Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii söyleeeeeeeeeeeeeeee :) :) :)

buldum buldum bak şimdi kullanıcı kontrol paneline tıkla ordan seçenekleri düzenleye tıkla.aşağı inince çeşitli seçenekler var orda mesaj editörü var ordan gelişmiş düzenleyici yazısını işaretle ve değişiklikleri kaydet de

:9::9:bende öle sünnet olmuş gibi geziyodum:1:hatta eşime gel deneyelim dedim sünnetlik çocuk gibi yürüyerek odaya gidiyorum eşim arkamdan geliyodu yaptıktan sonra dioki odaya giderken sanki yaşlı bi teyze çağırıyo gibi hissettim dio:9::9:birde başımda yazma vardı üzerimede eşimin hırkasını giymiştim düşünün artık gerisini:9::9::9:

delüüüü :1: ahahaha bugün çok güldüm :9:

Canımm Bravoo sanaa. Halaylar sana gelsinn Hobaaaaaaaa:52::52::52::52::46::46::46::46::21::21::21::21::21::21:

y.gif
e.gif
n.gif
i.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
empty.gif
f.gif
r.gif
i.gif
d.gif
a.gif

Canlarım Hepinizee Merhaba..:16::16:

Giremiyorum ne zamandır Doğru düzgün..:47:

Fırsatım Olmuyo Bir Türlü:45:

Hep aklımdasınız amaa. Şimdilik Burdayım sorusu olan varsaa sorsun.cevaplamaya çalışırım hemencik:32::32::32:

kızlar ben geldim çalıştım da geldim :16:
saat 12 de başladım önce 1 saat boyunca parmak egzersizi yaptım.. küçük parmaktan başladım en son orta parmak ve sonra iki parmak veeee 3 parmak.. :DD
saat 13.30 dan beri de aparatla uğraşıyorum önce 8cm sonra 9 cm yi denedim...oldu çok şükür..(hatta 9 cmlikle birlikte evin içinde gezindim bile :1:
artık 10 cm ye geçeyim mi ne dersiniz?????

süper gelişmeler bunlar. çok sevindim senin adına cnm. bir günde bu kadar gelişme bence harika! baksana, direk 9 bitti. bence de 10 a geçebilirsin artık. ondan sonra da direk penis artık... darısı başımıza cnm. ama çooook sevindim inan. gelişmeleri bekliyoruz cnm.. kolay gelsin :)

Berayyyyyyy artıkkkkk kimsecikler yokkkkk bıraktınızmııı biziiiii;((((

Aşkol emi gncemr :43::43::43::43:fırsat buldukça burdayım kendi adımaa :43::43::43:senn ne olursa olsun yazz geçmiş sayfaları kontrol ediyoruz girdikçe gözden kaçan olmasınn diee girdikçe cevaplarız foruma merak etme canımmmm:16::16::16::16:

Back
X