Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım aynı jelden bende kullandım kendıne de sur esıne de bende ızın vermıyorum ve ben ılk basını anlattım pozısyonda almıstım poponu kaldır bası gırıyo zaten yanı bu pozısyonda kendımı rahat hıssedıyorum.benım esımde tecrubesız canım yanı onunda benle ılk olacak oda bılmıyo neyı nasıl yapcaz :1: nette butun gorsellere baktık burda arkadasların paylastıgı butun resımlere baktık esıme de gosterdım..
benım esım bosalıyo 1 aydır da hep ıcımden cıkıyo cocuk falan oldugu yok zamanı vardır cocuk konusunda bu kadar ısrarcı olma canım..

ya bu işi başarp içine boşalsa bile çocuk olmayacak mı bu vaji illetinde yaaaa:(((

canım inşaallah bitcek Allah ın izniyle:) kocan ne diyor o daha net farkında olabilir, olmazsa görebilirseniz bi bakın girmiş mi diye :1: ama bi kaç defa aynı şekilde olmuş bak bence olmuş canım benim

ayy olmusmudur gercekten ınsallah olmustur .124: :124: bakamıyoruz kı gırdıyse cıkacak dıye :1: gece ısı bıtsın ınsallah tekrar denıcem kasılma da yok rahat rahat yaparım ınsallah :62:

ya bu işi başarp içine boşalsa bile çocuk olmayacak mı bu vaji illetinde yaaaa:(((

yani vajılı olup da cocuk sahıbı olan arkadaslarımız var canım ama ben vajıyı yenmeden cocuk sahıbı olmak ıstemem herkesın kendı fıkrı tabıı de :)
baska bı topik de okumustum vajılı olup da 3 cocugu olan bı arkdas okumustum

ayy olmusmudur gercekten ınsallah olmustur .124: :124: bakamıyoruz kı gırdıyse cıkacak dıye :1: gece ısı bıtsın ınsallah tekrar denıcem kasılma da yok rahat rahat yaparım ınsallah :62:

canım bence olmuş :119: bu gece de sakin ol kasmamaya çalış yine kendini ve biraz farkında olarak yapmaya çalış:) gözünü dört aç :1: hadi bakalım Allah yardımcın olsun :))))))))

canım bence olmuş :119: bu gece de sakin ol kasmamaya çalış yine kendini ve biraz farkında olarak yapmaya çalış:) gözünü dört aç :1: hadi bakalım Allah yardımcın olsun :))))))))

ayy sen olmus dedıkce agzım kulaklarımda :D ALLAH razı olsun canım benım guzel duaların ıcın :16: :16: :16:

kızlar evleneli 3 ay oldu ilişki olmamaşıtı hiç egzersizz yapmadım bi baktım olmuştuuu hiç bişi anlamadım rabbim şükürler olsunn dr felan gitmedimm

canım benimmm tebrik ederim seni bugün de bakmadan edemedim ama iyikide bakmışımm....çok mutlu haber almış oldummm....hemen gecikmeli halayını çekeyimmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun garip... bazısı için çok kolay bazısı için çok zor bu arada ben 5 yıldır vajinusmusum kendimi kasa kasa fibromiyalji oldum.

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun garip... bazısı için çok kolay bazısı için çok zor bu arada ben 5 yıldır vajinusmusum kendimi kasa kasa fibromiyalji oldum.

zor değil canım aslında vajinismusken çektiğimiz acı kasmamızdan ve yönü bilmediğimizden kaynaklanıyor...şöyle düşün elini yumruk yap ve sık sonra sıktığın yumruğa kalem sokmaya çalış girermi.???girmezz ve acıtır parmağını...ama az gevşet elini,,tekrar sok bak soktuğunda nasıl rahat ilerler...vajide böyleee ...deliği bulacaksın sonra delikten sonra p...s in ilerleme yönünü kavrayacaksınnn ve kendini kasmayacaksınn..nekadar gevşersen okadar hissetmessinnn...yön için bak resim paylaşıyorumm incele ve merak etmee hepiniz Allahın izniyle yeneceksiniz...

$imagesCA4E0RMT.webpmutlaka inceleyinn...

halaylarrr halaylarrr halayylarrrr:)))))

gözümüz aydın olsunnnn :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:...

ayy AYY NASIL MUTLU OLDUM Bİ KAÇ GÜN ÖNCE SORMUSTUM AMA CEVAP GELMEMİSTİ :62: :62: :62: :62: OLMUS DEMEK KI KASILMAMISTIM ZATEN COK SUKUR COK SUKUR BALKONA CIKIP AVAZIM CIKANA KADAR BAGIRMAK ISTIYORUM :62: :62: :62:
EŞİM İŞTE OLMASA ÇAĞIRIP TEKRAR DENEMEK İSTİYORUM IYICE EMIN OLMAK ICIN :119: :119: :119:

10 dk engeline yakalandım özelden atamıyorummm canımmm...sen şimdi inanamıyosun haliylee ama normalll....tekrar denediğinde bu inanamamalar geçer:)))))

zaten ne kadar kasmazsan okadar anlamıyosunnn:))))

hızımı alamadımmmmm:65::65::65::65::65::65::65:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ben bi kaç gündür didik didik okuyamıyorumm girip çıkıyorum canımmm kesin gözümden kaçmıştır böyle olunca:))))yoksa böyle haberi kaçırırmıyım bennn:42::42::42::42::42:

şimdide çıkmam lazımmm bu sıralar yoğun geçiyor günlerimmm hepinizi öpüüyorumm iyi geceler....seissss rahat uyu kuzummm artık sen bir vajili değilsin!!!:1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:

10 dk engeline yakalandım özelden atamıyorummm canımmm...sen şimdi inanamıyosun haliylee ama normalll....tekrar denediğinde bu inanamamalar geçer:)))))

zaten ne kadar kasmazsan okadar anlamıyosunnn:))))

hızımı alamadımmmmm:65::65::65::65::65::65::65:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

deneme yaptıgımız gun hemen kalkıp yazmıstım buraya ama net bı cevap gelmemıstıı :124: :124: :124: :124:
heyecandan elim ayagım tıtrıyo bunları bıle zor yazıyorum :62: :62: :62: :62: :62:
sabah esim gelsın tekrar denem yapcam :64: :64: 64:
ne yazacagımı da bılemedım..

ben bi kaç gündür didik didik okuyamıyorumm girip çıkıyorum canımmm kesin gözümden kaçmıştır böyle olunca:))))yoksa böyle haberi kaçırırmıyım bennn:42::42::42::42::42:

şimdide çıkmam lazımmm bu sıralar yoğun geçiyor günlerimmm hepinizi öpüüyorumm iyi geceler....seissss rahat uyu kuzummm artık sen bir vajili değilsin!!!:1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:

saol canım benım ya ıcım kıpır kıpır :1: :1: ne dıcemı ne yazacagımı bılemedımm

deneme yaptıgımız gun hemen kalkıp yazmıstım buraya ama net bı cevap gelmemıstıı :124: :124: :124: :124:
heyecandan elim ayagım tıtrıyo bunları bıle zor yazıyorum :62: :62: :62: :62: :62:
sabah esim gelsın tekrar denem yapcam :64: :64: 64:
ne yazacagımı da bılemedım..

:))) fırtınalar kopar şimdi senin içindee:)))sabahı zor edersinnn....merak etmee artık rahat oll,inanmamalar geçecek her yeni vajiden kurtulan kadının başına gelirr:1::1::1::1::1::1::1::1:

iyi geceler,huzurlu geceler:))))

Back
X