- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #135.921
çok güzel çıkmışsın canım:))))
ben yatıyorum hayırlı geceler hepinize yrn görüşmek üzere
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr kızlarrrrrrrrrrrr GELİNN OLDUMM GELİNNNNNNNNNNNNNN :)))))))))))))))))
teşekkür ederim canım benimGelin oldum gelin fotosu olsun istedim
![]()
kaç aydır gelmiyorum topiğe yeni üyeler yeni gelinler dolmuş burası.
Gelin olamayanlar egzersiz aşamasında olanlar sizde yapabilirsiniz kızlarrr
biraz önce de deneme yaptık :)
üşütmüş olabilirim canım çorapsız falan geziyorum :)
e o zaman güzel haber gelsin emin olduk Gİ Rİ YORRRR![]()
![]()
![]()
![]()
YENDİM YENDİMMM BENDE YENDM ARTIK :119: :119: :119: :119:
ayyy sesiscimde yenmişşşşşşşş aman allahım süper canım tebrik ediyorummmmmm bayıldım bu habereeee inş.darısı kalan diğer vajililere olsun ben dahilOzaman halaylarda sana gelsin canımmmmmmmmmmmmm
:124::124::124::124:
![]()
cok sevdigim bi arkadşımda bu durumdan müzdarip forma göz atarken ilgimi cekti kulak çöpü demişsiniz Allah rızası için konuyu biraz acarmısının bi yuvanın yıkılmasından kurtarız bende burdan ögrendıgmı arkadaşıma anlatırım
ts ederim canım samimiyetle anlattıgın içn inş yardımcı olur arkadşıma yarın sabah ilk işim ona ulaşmak olucak
kızlarrr kızlarrrrrrrrrrrr GELİNN OLDUMM GELİNNNNNNNNNNNNNN :)))))))))))))))))[/QUO
anammmmm carede olmuşşş ay ay ayyy çokl sevindimmmmmmmmmmmmmmm sayfaları sırayla okuduğum için seni de yeni gördüm ama bayıldım bu ahberlere yaaa TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:124::124::124: DARISIIIIII BİZE OLSUN İNŞALLAHHHHHHAY ESKİLERİN HEPSİ YENMEYE BAŞLADIII NE GÜZEL
![]()