Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrr ben geldim 3 gündür giremiyorum önce yenen arkadaşları tebrik ediyorum inşallah allah böle sıkıntılar göstermesin bi daha. offf kızlar yaa ben pazar günü yendim bahsetmiştim ptesi kahverengimsi akıntı geldi sonra salı günü geçti tabi hiç bir şey yok şu an ama bi daha yapamayackmışım gibi hissediyorum ve o akıntıdan sonra şu an parmak egzersizi fln da itici geliyor niye böle oldum ben ya eşimi yaklaştıramıyorum şu an.istiyorum çok istiyorum ama o bel ağrısı ve akıntı bütün dengemi sarstı. sanki yapamayacak gibi hissediyorum nolur bana biri yardım etsin başarı öykümü yazamıyorum yendiğime de sevinemiyorum offff offff:(((((((

canım aynı gün yenmiştik hatırlarsan, ben de çok yaşadım bu duyguyu hatta sonraki denemelerimizde biraz zorlandım, ama bu sabah pozisyon değiştirdik ve kocam gitgel bile yaptı :1: inan canım hiç acı yok sıkıntı yok sadece kendini kasmaman lazım. zaten sen anlarsın kendini sıktığını ve kastığını o anlarda bekle önce ve rahatlat kendini sanki o anda o durumda değilmişsin ki bi bırak kendini anlayacaksın ama canın yanmayacak hele de hissedince girdiğini o zaman diceksin ki tamam oldu bitti bu iş çünkü bana da aynısı oldu kızlar hepsi sagolsun halayı mı çekti ama ben bırak başarı öykümü yazmayı halay bile çekemedim.eğer ağrın devam ediyosa geçmesini bekle daha rahat olursun. kocanı yaklaştırmıyorum demişsin üzülme canım eğer isteksiz oluyosan bu içinde bulunduğun anın stresinden. ben normal de böyle bi sıkıntı yaşamazken :1: denemelerde acaip isteksiz oluyoddum ertesi günde yapmadığım için pişman oluyodum. bu durum gerginlikten oluyo, biliyorum kolay değil ama kendini rahatlatmaya çalış ve olmıcak yargısını atmaya çalış aklından tatlım

Bende bu gece ikincisini deneyecektim ama misafirim var ya off pazar yendim daha yapamadim kapanacak orasi :9::9:

deli kız :) kapanmaz korkma ama biz 2. ertesi gün yaptık üçüncüyü kocam dinlensin diye :1: bugün sabah yaptık :) kapanlıyo ama çook az gerginlik oluyo ama yersiz bi gerginlik ço yersiz çünkü inan bana hiç sıkıntı olmuyo. bunu da ola ki gerginlik hissedecek olursan hissetme diye yazdım :)

canımm benimmmm bak boşuna sıkıntı yapmışsınnn olmuştu aslında:))))ama olsunn şimdi kendinde inandığına göre senin de içine sine sineeeeee şöyleeee güzzellll bi halay çekelimmmmmm senin halayını ikinci kez çekiyorum bennnn ama bu sefer seninde onayınlaaa hoppaaaaaaaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ecrinimm evet çokkkkkkkkkkkk şükür çok teşekkür ederim canım ya sayenizde emeklerinizi hiç unutmayacağım :71: :71: :71::71:
:54: :54: :54:

canım aynı gün yenmiştik hatırlarsan, ben de çok yaşadım bu duyguyu hatta sonraki denemelerimizde biraz zorlandım, ama bu sabah pozisyon değiştirdik ve kocam gitgel bile yaptı :1: inan canım hiç acı yok sıkıntı yok sadece kendini kasmaman lazım. zaten sen anlarsın kendini sıktığını ve kastığını o anlarda bekle önce ve rahatlat kendini sanki o anda o durumda değilmişsin ki bi bırak kendini anlayacaksın ama canın yanmayacak hele de hissedince girdiğini o zaman diceksin ki tamam oldu bitti bu iş çünkü bana da aynısı oldu kızlar hepsi sagolsun halayı mı çekti ama ben bırak başarı öykümü yazmayı halay bile çekemedim.eğer ağrın devam ediyosa geçmesini bekle daha rahat olursun. kocanı yaklaştırmıyorum demişsin üzülme canım eğer isteksiz oluyosan bu içinde bulunduğun anın stresinden. ben normal de böyle bi sıkıntı yaşamazken :1: denemelerde acaip isteksiz oluyoddum ertesi günde yapmadığım için pişman oluyodum. bu durum gerginlikten oluyo, biliyorum kolay değil ama kendini rahatlatmaya çalış ve olmıcak yargısını atmaya çalış aklından tatlım

bende git gel yaparken eşimi hareket ettirmedim o hareket edince hala çok rahat edemiyorum ama zamanla düzelir çok takmıyorum

Selamn aleykum kızlaarrr, azıcık uzun olacak baştan söyleyim ;) ben 4kasımda evlendim ilk gün tabiki de boş geçirdik sonraki bi gün de resmen tecavüz gibi bişeydi :( :( :( Hiç kanamayan yerden bi kan akmış ki oluk oluk üç gün regl gibi kanamam oldu sonra hiç yapmadık tabii, o ilk hafta içinde de burayı ve hastalığımın ne olduğunu öğrenmiş oldum.

