Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok canım nerde bi kere eşimle denemeye kalktım çığlık çığlığa kaldım dr da gitmedim parmak atacak diye ay bilmiyorum denemeye başlayacam kurtulmak istiyorum çünkü artık hamile yada evli insanları gördükçe kafayı yer oldum psikolojimde bozuluyo artık

canım hiç korkma vajınısmus oldugunu soyleyınce sadece bakıyo parmak yada aletle bakmıyo ben gıttım korka korka o catala oturdum dokunsa aglayacaktım sadece actı elıyle baktı sorun falan var mı dıye o kadar.
once dr. gıt muaene ol sorun falan olabılır..
bende ılk zamanlar korkuyodum esımı yaklastırmıyodum bıle nereye kadar korkacaksın kı zorla da olsa denıyodum acıyınca elımı falan ısırıyodum acı da kendımı kastıgım ıcın oluyodu.
ılk gece oyle kasmısım kı kendımı :1: sabah cok agrı acı vardı gectı tabı ertesı gun :1:
kasma kendını once bı dr. gıt

bende aynı pozisyondan pozisyona denemedk şey yok ama ben korkudan titriyorum olacağı varsada olmuyo sayemde krem varmış emla diye onumu denesem yada bilmiyorum bayıltsınlar beni artık son çare bu

canım bayılmayı deneyen arkadaslarımız da var faydasnı gormemısler :1:
bende anestol kullandım bı faydasını gormedım ama sen denemek ıstıyosan dene ::44:

canım hiç korkma vajınısmus oldugunu soyleyınce sadece bakıyo parmak yada aletle bakmıyo ben gıttım korka korka o catala oturdum dokunsa aglayacaktım sadece actı elıyle baktı sorun falan var mı dıye o kadar.
once dr. gıt muaene ol sorun falan olabılır..
bende ılk zamanlar korkuyodum esımı yaklastırmıyodum bıle nereye kadar korkacaksın kı zorla da olsa denıyodum acıyınca elımı falan ısırıyodum acı da kendımı kastıgım ıcın oluyodu.
ılk gece oyle kasmısım kı kendımı :1: sabah cok agrı acı vardı gectı tabı ertesı gun :1:
kasma kendını once bı dr. gıt

kadın doğuma gittim ağlamaktan zor konuştum çok doldum artık çünkü bu hastalık beni yedi bitirdi bana psikolağa gitmen lazım canım falan dedi gittim psikoloğa oda birşey yaptığı yok korkacak birşey yok vs diyo biliyorum zaten de bana elle tutulur birşey de dimi zatn yapabilsem olurdu bugüne kadar yok artık benim doktorum sizsiiz ben sizde bulacam çareyi arkadaşlar tanıdığım kimselere diyemiyorum çok utanıyorum sizler sayesinde yenerim inşallah

kadın doğuma gittim ağlamaktan zor konuştum çok doldum artık çünkü bu hastalık beni yedi bitirdi bana psikolağa gitmen lazım canım falan dedi gittim psikoloğa oda birşey yaptığı yok korkacak birşey yok vs diyo biliyorum zaten de bana elle tutulur birşey de dimi zatn yapabilsem olurdu bugüne kadar yok artık benim doktorum sizsiiz ben sizde bulacam çareyi arkadaşlar tanıdığım kimselere diyemiyorum çok utanıyorum sizler sayesinde yenerim inşallah

canım baktımı vajınana..
fızıksel bı sorun var mı yok mu bakmadıysa baktır.
boş konuşuyo bazı dr. bana da adam seni niye aldı eve git yap demişti sanki onunla biliyorum ben yapmasını :27:
korkma once bı baktır :20:
ben yeni yendiğim için pek yardımcı olamıyorum ama daha :3: tecrübeli arkadaşlarımız var onlar sana yardımcı olurlar :40:
ama tabi sormak istediğin varsa sorabilirsin elimmden geldiği kadar yardımcı olurum seve seve:42::42::42:

canım baktımı vajınana..
fızıksel bı sorun var mı yok mu bakmadıysa baktır.
boş konuşuyo bazı dr. bana da adam seni niye aldı eve git yap demişti sanki onunla biliyorum ben yapmasını :27:
korkma once bı baktır :20:
ben yeni yendiğim için pek yardımcı olamıyorum ama daha :3: tecrübeli arkadaşlarımız var onlar sana yardımcı olurlar :40:
ama tabi sormak istediğin varsa sorabilirsin elimmden geldiği kadar yardımcı olurum seve seve:42::42::42:

