Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selamn aleykum kızlaarrr, azıcık uzun olacak baştan söyleyim ;) ben 4kasımda evlendim ilk gün tabiki de boş geçirdik sonraki bi gün de resmen tecavüz gibi bişeydi :( :( :( Hiç kanamayan yerden bi kan akmış ki oluk oluk üç gün regl gibi kanamam oldu sonra hiç yapmadık tabii, o ilk hafta içinde de burayı ve hastalığımın ne olduğunu öğrenmiş oldum.

Egzersiz olduğunu kesin tedavi edildiğini öğrenince eşim başla artık sorumsuz olma diyip duruyodu. On gün kadar önce mumla 8cm aldm, ertesi gün regl oldm :( neyse geçen gün de 10 cm alabiliemiym diye kalınlaştırdım -bu arada orta parmağımı zor da olsa alıyodum ve gittiğim doktorlar da birleşme olduğu için vajili saymıyorlardı beni :'( -bugün bi gaza geldim bi parmak iki parmak derken üç parmağı alabildim.. Eşime anlatınca deneyelim dedi, ben daha egzersiz yapayım başka gün olsun desem de bende dayanamdım ;D öyle böyle oynarken pe.ise bebe yağı sürdüm sırtım eşime dönük bi kaydı ki fırt diyeee :D :D

Buraya üyeliği öğlen aldım birine danışıyım bana gaz versinler derken kendi gazımla kendim yendim.. :D Amaa sabah görenlerden halay isterim bende çok özeniyoruummm :(( Neyse çok kolay olduğunu söyleyerek sözlerimi bitireyim ;) eyvallah canlarım iyi ki tanıdım burayı :))

ne güzel işte bundasn sonrası çok daha kolay olacak
halaylar sana gelsin hopaaaaaa

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Parmaklaaaar, aparatlaaar, 7cm.ler, 8cm.ler 9,10,11cm.ler, ucunu almalar, yarısını almalar… aman Allah ım neler çekmişim ne zahmetler etmişim. Evet yenen herkesin dediği gibi, hem de ne için 1-2 dakikada bitecek, canını hiç ama hiç yakmayacak, ama karşılığında huzuru, mutluluğu, sevinci…daha tarif edemeyeceğim bi çok duyguyu yaşatacak bu kısa ama uzuuun an için kaç yılımı feda etmişim…

İLK ÖNCE ALLAH IMA HAMD OLSUN Kİ SİZLERİ BULMAMI NASİP ETTİ, YENMEME MÜSADE ETTİ ÇOK ŞÜKÜR. RABBİM İZİN VERMESEYDİ OLMAZDI.

Sonra, bu koskoca 6 yıl hep yanımda olan, sevgisini, saygısını, desteğini esirgemeyen, umuduma umut katan KOCAM, CANIM; verdiğim emeğin, sevginin, saygının, yılların her anı sana helal olsun, Allah ım senden sonsuz kere razı olsun, bütün ömrümüz boyunca birlikte olmayı nasip etsin Allah ım…(amin lütfen :) )

Sonra Makarakukara hiç bi yazısına denk gelmesemde bu topic i açtığın için senden, veeee VAJİ ŞÖVALYELERİ, Cadıkedim dert ortağım her anımda yanımda olduğun, nazıma şifama katlandığın için senden ve Ecrinim, Altheam, Berayım ve ama yol göstererek ama elinden geldiğince destek vererek yanımda olan herkesten, haaaaaaaaaa unutuyordum ZFRYNKP ( hala zor yazılıyor:) ) Zeynepim senden Allah ım razı olsun. Ömrünüz boyunca dert, keder görmeyin, istediğiniz, dilediğiniz her şeyi elinizi uzattığınız yerde bulun… :71: :71: :71: :71: :71:

HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM…

HOPEFOR’UNUZ :54: :54: :54:

okurken çok duygulandım yineee..

hepimiz çok şanslıyız bu forumu bulduğumuz için inşallah daha fazla vajili arkadaş bulurda burayı dertlerine derman olurlar :16::16::16::16:

çok üzüntüler yaşamışsın hemde çok uzun yıllar sürmüş :50::50::50::50::50::50:

inan çok seviniyorum senin adına dile kolay 6 yıl , eşinide tebrik etmek lazım bunca yıl sabretmiş , saygısını sevgisini esirgememiş senden :46::46::46::46::46:

artık bebiş zamanı sizin için allah bıcır bıcır bebişler versin mutluluğunuz katlanarak artsın inşallah :32::32::32::32::32::32::32::32::32::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

ben hiç iyi değilim arkadaşlar.. son denemede yine olmadı yine olmadı.. öyle kasıyorum ki kendimi.. işin kötüsü eşimin sabrı kalmadı öyle geriliyo ki olmayınca anlatamıyorum böyle yapmaması gerektiğini benim psikolojimi daha beter ettiğnii.. anlamıyo... ben uğraşıyorum bi de onu iyi etmek için süreç uzadıkça uzuyo.. onun parmağını alabiliyorum ama p..is olmuyo olmuyo......ancak başı.. ya travma gibi olmaya başladı olmadığı bir gece daha, huzursuz bi uyku, düşmüş yüzler.. ve şimdi işe gitmek zorundayım ama benim ruhum çekilmiş gibi öyle mutsuzum öyle mutsuzum ki anlatamam.. şuan hiçbişey hiç kimse beni heyecanlandırmıyo.. ben çok yoruldum çok..

Canım öyle görünüyor ki sen egzersizlerde başarılısın ama penis denemesine hazır değilsin :16::16::16:

sen artık vajinana bişeyin girebileceğinin farkındasın tek ihtiyacın olan cesaret :ssz::ssz::ssz:

bundan sonra acele etme egzersizlerini yapmaya devam et ancak ancak hazır olduğunda penis denemesine geç....

penis denerkende kendini kasma rahtalamaya çalışş,,, öncesinde aparatı içinde beklet ... nefeslerini kontrol ederek kaslarını açmayı iyice öğren...

acıyacağından korkmaaa, çünkü bende çok korkardım kanayacak diye ama hiç kanamdı ve acımadı bile ...

senin acı hissetmenin sebebi kendini kasman ... aparatla çalışırkende fark etmişsindir kendini sıkınca aparat girmez serbest bırakman lazım...

tek hissedeceğin basınç hissi oda sadece 10 saniyelik bişey hatta o kadar bile sürmüyo penis tamamen içine girince...

penisin başını aldıktan sonra sakın geri çekilme bekle 5- 10 saniye sonra devam et derin nefeslerle kendini rahatlat ve milim milim ilerle ....

ama sakın geri çekilme.. o an bi basınç hissedeceksin ama çekilirsen sanki çok canın yanmış gibi oluyor halbuki yanmıyor...

Gunaydin ben pns denemesini basrili gecemiyorym cildiracagim cok mutsuuzm apartlar tamam pns denemesi husran 1 seneyi geciyor cildiracagim:(((((

canım sen benim hikayemi okumuşmuydun bilmiyorum ama tekrar anlatmak istiyorum

ben egzersilzerde baya ilerlemiştim amacım penis boyutuna gelene kadar aparatı genişletmekti ama baktım 11 cm den sonra daha kalını girmiyo canımı nasıl yakıyor bende daha fazla kalınlaştırmayı bıraktım hatta aparatıda bıraktım artık parmak egzersizi yapıyordum ve sadece 1 kere penis denemsi yapmıştık eşimle .. ondada başarısız olmuştuk ve sinir stres çok üzülmüştük ikimizde...

o denemeden sonra hazır olmadığımı hissettim ... artık vajinaya kocamn şeyleirn bile girebilceğine inanıyordum ama penis giremez gibi geliyordu çünkü canım acıyacak. vajinam yırtılacak, kalnar fışkıracak gibi düşünceler beynimi kemiriyordu..
1 gün ara verdim hiç egzersiz yapmadım çok sıkılmıştım çünkü...