Egzersiz olduğunu kesin tedavi edildiğini öğrenince eşim başla artık sorumsuz olma diyip duruyodu. On gün kadar önce mumla 8cm aldm, ertesi gün regl oldm :( neyse geçen gün de 10 cm alabiliemiym diye kalınlaştırdım -bu arada orta parmağımı zor da olsa alıyodum ve gittiğim doktorlar da birleşme olduğu için vajili saymıyorlardı beni :'( -bugün bi gaza geldim bi parmak iki parmak derken üç parmağı alabildim.. Eşime anlatınca deneyelim dedi, ben daha egzersiz yapayım başka gün olsun desem de bende dayanamdım ;D öyle böyle oynarken pe.ise bebe yağı sürdüm sırtım eşime dönük bi kaydı ki fırt diyeee :D :D

Buraya üyeliği öğlen aldım birine danışıyım bana gaz versinler derken kendi gazımla kendim yendim.. :D Amaa sabah görenlerden halay isterim bende çok özeniyoruummm :(( Neyse çok kolay olduğunu söyleyerek sözlerimi bitireyim ;) eyvallah canlarım iyi ki tanıdım burayı :))

çok sevindim senin adına ne güzel hemen farkına varıp halletmişsin.bizim gibi yıllar veya aylar olmamış:))

kızlar hepinize yeni günün bu erken saatinden kocamaaaaaan sevgi dolu bi günaydııııııııııın.

ama daha bitmedi... şimdi sıkı durun...çoooooooooooook uzun bi başarı hikayesi sizi bekliyor :) belki çoğunuz okumayacak, belki bi kısmınız aralardan okuyup geçecek... güzel gönüllerinize kalmış:) ama bu kadar yıl sonra ancak bu kadarla anlatabilirdim duygularımı... (daha yazardım da tepkilerden korktum:) )

Benki Hopefor Allah ıma şükrederek başlıyorum.

Dile kolay 6 yıl… 27’den 33’e tam 6 yıl… en güzel yıllarım uçtuuu gitti artık arkada kalan yıllar için yapılacak bişey yoktu ama önümde süresini benim de bilmediğim uzun ve güzel yıllar olmalıydı… 1. yıl olmadı… 2. yıl olmadı… 3. yıl olmadı… 4. yıl olmadı… 5. yıl olmadı… 6. yıl artık bişeyler yapmam lazımdı…

Henüz bu siteden haberim yokken bir cesaret orta parmağımı almak istedim ve evet aldım hem de hiç zorlanmadan… gördüm ki düşündüğüm gibi bi durum yok aslında. Önceleri eşime söyleyemedim çekindim ki biz evlenmeden önce 7 yıl birlikteydik… ama utandım işte parmak ne demekti hiç yapılır mıydı böyle bir şey! Sonraları yine denedim her fırsatta tekrar tekrar aldım ve hepsinden sonra da bi cesaret bi azim penis denemesi… sonuç ne? Hüsran… Sonraları düşündüm orta parmağım giriyosa daha kalın bişeylerde girer ama ne? Neler aklımdan geçirmedim ki:) mum aklıma geldi sonra… ama hadi içimde kırılsa… nasıl çıkarırdım… dr. a gitmem gerekirse nasıl açıklardım… bişey bulamadım… bu arada kocama orta parmağımı aldığımı söyledim… benim her şeyin en iyisini hak eden kocam nasıl mutlu oldu… ben 1000 misli. Hep benim yanımda oldu, hiç yüzüme vurmadı. Ama bebek istiyorduk ve “dr. a danışalım istersen, bu durumda olman benim için mühim değil ben seni her halukarda seviyorum ama bebek sadece sevgiyle olmuyo ki ”dedi :) haklıydı… o ara bende olmazsa gidicem diye kendimle konuşmaya başlamıştım çoktan… bu sırada şimdilerde aparat tabir ettiğimiz şeyleri :) arayışım devam etmekteydi. Ama bulamadım, hep kendimi kastığımda içinde kalır korkusu gerdi beni…

