canım ben emla kullanmadım sana bu konuda yardımcı olamıcam ama aparat konusunda çok iyisin 10 cm i rahat rahat alabildiğin ve kendini hazır hissettiğin anda penis denemelerine geçebilirsin :)) birazının girip kalanın girmemesinin sebebi kendini sıkıyor olman canım sana kendini sıkıyormuş gibi gelmez ama bak o durumda yani aparat içindeyken bi dinle kendini ne durumdasın ondan sonra hani yoruluruzda bir huuuuuuuuuu diye nefes veririz ya dışarı öyle yap ve sal kendini sonra aparatı popoya doğru yönledir bak nasıl da kolayyca gitcek bende yaşadım bunu bildiğim için bu kadar emin yazıyorum. bi de hangi pozisyonda deniyosun bilmiyorum ama sırtını duvara, koltuğa ya da yatak başlığına :)) nereye istersen yasla azcık poponu kaydır ve aparatı öyle almaya çalış bak nasıl yağ gibi gidiyo:) tabi bu kişiden kişiye değişir sen hangi pozisyonda rahat ediyorsan öyle dene canım
selam bacım emla dan medet ummuş biri olup emla alarak cinsel ilişki deneyimi yaşamı çabalamış biri olarakkkkkkkkk sakın sakın sakınnnnnn diyorum uzak dur... 1 tüpü denedim diğerleri kaldı haa keşke ulaşılabilir olsanda versemde denesen o zaman o acıyı yanmayı anlardın...uyuşturucak güya o bölgemi yaktı tutuşturduuuu... ben onunla yenemedim burası egzersizler vs... sayesinde kendimce yendimmm hala emla duruyorrr ama lazere gidince kullancammmm o bölgemin dış kısımalrındaaa....bana emla deme yani
sadece emlamı neler yaptım neler yenmek için burda onları yazmıyorum kimseleri yanlış yönlendirmek istemediğim için... hadiii kalın sağlıcaklaaa