bi yapsam var ya aynı gün denerdim peşpeşe![]()
Kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((
Elimde dwgil yenemiyrm bir senedir kurtulamadim herkes anne oldu ben ne durumdayim;((((saçmalamaaaaaaaaaaaaaaa
Valla canim bende yenince peşpeşe yapim dedim ama tahris olmustum ucu degince bile yandim anm diyodumneyse ben simdi cikiyorum iyi geceler belki olur
![]()
Kzlar esimle kavga ettik beni cok kirdi sanirim bu hasraligi artik yeneneyecegim esimi de uzmemem lazim o baskasiyla evlenmeli ben ona cocuk bile veremetecim;(( yasamak istemiyorum artkkk;((((((((
Canım bazen böyle tatrtışmalar olması normal keşke olmasa ama insan yıpranıyor ve sonuç ortada...
sen elinden geleni yapıyorsan egzersizlerini yapıyor ve bunları eşinle paylaşıyorsan o da azmini görüyor , ilerlemeni görüyorsa eşinde sakinleşecektir.
artık bu hastalığı yeneceğini onun da kafasına sok
sen azimle başaracaksın hepimiz gibi
hiç üzülme, sakinleş, yarında egzersilerine devam et eşinle de aşama aşama paylaş yaptıkalrını onda göster mutlaka,
zaten sonra ki aşamalarda eşli egzersiz yapacaksınız
herşey yoluna girecek
hepimiz gibi sende yeneceksin sadece biraz zamana ihtiyacın var![]()
Elimde dwgil yenemiyrm bir senedir kurtulamadim herkes anne oldu ben ne durumdayim;((((