sonra forumda yenen arkadaşların yazdıklarını tekrar okudum yenenlerin hiçbirinden kan akmamaış . vajinaları yırtılmamış neden çünkü hiç biri kendini kasmamış tek hissettikleri basınç hisii. o hisside biliyorudum çünkü aparatla yaparkende basınç hisii oluyordu....

ben korkağın tekiyimdir kan görünce bayılırım, canım çok ama çoook tatlıdır acıya dayanamam....
ama ben acıya dayanamıyorum diye eşimi mutsuz etmeye kendimi mutsuz etmeye ne zamana kadar devam edebilirdim ki....

tek ihtiyacım cesaretti artık acımayacağını biliyordum kanamayacağınıda...
o gece denedik ben istte eşime yüzüm dönük şekilde ilk defa başını aldım, sonra basınç hissi.. aklıma kızların söyeldikelri geldi basınç hissi normal acı yok kan yok... geri çekilmedim devam ettim ama bekleyerek derin nefesler alarak akslarımı kontrol ettim... ıkındıkça milim milim penisin girdiğini sanıyorum.. sanıyorum diyorum çünkü inan penisin girdiğini bile hissetmiyor insan başı girdikten sonra vajina hissiz bölge.....

eşim tamam hepsi girdi dediğinde inanmadım .. elimlede sürekli kontrol ediyorum hala oluk oluk kan olacak diye şaşırdım nerde bu kan ... kan man yoooooooooookkkkk.. :20::20::20::20:

acı yok :20::20::20:
böyle başardım ben.. benim kadar korkak olduğunu sanmıyorum. ben bu korkak halimle başardıysam sen de başarırısın ki sen benden öndesin ben ilk denememde başını bile alamıyordum ilk kez başını ve tamamını aldım penisin...

sen beyninde bitirmelisin önce bu işi sonra penis denemesine geçmelisin tatlım:16::16::16:

kızlar canım arkadaşlarım destekçilerim bugün morelim çok bozuk pazar günü yendim vajiyi dün ikinci denemeyi yaptık ama ben son 2 cm falan alamadım hepsi girmedi ya öne eğildim yok geriye eğildim yok olmuyo gitmiyo acı oluyo ya içindeyken popoya doğru ittiriyom olmuyo çok canım sıkıldı eşiminde artık canını sıktığımın farkına vardım bişey demedi ama kendimi neden ona bırakmıyorum dedi sadece ya ben üstte de altta da almıştım hatta gitgel bile yapmıştık neden böyle oldu o 2 cm girmedi tamamen popoya doğru eğim veriyom canım yanıyo hiçbişey anlamadım ben oysa ne kadar mutluydum yendim diye ve yılbaşında şehir dışına gideceğiz tatil yapcaz bir kaç gün onu kendime balayı saymıştım :( ama şimdi ikinci denemem böyle olunca hevesimde kaçtı içim karardı resmen karamsardan daha karamsarın şuanda ağlamamk için zor tutuyom kendimi hepsi neden girmedi ve ben neden zorlandım bu kadar offf kızlar

ben de şu an senin durumundayım elab pazar günü başardım bende ama ben hala yendiğimi hissedemedim eşim çok mutluydu yendin dedi gerçekten olmuştu ama benim kafamdaki düşünceler bunlardan nasıl vazgeçecem bilemiyorum,seni takip ediyorum sen de beni takip destek olalm birbirimize,biz birkaç gün ara verdik pazartesi ye bıraktık ,bu durumu yaşayan arkadaşlar da lütfen yorumlarınızla destek verin artık kökünden bitmiş olsun bitti yendim diyemiyorum :(

ben de şu an senin durumundayım elab pazar günü başardım bende ama ben hala yendiğimi hissedemedim eşim çok mutluydu yendin dedi gerçekten olmuştu ama benim kafamdaki düşünceler bunlardan nasıl vazgeçecem bilemiyorum,seni takip ediyorum sen de beni takip destek olalm birbirimize,biz birkaç gün ara verdik pazartesi ye bıraktık ,bu durumu yaşayan arkadaşlar da lütfen yorumlarınızla destek verin artık kökünden bitmiş olsun bitti yendim diyemiyorum :(

