Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sonunda en umutsuzumuzda gelin oldu ya daha ne bekliyosubuz egzersize başlamay üşenen cancazlarımmmmm :1::1: çareee beklediğim müjdeyi verdin ya kız helal sana oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi ben duramıyorum halay çekelim beraber:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

kaç aydır gelmiyorum topiğe yeni üyeler yeni gelinler dolmuş burası.
gelin olamayanlar egzersiz aşamasında olanlar sizde yapabilirsiniz kızlarrr

hayırlı geceler arkidişler :16: ayy hepinizi çok özledimmmmmmmm neymiş bu hastalıklar bitmek bikmez gelen gidenler ohh kavuştum forumuma içim yanıyodu aklım hepp burdaydıı heyecnala regl bitmesini bekliyorum bitsinde bende atıyım artık şu işi başımdan inşallah..

canlarım can arkadaslarım vajı kardeslerım benım hepınızden ALLAH razı olsun:) yendım mutluyum ne yapayım ne yazayım bilemıyorum :1: ama RABBİME sonsuz şükürler olsun yendim btti.. kimseye söyleyemediğim sıkıntılarımı sizinle paylaştım yardımcı oldunuz ben her gece ağlayark yatardım.
eşim hadi deneyelim der diye ondan sonra veya ondan önce yatar uyurdum yada uyur rolü yapardım..
kaç kez deneyelim dedik ve benim kasılmalarım ve titremelerim yüzünden deneme bile yapamadık kasıldığım an ağlamaya başlıyodum olmuyo diye..
eşim anlayışlıydı çok şükür ama eziliyodum onun anlayışı altında..
eşim olmuyo böyle dr gidelim dedi ben ağlıyorum gitmem diye ama mecbur gittim jınekoloğa muaene mi etti kızdı bağırdı mı belli değildi. adam seni niye aldı git eve yap bişeyin yok dedi beni postaladı sanki onla biliyodum yapmasını
eve geldik deneme yaptık olmadı neyse bide psikiyatriye gidelim dedik masaj yapın birbirinize hiç bi şekilde ilişki yok dedi tamam dedik 2 hafta gittim parmak egzersizi dedi ben gitmeyi bıraktım çünkü imkanı yok yapamazdım bir laç ayda öyle geçti ben nette artık bakmadık vajına resmı bırakmadım gecem gunduzum vajına ve vajınısmus olmustu :1: birgün burayı buldum herşey rabbimden iste :1:
iyiki bulmusum burayı herşeyimi paylaştım :1:
svd85 arkadaşımızın gazıyla ben kulak çubuğu aldım ve onunla kaldım :1: listenin en alttan 2. veya 3. kişisiyken şimdi 2013 yılının ilk geliniyim :1:
nasıl olduğunu anlatamıyorum çünkü bende bilmiyorum oldu :62: :62: :62:
bende artık gelin oldum :123:
bütün arkadaşlarıma burdan sonsuz teşekkürler ediyorum :71: :71:
RABBİM OLDURMUYOSA VARDIR ONDA DA Bİ HAYIR ARKADAŞLAR KİMİMİZ 1 AY BEKLEDİ KİMİMİZ 1 YIL KİMİ İSE BİR KAÇ YIL :32: :32:
RABBİM OL DEDİ OLDURDUU HERKES İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İÇİNİZ DE BENİM İÇİN DE :119:
yazamadığım daa bi çok şey var heyecandan bu kadar döküldü..
tekrardan hapinize teşekkür ederim :42: :42:
hepinize kuçak dolusu sevgilerr :16: :16: :16:
SEİSS :42:

biraz önce de deneme yaptık :)
üşütmüş olabilirim canım çorapsız falan geziyorum :)
e o zaman güzel haber gelsin emin olduk Gİ Rİ YORRRR :62: :62: :62: :62:
YENDİM YENDİMMM BENDE YENDM ARTIK :119: :119: :119: :119:

ayyy sesiscimde yenmişşşşşşşş aman Allahım süper canım tebrik ediyorummmmmm bayıldım bu habereeee inş.darısı kalan diğer vajililere olsun ben dahil :1: ozaman halaylarda sana gelsin canımmmmmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::124::124::124::124::65:

olmaz yapılamaz birşey değil bu hayatta karşımıza çıkan çoğu zorluktan daha bile kolay. psikoljik olarak kendinizi hazır hissetmeniz lazım sonra doğru pozisyon ve sonuç mutluluk. bize de zor gelirdi ama başardığımda gerçekten çok kolaymış diyorum. 9 ay oldu ve çok rahatım

ayyy sesiscimde yenmişşşşşşşş aman allahım süper canım tebrik ediyorummmmmm bayıldım bu habereeee inş.darısı kalan diğer vajililere olsun ben dahil :1: Ozaman halaylarda sana gelsin canımmmmmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::124::124::124::124::65:

saol canım benim çok şükür rabbim nasip etti oldu bitti nasıl mutluyum bir bilse rabbim butun yenemeyenlere nasip eder inşallah içlerinde sana da canım benim :16: :16:

cok sevdigim bi arkadşımda bu durumdan müzdarip forma göz atarken ilgimi cekti kulak çöpü demişsiniz Allah rızası için konuyu biraz acarmısının bi yuvanın yıkılmasından kurtarız bende burdan ögrendıgmı arkadaşıma anlatırım

cok sevdigim bi arkadşımda bu durumdan müzdarip forma göz atarken ilgimi cekti kulak çöpü demişsiniz Allah rızası için konuyu biraz acarmısının bi yuvanın yıkılmasından kurtarız bende burdan ögrendıgmı arkadaşıma anlatırım

canım ben hiç egzersiz yapmadan yendim çok şükür tabi kulak çubuğu hariç.
ben kulak çubuğunun üstüne pamuk sardım streçledim prezervatife geçirdim ıkınarak soktum tabi kolay olmadı nasıl girecek korkusuyla kan ter içinde kalarak yaptım 1 kez yaptım zaten başka yapmadım bu kadar yardımcı olabiliyorum..

ts ederim canım samimiyetle anlattıgın içn inş yardımcı olur arkadşıma yarın sabah ilk işim ona ulaşmak olucak

bu yüzden yuvalar yıkılmasın canım kolay olmuyo ki kolay bitsinn inşallah arkadaşın faydasını görür üye olsa tecrübeli arkadaşlarım çok daha iyi şekilde yardımcı olurlar...
rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah

kızlarrr kızlarrrrrrrrrrrr GELİNN OLDUMM GELİNNNNNNNNNNNNNN :)))))))))))))))))[/QUO

anammmmm carede olmuşşş ay ay ayyy çokl sevindimmmmmmmmmmmmmmm sayfaları sırayla okuduğum için seni de yeni gördüm ama bayıldım bu ahberlere yaaa TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::62::62::62::124::124::124: DARISIIIIII BİZE OLSUN İNŞALLAHHHHHHAY ESKİLERİN HEPSİ YENMEYE BAŞLADIII NE GÜZEL:1:

Back
X