Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ikiniz için de söylüyorum:) ben 10 cm den sonra yenmiştim. ve sıkı durun adetim bittiği gün denediğimde yarısına kadar almıştım sonrakilerde tümünü aldım. olur tabi neden olmasın. çünkü adet sonrasında vajina herzamankinden biraz daha geniş oluyo böylece ilerlemek daha rahat oluyo. bu fırsatı kaçırmayın derim :) yanma da zamanla geçecektir canım

Ama benim yanma gun boyu devam ediyor .icte deil ilk 1. Bogumda ust kisim cok aciyo:( yaptikca alisir dedim yaptikca kotuye gidiyo birakmak zorunda kaliyorum 1 parmak ve es parmagi derken 2gun yandi:(

günaydın kızlar... birazdan başlıyorum egzersize.. hep birlikte başlayalım inşallah.. bizim de halaylarımız çekilsin..
bu erteleme hastalığını yenelim.. inşallah.. :16: :3:

Ama benim yanma gun boyu devam ediyor .icte deil ilk 1. Bogumda ust kisim cok aciyo:( yaptikca alisir dedim yaptikca kotuye gidiyo birakmak zorunda kaliyorum 1 parmak ve es parmagi derken 2gun yandi:(

merhaba .. mantar yada idrar yollarında bir problem var mı???ondan dolayı yanma olabilir.. doktora git istersen..

canım ne demek geç mi kaldım :20: siz o kadar şanslısınız ki daha bu sabah kocama dedim çoğu arkadaş çok şanslı daha .... aylık evliler ya da hemen hemen hepsi 1-2 yıllık evliler diye. canım ben 6. yılımda yendim. ben bu zamana kadar hep penis denedim ne var olcak dedim olmadıııı. yapamıcakk bişey yok tatlım. parmakla yapacaksan parmakla aparatla yapacaksan aparatla yap ama şunu yapma; yaptığın olayı gözünde büyütmemeye çalış, normal bişeymiş gibi düşün. kendini kastığın sıkıntı ettiğin için olmuyor. bi serbest bıraksan kendini olacak. inan bana gözyaşlarına değmez

desteğin için çook teşekkür ederim :) yenicem bende iyi habrlerimi bildircem sana :))

elmas nolmalde biraz girdiğinde yanma hissediyosun sonrasında bişey hissetmiyosun kullandığın jelden kaynaklanıyo olabilir bebe yağı falan mı kullanıyosun bi çok arkadaşta mantar yapmış doktora bi git istersen yoksa allah korusun egzersizlerden soğucaksın :(

kalınlıkları 3 veya 4cm dir canım yani benim 3parmağımı üçgen şeklinde birleştirdiğimdeki kalınlıkla aynı cmlerle ilgili sorunum var böle tarif ediim dedim ;)

tamam canımşimdi o aparatı kalınlaştırarak devam et.muma bi peçete sar streçle ve cerrahi eldiven veya prez geçir.bu olduktan sonra yine aynı işlem peçete sar...ve böyle 10cm olana kadar devam et.10cm olunca pns deneyebilirsin:34:.birde her kalınlaştırdığında ilk seferde biraz zorlanırsın ama bu seni üzmesin normal bişey ikincide daha rahat oluyo:1:

tamam canımşimdi o aparatı kalınlaştırarak devam et.muma bi peçete sar streçle ve cerrahi eldiven veya prez geçir.bu olduktan sonra yine aynı işlem peçete sar...ve böyle 10cm olana kadar devam et.10cm olunca pns deneyebilirsin:34:.birde her kalınlaştırdığında ilk seferde biraz zorlanırsın ama bu seni üzmesin normal bişey ikincide daha rahat oluyo:1:

aslında doktora gidiyorum o artık deneyebilceğimi söledi ama ben hazır hissetmiyorum kendimi sölediğin gibi yaparsam daha rahat olcaıma inanıyorum çok teşekkür ederim canım :)

kızlar bu topiğe grdiğimizde hepimizin aklında bu sorular vardı emin olun:1: hatta aramızda hep şakalaşırız topiğin en karamsarı karamsarr bile yendiysee herkes yener:16::16::16: bu derdin egzersizden başka çaresi yok. üşenmeyin, tereddüt etmeyin. kesin çözüm egzersizdr. ben yenelide çok olmadı 10 gün falan oldu.. ben de burdakiler sayesinde yendim.. ihitiyacınız olan herşeyi burda bulabilirsiniz. tabi en önemlisi destek verenler de çoktur burdaa:16::16: bi gün sizinde halayınızı çekicez. gerçek bunlar hayal değilllll:21::21:

kızlar bu topiğe grdiğimizde hepimizin aklında bu sorular vardı emin olun:1: hatta aramızda hep şakalaşırız topiğin en karamsarı karamsarr bile yendiysee herkes yener:16::16::16: bu derdin egzersizden başka çaresi yok. üşenmeyin, tereddüt etmeyin. kesin çözüm egzersizdr. ben yenelide çok olmadı 10 gün falan oldu.. ben de burdakiler sayesinde yendim.. ihitiyacınız olan herşeyi burda bulabilirsiniz. tabi en önemlisi destek verenler de çoktur burdaa:16::16: bi gün sizinde halayınızı çekicez. gerçek bunlar hayal değilllll:21::21:

:9::9::9:ay güldürdün beni:9:tabi doğruda söylüyosun.ben yapana kadar inanmıyodum yapabileceğime:46:zaten nickimi ondan değiştirmiyorum yani karamsarrr bile yenmiş bizde yeneriz desinler die:9::9::9:kızlar yapabilirsiniz gerçekten çok kolay ve acı yok:34:siz istemezmisiniz rahat bi uyku eşinizin yanında başı dik durmayı...kızlar yapamıyorum yok :20:üşenmek yok:20: hemen başlayın .bakın topiğin en karamsarı bile yendi:21::21::52:

:9::9::9:ay güldürdün beni:9:tabi doğruda söylüyosun.ben yapana kadar inanmıyodum yapabileceğime:46:zaten nickimi ondan değiştirmiyorum yani karamsarrr bile yenmiş bizde yeneriz desinler die:9::9::9:kızlar yapabilirsiniz gerçekten çok kolay ve acı yok:34:siz istemezmisiniz rahat bi uyku eşinizin yanında başı dik durmayı...kızlar yapamıyorum yok :20:üşenmek yok:20: hemen başlayın .bakın topiğin en karamsarı bile yendi:21::21::52:

sen güzel bi örneksin canımmm benimmm:16::16::16::16::16::16: seni seviyoruzzzz. herkes senin gbi azimli olsa keşkeeee:52::52::52:

Back
X