Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Elmascım senle tanışmadık galiba...ben de uzun zamandır yenmeye çabalayanlardanım...martta 1 yıllık evli olucam...evliliğimizin ilk ayında jinekoloğa gittik...benim de aşırı yanmalarım vardı...doktor balayı sistiti olduğumu söyledi...ilaç verdi ve bir kaç güne yanmalarım azaldı...bir de bebe yağı kullanıyormuşsun, o da mantara sebep oluyo genelde...mantar enfeksiyonun da olabilir...o nedenle bir doktora görün bence...

Bende kasinti da yok ama her deneme ve egzersiz sonrasinda ayni yanma oluo devam edemiyorum sanki yara var gibi jel de kullandim onda da oldu. Bugun dra gittim ayni zamanda regl de oldum muane etmeden bise diyemem defi:( yanma olmasa olacak sanki isaret parmagini ve es parmagini ilk denemede aldim ama devami gelemedi yanmadan:(

Sağol canım :16:

Aslında vardım da misafir olarak vardım :1:

Moralim bozuktu pek giresim yoktu , ama uzaktan takip ediyordum gene kim yenmiş napmış diye :1:

inş önemli bişey değildir moralinin bozukluğu:44:ya geçenlerde okudum ankaradaymışsın sanırım ben bikaç hafta önce gitmiştim bilseydim haber ederdim sende müsaitsen görüşürdük:16:

Tamam madem bu kadar ısrar ettin kabul edorum :27::27::27::27:hueheuhe:27::27::27:

yok gercekten benim :)) sen iki arkadaşımızı egzersizde ilerlemişler diye yazmışın sadece duru2020 yi gelin olarak yazmışın ama ben hepsini toptan gelin oldu sanmışım o yüzdan oldu bu karışıklık :)) boşa halay çektirdiğim arkadaşlardan ösür diliyorum ve müsadenizle :57: :57: :57:

işaret parmagımdanmı başlayım arkadaşlar. bide kolay olmasını için önerileriniz varsa alabilirim.

Hayır tatlım. İşaret senin için zor olur şimdi.

Serçe parmağınla başla, bolca jelle serçe parmağını. Pozisyon olarak hangisi sana rahatsa onunla başla.

Ben sırtımı dayayarak bacaklarımı iki yana açarak yapıyordum, çok rahattı bu pozisyon bana.
Bazı arkaşlar sırt üstü yatıp, belinin altına yastık koyup öyle yapıyor, bazıları ayakta yapıyor. Sana hangisi rahatsa onu dene:34:

işaret parmagımdanmı başlayım arkadaşlar. bide kolay olmasını için önerileriniz varsa alabilirim.

parmak itici geliyorsa aparat hazırlayarak da yapabilirsin.kendini zorlamadan rahat olabileceğin şekilde yavaş hareketlerle başla serçe parmağınla ya da aparatla.bu esnada derin nefes al ve ıkındığın zaman nefes ver parmağı içeri itmeye başla.ıkınmak işini kolaylaştıracak

selam bacılarrrr nasılsınız ne var ne yokkk havalarda soğudu iyceeeeee ufffff uffffffff neler yapıyorsunuz bacılarrrrrr

slm arkadaşlar maşallah herkez burda ne güzel :16:

yeni gelen arkadaşlarımızda varmış. hiç ama hiç çekinmeyin canlarım bende yenemedim egzersiz aşamasında devam ediyorum herkez sizin yazdıklarınızı zamanında gelip buraya yazdı ama bakın çoğu yendi bende ilk parmağımı değdiremiyordum imkansız geliyordu ama 1 hafta boyunca sadece izleyerek başlamıştım parmağımın ucunu değdiriyordum ama şimdi hiçç öyle alıştımki 2 parmak hemencecik cuup diye giriyor kafam alıştı ya hiç zorluk çekmiyorum hafif jelle bile hemen giriyor parmaklarım gerçekten bu olay kafada bitiyor egzersiz yapmak ise oraya birşeyin girdiğini görüyoruz ve alışıyoruz genişlemesi bilmem nesi nekadar doğru bilmiyorum ama 3 parmak alıpta yenen var 10 cm yapıpda yenen var yani orayı kasmassak acı yok ben çoğu evli arkadaşıma sormuştum acı olmadımı diye ilkten inanın çoğuda yoo kafamızı aşlıştırmıştık kasmamamız gerekiyordu ve kasmadım hiç acı olmadı hiç bişiy hisetmedik diyenler oldu yani kasma olmadımı BU İŞ OLUYORRRR EGZERSİZLERLE KASMA OLAYINI AŞIYORUZ VEE ORAYA BİRŞEY GİRDİĞİNE ALIŞIYORUZ VE BU İŞİ BAŞARIYORUZ İNŞALLAHHH:8:

Back
X