Veee aylardan EKİM ben google a “vajinusmusu kendi kendine yenmek mümkünmü” cümlesini yazdığım sonrasında içimde umut çiçekleri açtıran ay:) … sonra kadınlar klubü… yazılar, yazılar, yazılar… Allah ım burada herkes ben gibi… bu kadar çok muymuşuz? Sonra okumalarım başladı… aaaaaa parmak egzersizi diyolar… ama ben bunu yaptım, hem de utana sıkıla, doğru mu yanlış mı kaygısı yaşayarak yaptığım şeyi yapıyor herkes, hem de dr. ın da verdiği bi ödevmiş bu... anlatam size kalbimin nasıl attığını, gözyaşlarımı… başardıııım yazanları okudum okudukça da ağladım… hiç kaçarı yoktu üye olcaktım hem de hemen… hemen olamadım bir sürü terslik… 2 gün sonra tekrar denedim ve oldu. 01/11/2012 artık üyeydim… ilk mesajımı neden bekledimse ertesi gün atmışım ve ilk mesajım

“cadikedi kullanıcısından alıntı
"Ben 10cm bile yapmadan yendim Oldukça hazırsın sen, yarın gelinsin , elimizde mendil halayın için bekliyor olucaz"
"hopefor
"merhaba cadıkedi, benim de sorunum aynı. bir süredir takip ediyorum burayı umudum sayenizde arttı siz yenenleri duydukça:) ben böye bi egzersiz olduğunu bilmeden parmakla denemiştim (orta parmak) girince müthiş sevindim. önceleri eşime söyleyemedim çekindim,anladımki bu yapılan bişeymiş. burdaki arkadaşları okuyuncu 2 parmak (orta ve işaret) denedim, hemen hemen ilk boğuma kadar girdi. bundan sonra ne ypsam daha doğru olur lütfen sen ve bu sorunu yenen herkes bize yardımcı olun.”

Olmuş… aaa bakın unutmuşum o gün 2 parmak almışım:) sesimi ilk duyanlar cadıkedi beray ve seiss olmuş… o cevapları aldığımda sandım ki dünyayı avcumun içine koymuşlar al senindir gönlünce yaşat demişler :)

Ondan sonra serüvenim başladı. Herkese çoook teşekkür ederim ama cadıkedi her aşamamda yanımdaydı ben parmağımdan başka bişey alamazken( aparat alamayanlara en büyük tavsiyem aparat deneyin çünkü benim için aparat o zamanlar penis neyse oydu ilk defa kendi parçam olmayan bişey vajinama girmişti) aparat almamı sağladı ama ne uğraş, hadi oldu olacak bak ben buradayım alana kadar beklicem… daha neler neler. Az nazımı çekmedi benim:) sonra beray; eş denemesi dedi durdu hep… iyiki demiş :) kocama güvenim geldi artık o da biliyodu içerisini yanlış bişey yapmazdı, başka bi yere zorlamazdı. ( bi kontrol manyağı olarak aslında ona değil kendime kanıtlamıştım) berayım Allah razı olsun canım. Sonra althea girdi dünyama ve ecrinim, geç tanıştık sizinle ama iyiki tanışmışız, ve şimdi adını hatırlayamadığım arkadaşlarım...

Son düzenleme:
Parmaklaaaar, aparatlaaar, 7cm.ler, 8cm.ler 9,10,11cm.ler, ucunu almalar, yarısını almalar… aman Allah ım neler çekmişim ne zahmetler etmişim. Evet yenen herkesin dediği gibi, hem de ne için 1-2 dakikada bitecek, canını hiç ama hiç yakmayacak, ama karşılığında huzuru, mutluluğu, sevinci…daha tarif edemeyeceğim bi çok duyguyu yaşatacak bu kısa ama uzuuun an için kaç yılımı feda etmişim…

İLK ÖNCE ALLAH IMA HAMD OLSUN Kİ SİZLERİ BULMAMI NASİP ETTİ, YENMEME MÜSADE ETTİ ÇOK ŞÜKÜR. RABBİM İZİN VERMESEYDİ OLMAZDI.

Sonra, bu koskoca 6 yıl hep yanımda olan, sevgisini, saygısını, desteğini esirgemeyen, umuduma umut katan KOCAM, CANIM; verdiğim emeğin, sevginin, saygının, yılların her anı sana helal olsun, Allah ım senden sonsuz kere razı olsun, bütün ömrümüz boyunca birlikte olmayı nasip etsin Allah ım…(amin lütfen :) )