tabikide birbirimize destek verelim ben dünden sonra çok canım sıkıldı ama yılmayacam burdan arkadaşlardan cvp bekliyorum yazdıklarımı okumadılar galiba yine deneyecem bir kere yenmişken bırakamam sende bırakma

canım sen benim hikayemi okumuşmuydun bilmiyorum ama tekrar anlatmak istiyorum

ben egzersilzerde baya ilerlemiştim amacım penis boyutuna gelene kadar aparatı genişletmekti ama baktım 11 cm den sonra daha kalını girmiyo canımı nasıl yakıyor bende daha fazla kalınlaştırmayı bıraktım hatta aparatıda bıraktım artık parmak egzersizi yapıyordum ve sadece 1 kere penis denemsi yapmıştık eşimle .. ondada başarısız olmuştuk ve sinir stres çok üzülmüştük ikimizde...

o denemeden sonra hazır olmadığımı hissettim ... artık vajinaya kocamn şeyleirn bile girebilceğine inanıyordum ama penis giremez gibi geliyordu çünkü canım acıyacak. vajinam yırtılacak, kalnar fışkıracak gibi düşünceler beynimi kemiriyordu..
1 gün ara verdim hiç egzersiz yapmadım çok sıkılmıştım çünkü...

sonra forumda yenen arkadaşların yazdıklarını tekrar okudum yenenlerin hiçbirinden kan akmamaış . vajinaları yırtılmamış neden çünkü hiç biri kendini kasmamış tek hissettikleri basınç hisii. o hisside biliyorudum çünkü aparatla yaparkende basınç hisii oluyordu....

ben korkağın tekiyimdir kan görünce bayılırım, canım çok ama çoook tatlıdır acıya dayanamam....
ama ben acıya dayanamıyorum diye eşimi mutsuz etmeye kendimi mutsuz etmeye ne zamana kadar devam edebilirdim ki....

tek ihtiyacım cesaretti artık acımayacağını biliyordum kanamayacağınıda...
o gece denedik ben istte eşime yüzüm dönük şekilde ilk defa başını aldım, sonra basınç hissi.. aklıma kızların söyeldikelri geldi basınç hissi normal acı yok kan yok... geri çekilmedim devam ettim ama bekleyerek derin nefesler alarak akslarımı kontrol ettim... ıkındıkça milim milim penisin girdiğini sanıyorum.. sanıyorum diyorum çünkü inan penisin girdiğini bile hissetmiyor insan başı girdikten sonra vajina hissiz bölge.....

eşim tamam hepsi girdi dediğinde inanmadım .. elimlede sürekli kontrol ediyorum hala oluk oluk kan olacak diye şaşırdım nerde bu kan ... kan man yoooooooooookkkkk.. :20::20::20::20:

acı yok :20::20::20:
böyle başardım ben.. benim kadar korkak olduğunu sanmıyorum. ben bu korkak halimle başardıysam sen de başarırısın ki sen benden öndesin ben ilk denememde başını bile alamıyordum ilk kez başını ve tamamını aldım penisin...

sen beyninde bitirmelisin önce bu işi sonra penis denemesine geçmelisin tatlım:16::16::16:
cok duygulandim tesekkur ederim yazdiklarin ivin by sabah kendimi berbat hissediyrdum cunku.ben istiyorum girmesini ama girmiyor zirluyorum zorluyorum girmiyor.esim cok mutsuz dun vutun gece agladim sinir krizleri gecirdim benim
Ne farkim var niye olmiyor diye.aciya dayanikliyimdir ama sanki orasi farki kendimi o kadar kotu hissediyorum ki Ben ustte oluyorum olmuuor ben altta oluyorum olmuyor.stresten on kilo aldim;( 2013 yeni vaslangic olsn istiyorm.bebek istiyorum deli gibi ama olmuyor:(

Arkadaşlar ,

Siz artık yendiniz vajiyi daha ne sitiyorsunu bundan sonra amacınız nasıl daha rahata ederim nasıl hijyenimi korurum v.b. şeyler olmalı..

artık vaji yok :20::20::20::20:

vajina açıldı penis bir kere girdi oraya bundan sonrası oluşacak tahrişleri için bişeyler yapmak :16::16::16::16:

bi kere olduktan sonra bi daha olmayacak diye birşey yok boşuna kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz..

aklındaki düşünceleri de çok merak ediyorum?? neymiş o düşünceler bi daha yapamayacağını düşündüren şeyler ne????

