- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.121
canım bu akşam senden haber bekliyoruz.hadi kolay gelsin kasma kendini inan egzersizden kolay ok
ayyy inş cnmm yasemin de öle dion zaten korkmuyorum artık ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu akşam senden haber bekliyoruz.hadi kolay gelsin kasma kendini inan egzersizden kolay ok
mrb kızlar, dün akşam itibariyle tamamen yendim diyebilirim artık bende,sizin kastettiğiniz şekilde yenmiştim ama bunu benim beynim algılayamamıştı :) sonunda o da anladı,sabah ilk işim buraya yazmak oldu ama yazdıklarm silinmşti.buraya yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum önce Allah sonra sizler sayesinde oldu bu derdi çekmeyen bilemezdi doktor bile olsa Allahım bu derdi çeken herkese yol göstersin kapılar açsın inşallah,ben de girdikçe yardım etmeye çalışırım isteyen arkadaşlara bundan sonra
canım ben varım ama hiç bi bilgim olmadıgı ıcın yardımcı olamıyorum k.bakma
bu gece deniyorumm , hadi hayırlısı :)
arkadaşlar parmak çalıştm.ben pecete koyuyorum her zaman malum bölgeye kan geldi tuvalette gördüm nedendir sizce acil cvp
arkadaşlar cvp verecek yok mu bana yaaa![]()
bu gece deniyorumm , hadi hayırlısı :)
nasılsınız kızlarrrrr
çokk iyiyim canım eşimi bekliyorumsen nasılsın
![]()
bende iiyim çok şükür.eşimle kurtlar vadisi izliyozda canım çok sıkıldı((
ben intikama bakıyorum şimdi tekrar başladı yeni bölüm![]()
bende ona bakıyodumda kurtlar vadisinin özeti bitince yarım kaldı.artık yarın izlicem.güzelmi
hoşuma gtti valla güzele benziyo![]()