çok sağol inan benimle konuşman bile bana moral güç veriyo dediklerinizi yapacam ve burda tekrar paylaşacam ama bana morel verdin gerçekten diyebileceğim tek şey gönülden çok sağol

çok sağol inan benimle konuşman bile bana moral güç veriyo dediklerinizi yapacam ve burda tekrar paylaşacam ama bana morel verdin gerçekten diyebileceğim tek şey gönülden çok sağol

yardımcı olabildiysem ne mutlu canım bunu yaşamayan bilmez oyüzden kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burda paylaşıyoruz :3:

mesaj atan biş arkadaş vardı bu arada cevap veremiyorum sistem kabul etmiyo o yüzden cevp gelmemişolabilir sende çok sağol tecrübeni paylaşmışsın

yardımcı olabildiysem ne mutlu canım bunu yaşamayan bilmez oyüzden kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burda paylaşıyoruz :3:

al bendende o kADAR yaşamayan bilmiyo boş konuşuyo sadece umraım ii haberlerimi veririm egzersize başlayabildim gibi... ii geceler canım çok sağol tekrar

bende aynı pozisyondan pozisyona denemedk şey yok ama ben korkudan titriyorum olacağı varsada olmuyo sayemde krem varmış emla diye onumu denesem yada bilmiyorum bayıltsınlar beni artık son çare bu

canım emla tavsiye etmiyorum:20:ben kullandım hiçbir işe yaramadı rahat olmam gerekirken kendimi daha çok kastım.kafanda bitmasi orada bi delik olduğunu ve genişleyebileceğini görmen lazım.bende kısa yol olsun istedim ama egzersizden başka çözüm yok. :ssz:yapanlarda var ama dediğim gibi kafanda bitir.uyuşturmak bayılmak bunlar çözüm değil.:20::20:

mrb kızlar, dün akşam itibariyle tamamen yendim diyebilirim artık bende,sizin kastettiğiniz şekilde yenmiştim ama bunu benim beynim algılayamamıştı :) sonunda o da anladı,sabah ilk işim buraya yazmak oldu ama yazdıklarm silinmşti.buraya yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum önce Allah sonra sizler sayesinde oldu bu derdi çekmeyen bilemezdi doktor bile olsa Allahım bu derdi çeken herkese yol göstersin kapılar açsın inşallah,ben de girdikçe yardım etmeye çalışırım isteyen arkadaşlara bundan sonra

vavvvvvv valı mdpullu mendılımı hemen geldım tey teyyyyyyy halaylar gamze 42 ye hoppaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kuzumm Sana Yapamadım İçimde Kaldı Cidden. Şimdi Fırsatını Buldum Yapmak İstedim:46::46::46: Best_ Kuzum sanada yapıcamm:16::16:

Sizler Benim Canlarımsınızz :16::16::16::16: Yeni Gelin Olanlara Elimden Geldiğince Yapmaya Çalışıcamm:34::34::34:

[URL="http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php"][/URL]​

rebayyyy :17: şeyyyyy :17: bişey isteyımmııı:17::17: ben eskıdısm ama içimde kaldı benım isimimide yazanmı böışıkl elı ışıklı noluuurrrrr:42:

ı mltatalkol hicbir işe yaramıyormuş egzersizdede ben ultrason jeli kullundım çokta memnundum medıkallrde 1 lt 5 tl

Back
X