Arkadaşlar ,

Siz artık yendiniz vajiyi daha ne sitiyorsunu bundan sonra amacınız nasıl daha rahata ederim nasıl hijyenimi korurum v.b. şeyler olmalı..

artık vaji yok :20::20::20::20:

vajina açıldı penis bir kere girdi oraya bundan sonrası oluşacak tahrişleri için bişeyler yapmak :16::16::16::16:

bi kere olduktan sonra bi daha olmayacak diye birşey yok boşuna kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz..

aklındaki düşünceleri de çok merak ediyorum?? neymiş o düşünceler bi daha yapamayacağını düşündüren şeyler ne????

canım ben geçmiş sayfalarda yazdım durumumu eğer okuduysan ben dün 2. denememi yaptım ve sonuna kadar alamadım 2 cm falan kaldı olmadı öne eğildim olmadı geriye eğildim olmadı ve canım sıkıldı acıda hissettim ondan biraz üzüldüm

cok duygulandim tesekkur ederim yazdiklarin ivin by sabah kendimi berbat hissediyrdum cunku.ben istiyorum girmesini ama girmiyor zirluyorum zorluyorum girmiyor.esim cok mutsuz dun vutun gece agladim sinir krizleri gecirdim benim
Ne farkim var niye olmiyor diye.aciya dayanikliyimdir ama sanki orasi farki kendimi o kadar kotu hissediyorum ki Ben ustte oluyorum olmuuor ben altta oluyorum olmuyor.stresten on kilo aldim;( 2013 yeni vaslangic olsn istiyorm.bebek istiyorum deli gibi ama olmuyor:(

acıyacak diye korkmuyorsan kendinide kasmıyorsundur o zaman öyle miiiiii ?????
çünkü kendini kasarsan ancak penis vajiye girerken zorlanır...

bence senin yön problemin var ve nefesini iyi kullanamıyorsun :20::20::20::20::20::20:

egzersize devam et dediğim gibi penis denemesinden önce aparatı içinde beklet..

üstte olman ilk deneme için kolay burda herkes üstte yendi ama sen kendini nasıl iyi hissedersen o pozisyonu almalısın...
yön fotolarını incele penis bol kayganlaştırıcıyle yolunu öyle bir buluyorkii.

üstteysen ve eşine yüzün dönükse eşinin üzerine doğru eğil çünkü penis popoya doğru gitmeli :17::17::17::17:
eğer üstte ve arkan dönükse eşinin bacakalrına dopru eğilmelisin..
alttyasan poponun altına yastık koyup yükseltmelisin eşinde penisi popoya doğru ittirmeli ..

canım ben geçmiş sayfalarda yazdım durumumu eğer okuduysan ben dün 2. denememi yaptım ve sonuna kadar alamadım 2 cm falan kaldı olmadı öne eğildim olmadı geriye eğildim olmadı ve canım sıkıldı acıda hissettim ondan biraz üzüldüm

canım sen bunun için mi üzülüyorsun allah aşkına 2 cmde girmeyi verisn öenmli değil bu sefer girmez 3. denemde girer.. ayrıca iyice alışana kadar ilk girişler her zman biraz sıkıntılı olabilir sebebi ise kendini kasman olmayacak diye endişelenmen ..

ama endişelenmemelisin çünkü sen zaten yendin ne zaman istersen vajiye girer penis..

birde bu iş istemden olmuyo yani 2 tarafında istekli olması gerekiyor anlatabildim mi?

