Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün gece yeni yıla eşimle girdik:1::1: ve bi kere daha yaptık:1: sanırım yavaş yavaş alışıyorum:17: sadece baskı hissi var onunda geçici olduğunu biliyorum:16: inşallah daha güzel anlar yaşarız eşimle:16: inşallah 2013de vajili gelinimiz kalmaz , hepinize bu duyguyu yaşatsın Allahımm:16::16:

Evet canım söylediğin gibi o baskı geçici biraz alışınca göreceksin baskı falan kalmadıgını:34:
Hatta sık sık birlikte olursanız daha cabuk alısırsın ve baskı hissinn kayboldugunu anlarsın:16:

Evet canım söylediğin gibi o baskı geçici biraz alışınca göreceksin baskı falan kalmadıgını:34:
Hatta sık sık birlikte olursanız daha cabuk alısırsın ve baskı hissinn kayboldugunu anlarsın:16:

ben sık sık olsun istiyorum alışmak için:1::1: hatta dün gece bi saat sürdü. çünkü o hisse alışmak istiyorum hemen:1: ama bugün ara vericem çünkü bacak kaslarım çok ağrıdı:1: dinleneyim birazcık:17:

kızlar evleneli 3 ay oldu ilişki olmamaşıtı hiç egzersizz yapmadım bi baktım olmuştuuu hiç bişi anlamadım rabbim şükürler olsunn dr felan gitmedimm

şimdi geçmiş sayfalara bakıyodumda ilk egzersize 12.12.12 de başlamışım yani 14 günde halletmişim:))belki daha erken biterdi ama annem burdaydı

Kızlar bişey sorcam ben de bu illeti yeni atlatanlardanım biliyorsunuz.

İlişki sırasında makatta ağrı hissediyorum, sanırım bir de kalın bağırsağımda oluyor. Bazen bıçak saplanır gibi bi acı hissediyorum, sizde de oldu mu böyle bir durum?

Kızlar bişey sorcam ben de bu illeti yeni atlatanlardanım biliyorsunuz.

İlişki sırasında makatta ağrı hissediyorum, sanırım bir de kalın bağırsağımda oluyor. Bazen bıçak saplanır gibi bi acı hissediyorum, sizde de oldu mu böyle bir durum?

dün akşam bendede oldu ama ben çok takmadım arada olur öyle şeyler.bence sende takma

Back
X