- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #136.881
tamam sagolun arkadaşlar inş. denicem olur umarım
Burada bekliyoruz ona göre

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam sagolun arkadaşlar inş. denicem olur umarım
![]()
kgökce çok yaşa emiii :) iyiyiz valla nolsuuun işte
slm arkadaşlar maşallah herkez burda ne güzel
yeni gelen arkadaşlarımızda varmış. hiç ama hiç çekinmeyin canlarım bende yenemedim egzersiz aşamasında devam ediyorum herkez sizin yazdıklarınızı zamanında gelip buraya yazdı ama bakın çoğu yendi bende ilk parmağımı değdiremiyordum imkansız geliyordu ama 1 hafta boyunca sadece izleyerek başlamıştım parmağımın ucunu değdiriyordum ama şimdi hiçç öyle alıştımki 2 parmak hemencecik cuup diye giriyor kafam alıştı ya hiç zorluk çekmiyorum hafif jelle bile hemen giriyor parmaklarım gerçekten bu olay kafada bitiyor egzersiz yapmak ise oraya birşeyin girdiğini görüyoruz ve alışıyoruz genişlemesi bilmem nesi nekadar doğru bilmiyorum ama 3 parmak alıpta yenen var 10 cm yapıpda yenen var yani orayı kasmassak acı yok ben çoğu evli arkadaşıma sormuştum acı olmadımı diye ilkten inanın çoğuda yoo kafamızı aşlıştırmıştık kasmamamız gerekiyordu ve kasmadım hiç acı olmadı hiç bişiy hisetmedik diyenler oldu yani kasma olmadımı BU İŞ OLUYORRRR EGZERSİZLERLE KASMA OLAYINI AŞIYORUZ VEE ORAYA BİRŞEY GİRDİĞİNE ALIŞIYORUZ VE BU İŞİ BAŞARIYORUZ İNŞALLAHHH![]()
slm arkadaşlar maşallah herkez burda ne güzel
yeni gelen arkadaşlarımızda varmış. hiç ama hiç çekinmeyin canlarım bende yenemedim egzersiz aşamasında devam ediyorum herkez sizin yazdıklarınızı zamanında gelip buraya yazdı ama bakın çoğu yendi bende ilk parmağımı değdiremiyordum imkansız geliyordu ama 1 hafta boyunca sadece izleyerek başlamıştım parmağımın ucunu değdiriyordum ama şimdi hiçç öyle alıştımki 2 parmak hemencecik cuup diye giriyor kafam alıştı ya hiç zorluk çekmiyorum hafif jelle bile hemen giriyor parmaklarım gerçekten bu olay kafada bitiyor egzersiz yapmak ise oraya birşeyin girdiğini görüyoruz ve alışıyoruz genişlemesi bilmem nesi nekadar doğru bilmiyorum ama 3 parmak alıpta yenen var 10 cm yapıpda yenen var yani orayı kasmassak acı yok ben çoğu evli arkadaşıma sormuştum acı olmadımı diye ilkten inanın çoğuda yoo kafamızı aşlıştırmıştık kasmamamız gerekiyordu ve kasmadım hiç acı olmadı hiç bişiy hisetmedik diyenler oldu yani kasma olmadımı BU İŞ OLUYORRRR EGZERSİZLERLE KASMA OLAYINI AŞIYORUZ VEE ORAYA BİRŞEY GİRDİĞİNE ALIŞIYORUZ VE BU İŞİ BAŞARIYORUZ İNŞALLAHHH![]()
kahvemi aldımfikrimin ince gülü keman solosunu açtımm lapa lapa yağan karı seyrediyorum yok böyle bi güzellikkk
![]()
kahvemi aldımfikrimin ince gülü keman solosunu açtımm lapa lapa yağan karı seyrediyorum yok böyle bi güzellikkk
![]()
OHHH OHHHHH NE ALAAAAA ben de de birrr üşüme bir erteleme durumu varrrr evi temizlesem iyi olucak ama....kahvemi aldımfikrimin ince gülü keman solosunu açtımm lapa lapa yağan karı seyrediyorum yok böyle bi güzellikkk
![]()
hmmmm ehhhh işteee bendende ne olsun asıl senin moraller nasılll ne yaptınnn
Sağol canım senden naber
Ben birazdan temizlik yapacağım da forumu bırakamıyorum![]()
jel olrak bepanthen kullanıyımmı arkadaşlar
OHHH OHHHHH NE ALAAAAA ben de de birrr üşüme bir erteleme durumu varrrr evi temizlesem iyi olucak ama....