canın yandıysa da dediğim gibi sebebi hala kendini sıkıyor olman tatlım...

canım sen bunun için mi üzülüyorsun allah aşkına 2 cmde girmeyi verisn öenmli değil bu sefer girmez 3. denemde girer.. ayrıca iyice alışana kadar ilk girişler her zman biraz sıkıntılı olabilir sebebi ise kendini kasman olmayacak diye endişelenmen ..

ama endişelenmemelisin çünkü sen zaten yendin ne zaman istersen vajiye girer penis..

birde bu iş istemden olmuyo yani 2 tarafında istekli olması gerekiyor anlatabildim mi?

canın yandıysa da dediğim gibi sebebi hala kendini sıkıyor olman tatlım...

ikimizde çok istekliydik zaten istakli olmasak yapmıyoruz sonuçta bu bir zevk işi ama işte ben öyle zorlanınca ve ne yaptıysam girmeyince canım sıkıldı eşimde sen kendini bana bırakmıyosun dedi onu da artık bezdirdim sanırım o yüzden canım çok sıkıldı ve biz yılbaşı tatili için şehir dışına çıkağız ben onu kendime balayı saydım ama böyle olunca hevesimde kaçtı

canım hiç üzülme.2 cm hiç sorun değil girmiş sonuçta.senin daha ikinci denemn çok normal.alışana kadar olabilir böyle benimde oluyodu.zamanla alışırsın hepside olur rahat olur.sen ara verdiğin için tedirgin oldun belki sıktın kendini.ama olmuş işte hiç canını sıkma

ikimizde çok istekliydik zaten istakli olmasak yapmıyoruz sonuçta bu bir zevk işi ama işte ben öyle zorlanınca ve ne yaptıysam girmeyince canım sıkıldı eşimde sen kendini bana bırakmıyosun dedi onu da artık bezdirdim sanırım o yüzden canım çok sıkıldı ve biz yılbaşı tatili için şehir dışına çıkağız ben onu kendime balayı saydım ama böyle olunca hevesimde kaçtı

hiç hevesin kaçmasın :20::20::20::20:
ne güzel tatilde ayarlamışsınız mini balayı yapacaksınız bence canını sıkıpta bu güzel günlerini heba etme..
kendini tatile ve geçireceğiniz güzel 2-3 geceye odakla..

2. de olmadı diyorsun ama olmuş 2 cm kalmış
3. de 4. de daha iyi olacak eminim ben ilk denemelerde olur böyle ..

tatlım siz aştınız vajiyi bişey kalmadı sadece alışma sürecindesiniz :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım hiç üzülme.2 cm hiç sorun değil girmiş sonuçta.senin daha ikinci denemn çok normal.alışana kadar olabilir böyle benimde oluyodu.zamanla alışırsın hepside olur rahat olur.sen ara verdiğin için tedirgin oldun belki sıktın kendini.ama olmuş işte hiç canını sıkma

sağol canım belkide dediğin gibi oldu ben ara vermiştim korktum belkide ondan oldu inş bundan sonrakilerde olmaz çok üzüldüm eşimi de sıktım sanki bana öyle geldi ona daha çok üzldüm valla kendim için değil onun için üzlüyom

hiç hevesin kaçmasın :20::20::20::20:
ne güzel tatilde ayarlamışsınız mini balayı yapacaksınız bence canını sıkıpta bu güzel günlerini heba etme..
kendini tatile ve geçireceğiniz güzel 2-3 geceye odakla..