Sonra Makarakukara hiç bi yazısına denk gelmesemde bu topic i açtığın için senden, veeee VAJİ ŞÖVALYELERİ, Cadıkedim dert ortağım her anımda yanımda olduğun, nazıma şifama katlandığın için senden ve Ecrinim, Altheam, Berayım ve ama yol göstererek ama elinden geldiğince destek vererek yanımda olan herkesten, haaaaaaaaaa unutuyordum ZFRYNKP ( hala zor yazılıyor:) ) Zeynepim senden Allah ım razı olsun. Ömrünüz boyunca dert, keder görmeyin, istediğiniz, dilediğiniz her şeyi elinizi uzattığınız yerde bulun… :71: :71: :71: :71: :71:

HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM…

HOPEFOR’UNUZ :54: :54: :54:

Son düzenleme:
Bu arada ziyaretçiler de dahil kimse yok sitede bi tek ben varım :45: heyyyyyyyytttttttttt siteyi ele geçirdim :)

Çook uzattım dimi :1: sizin yerinize ben vurayım kafama :57: ama napıyım :17:çok doluydum. Bugünü çok beklediiiiiiiim:62: :62:
:62: :62: :62: :52: :52: :52: :52: :52:

ben hiç iyi değilim arkadaşlar.. son denemede yine olmadı yine olmadı.. öyle kasıyorum ki kendimi.. işin kötüsü eşimin sabrı kalmadı öyle geriliyo ki olmayınca anlatamıyorum böyle yapmaması gerektiğini benim psikolojimi daha beter ettiğnii.. anlamıyo... ben uğraşıyorum bi de onu iyi etmek için süreç uzadıkça uzuyo.. onun parmağını alabiliyorum ama p..is olmuyo olmuyo......ancak başı.. ya travma gibi olmaya başladı olmadığı bir gece daha, huzursuz bi uyku, düşmüş yüzler.. ve şimdi işe gitmek zorundayım ama benim ruhum çekilmiş gibi öyle mutsuzum öyle mutsuzum ki anlatamam.. şuan hiçbişey hiç kimse beni heyecanlandırmıyo.. ben çok yoruldum çok..

canım çok çok tebrik ederimgördünmü istedikten sonra hepsi oluyo.bir haftaya kalmaz gelinsin inş:))gelişmeleri bildirirsin

inşallahh allah büyük gerçekten istemek çok önemliymiş ve kasmamakk :) bunu anladım biraz geç oldu ama :)) oldu sonuçtaa..burcumda zaten 2013 e yepyeni bi kişi olarak gireceğim yazıyodu:)))))))))ayaklarım yere basmıyo :)))))))))))))

tebriklerrrr ....yazınızda ne güzelde anlatmışsınız....
sonuçta başarmıssınız..rabbim bidaha böyle zorluklar vermesin hiç kimselere ..

deli kız :) kapanmaz korkma ama biz 2. ertesi gün yaptık üçüncüyü kocam dinlensin diye :1: bugün sabah yaptık :) kapanlıyo ama çook az gerginlik oluyo ama yersiz bi gerginlik ço yersiz çünkü inan bana hiç sıkıntı olmuyo. bunu da ola ki gerginlik hissedecek olursan hissetme diye yazdım :)

kapandı işte dün akşam olmadı oldu ama sonuna kadar olmadı son 2 santim falan girmedi bi türlü canım sıkıldı :(

Bu arada ziyaretçiler de dahil kimse yok sitede bi tek ben varım :45: heyyyyyyyytttttttttt siteyi ele geçirdim :)

Çook uzattım dimi :1: sizin yerinize ben vurayım kafama :57: ama napıyım :17:çok doluydum. Bugünü çok beklediiiiiiiim:62: :62:
:62: :62: :62: :52: :52: :52: :52: :52:

canım ne güzel yazmışsın Allah başka dert vermesin

kızlar canım arkadaşlarım destekçilerim bugün morelim çok bozuk pazar günü yendim vajiyi dün ikinci denemeyi yaptık ama ben son 2 cm falan alamadım hepsi girmedi ya öne eğildim yok geriye eğildim yok olmuyo gitmiyo acı oluyo ya içindeyken popoya doğru ittiriyom olmuyo çok canım sıkıldı eşiminde artık canını sıktığımın farkına vardım bişey demedi ama kendimi neden ona bırakmıyorum dedi sadece ya ben üstte de altta da almıştım hatta gitgel bile yapmıştık neden böyle oldu o 2 cm girmedi tamamen popoya doğru eğim veriyom canım yanıyo hiçbişey anlamadım ben oysa ne kadar mutluydum yendim diye ve yılbaşında şehir dışına gideceğiz tatil yapcaz bir kaç gün onu kendime balayı saymıştım :( ama şimdi ikinci denemem böyle olunca hevesimde kaçtı içim karardı resmen karamsardan daha karamsarın şuanda ağlamamk için zor tutuyom kendimi hepsi neden girmedi ve ben neden zorlandım bu kadar offf kızlar

Back
X