- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #135.561
Arkadaşlar ,
Siz artık yendiniz vajiyi daha ne sitiyorsunu bundan sonra amacınız nasıl daha rahata ederim nasıl hijyenimi korurum v.b. şeyler olmalı..
artık vaji yok![]()
vajina açıldı penis bir kere girdi oraya bundan sonrası oluşacak tahrişleri için bişeyler yapmak
bi kere olduktan sonra bi daha olmayacak diye birşey yok boşuna kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz..
aklındaki düşünceleri de çok merak ediyorum?? neymiş o düşünceler bi daha yapamayacağını düşündüren şeyler ne????
evet pazartesi geldi aslında bugün denicektik ama birkaç gün aradan sonra eşim dayanamadı ve dün gece denedik,bu defa önden yapamadım sonra pes etmedik arkadan yapalım dedik ve oldu,olmayacak die düşünmedim aslında ikimizde rahattık bu sefer olmazsa kızmıcaktı eşim bunu peşin söyledi belkide ondan rahattım olacak dedim kendi kendime gözümde o kadar büyütmedim,gelgelelim düşünüyorum şimdi önden nie olmadı ve şunun farkına vardımki önden yaparken ben istemsiz olarak yatakta kayıp gidiyorum arkaya eşim gitme arkaya diyor ben gitmiyorumki diyorum,bacaklarımı açıyorum hazır hissediorum ama kayıp gidiyorum istemeden buna nasıl engel olabilirim bugünde yapıcaz çünkü bugün ovülasyon günüm bana bi akıl verirmisin sen de yaşadınmı bunu biliyorum psikolojik ama yinede ..