2. de olmadı diyorsun ama olmuş 2 cm kalmış
3. de 4. de daha iyi olacak eminim ben ilk denemelerde olur böyle ..

tatlım siz aştınız vajiyi bişey kalmadı sadece alışma sürecindesiniz :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

sağol canım ya yazılanları okuyunca gerçekten insanın içi rahatlıyo bencede tatilde kafam rahat olur güzel geçen o iki üç gece de güzel şeyler olur inş aslında dün oldu işte ben 2 cm e takıldım illa hepsi olcak diye düşündüm neyse artık 3.4.5.6.7.... ve sonsuz denemelerde :9: artık iyi olur inş

sağol canım belkide dediğin gibi oldu ben ara vermiştim korktum belkide ondan oldu inş bundan sonrakilerde olmaz çok üzüldüm eşimi de sıktım sanki bana öyle geldi ona daha çok üzldüm valla kendim için değil onun için üzlüyom

canım seni anlıyorum bende eşim için üzülürdüm hep.ama yendik biz üzülmene gerek yok.eşlerimizde görüyorlar onlar için ne kadar çaba sarfettiğimizi biizi anlayabilirler.biz en önemli kısmını aştık alışma sürecindeyiz artık.birden her şey normal bir ilişikideki gibi olmuyor.sonuçta bir hastalığı yeniyoruz bizim için çok zor olan bir şeyi başardık.bundan sonrası daha kolay hiç moralini bozma rahat olursan zaten daha rahat olacak.balayınıda keyifle geçirirsin inşallah canım

parmaklaaaar, aparatlaaar, 7cm.ler, 8cm.ler 9,10,11cm.ler, ucunu almalar, yarısını almalar… aman allah ım neler çekmişim ne zahmetler etmişim. Evet yenen herkesin dediği gibi, hem de ne için 1-2 dakikada bitecek, canını hiç ama hiç yakmayacak, ama karşılığında huzuru, mutluluğu, sevinci…daha tarif edemeyeceğim bi çok duyguyu yaşatacak bu kısa ama uzuuun an için kaç yılımı feda etmişim…

ilk önce allah ıma hamd olsun ki sizleri bulmamı nasip etti, yenmeme müsade etti çok şükür. Rabbim izin vermeseydi olmazdı.

Sonra, bu koskoca 6 yıl hep yanımda olan, sevgisini, saygısını, desteğini esirgemeyen, umuduma umut katan kocam, canım; verdiğim emeğin, sevginin, saygının, yılların her anı sana helal olsun, allah ım senden sonsuz kere razı olsun, bütün ömrümüz boyunca birlikte olmayı nasip etsin allah ım…(amin lütfen :) )

sonra makarakukara hiç bi yazısına denk gelmesemde bu topic i açtığın için senden, veeee vaji şövalyeleri, cadıkedim dert ortağım her anımda yanımda olduğun, nazıma şifama katlandığın için senden ve ecrinim, altheam, berayım ve ama yol göstererek ama elinden geldiğince destek vererek yanımda olan herkesten, haaaaaaaaaa unutuyordum zfrynkp ( hala zor yazılıyor:) ) zeynepim senden allah ım razı olsun. ömrünüz boyunca dert, keder görmeyin, istediğiniz, dilediğiniz her şeyi elinizi uzattığınız yerde bulun… :71: :71: :71: :71: :71:

Hepinizi çooooooooooooook seviyorum…

hopefor’unuz :54: :54: :54:

hopeforumm canımmmm benimmm kız ağlattın beniii....ben önce bi eşinden allah razı olsun diyorummm sana verdiği destek için... 6 yıl her erkek katlanmaz gercekten nadir olanlar katlanır....kocanı sakın üzme:))))

çok şükür attık bu olanları geride bıraktınnn şimdi daha farklı bi döneme yelken açtınnn inşallah evli mutlu çocuklu devam edersen:)))

bizde seni seviyoruzzzz canımmmm...

canım seni anlıyorum bende eşim için üzülürdüm hep.ama yendik biz üzülmene gerek yok.eşlerimizde görüyorlar onlar için ne kadar çaba sarfettiğimizi biizi anlayabilirler.biz en önemli kısmını aştık alışma sürecindeyiz artık.birden her şey normal bir ilişikideki gibi olmuyor.sonuçta bir hastalığı yeniyoruz bizim için çok zor olan bir şeyi başardık.bundan sonrası daha kolay hiç moralini bozma rahat olursan zaten daha rahat olacak.balayınıda keyifle geçirirsin inşallah canım

sağol canım inş iyi olur herşey herkes için

Back
X