bendede aynı sorun var eşim ya kalkıp bi temizlik yapsam ii olcak ama bugün yarın derken kalıyo.hatta eşim dayanamıyo bazen o yapıyo
yanlış anlamayın çok pis deilimde eşim çok temizya bırak arada dağınık olsun diorum yok olmicakmış
![]()
hadi cecemm eskilerden bi sen kaldın.sende yen bak yenmeden ne güzel şeyler sölüyosun yensen daha güzel olur
gunaydin kizlar bayadir bu topige ugrayamadim gelinlerimiz baya çoğalmış hepsini tebrik ediyorum Allah başka dert vermesin inşallah :) best ciw seni de tebrik ediyorum sen eskilerdensin gözün aydın inşallah bebis haberini de verirsin bize![]()
cecemm seni cok merak ediyorum ne asamadasin yendin mi :44::44:
OHHH OHHHHH NE ALAAAAA ben de de birrr üşüme bir erteleme durumu varrrr evi temizlesem iyi olucak ama....
bendede aynı sorun var eşim ya kalkıp bi temizlik yapsam ii olcak ama bugün yarın derken kalıyo.hatta eşim dayanamıyo bazen o yapıyo
yanlış anlamayın çok pis deilimde eşim çok temizya bırak arada dağınık olsun diorum yok olmicakmış
![]()
evet bacımmmm yahu bende de azcık öyle iş güç derken temizlerim ama bizim adam bi kendine müslümannnn çok titiz amaaaa şunu yap bunu et derimmmmmmmm yok etmezzzzzz şu günlerde çok çok yoruluyorum deli gibi yemek yapıyıyorum hepsi bitiyorrrrrrrr eşim sayesindeee çamaşır as katla bulaşık ütüüüüü üfffffffffffffff cidden sıkıntılıyım...iş güç derken hiç destek hissetmiyorum öyleki vajiyi yeneli 3.aya girdim ama eşden dolayı yine eskiye dönüş yaşıycam diyede korkuyorummmmmmm iyce ö....z oldu sankiiiiiii uffffff anlamıyor beni
evet bacımmmm yahu bende de azcık öyle iş güç derken temizlerim ama bizim adam bi kendine müslümannnn çok titiz amaaaa şunu yap bunu et derimmmmmmmm yok etmezzzzzz şu günlerde çok çok yoruluyorum deli gibi yemek yapıyıyorum hepsi bitiyorrrrrrrr eşim sayesindeee çamaşır as katla bulaşık ütüüüüü üfffffffffffffff cidden sıkıntılıyım...iş güç derken hiç destek hissetmiyorum öyleki vajiyi yeneli 3.aya girdim ama eşden dolayı yine eskiye dönüş yaşıycam diyede korkuyorummmmmmm iyce ö....z oldu sankiiiiiii uffffff anlamıyor beni
yok ay ben tek başıma yapmam eşimde yapsın canım nolcak.hatta okadar abattımki ben oturuyorum bazen o iş yapıyobazen benimde tuhafıma gidiyo ama Allah razı olsun hiç sesi çıkmıyo yapıyo öle
![]()
kızlar bugun baslıcam hatta okey jelimide aldım prezervatifn ucuna sürücem ıkınırken direkmi sokcam yoksa elimle masaj yapıpmı sokcam nasıl yapayım sokarken kulak çöpü nereye kadar girerse sokayımmı bi sakınca olmaz demi o acılan deliğe sokup popoya dogruu ittiricem degilmi ? sizlere basa bi sorum daha var bu egzersizi yaptıktan sonra gusul abdesti almamıza gerek varı zevk almıyoruz ama ne bileyim içimde süphe duymamak adına alsakmıki soguk ya cok üşüyorum ona göre aksam yaparım diye düşündümde
ben bugün yine iki parmak çalışacağım ama bir sorunum var. giriş mi dar bilmiyorum ittiriyorum önü açık ama yukardan ilerlemiyor. yani parmaklarımın ucu içerde ama gerisi ilerlemiyor![]()