- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #137.201
ya ben iki parmakta zorlanıyorum, ondan hiç egzersiz yapasım gelmiyor. üstten ilerlemiyor hiççgevşetemiyorum kendimi.
(((((((
canım iki parmakta zorlanıyorsan aparata geç derim ben. ben de önce parmak egzersiziyle başladım iki parmak ilk boğum aldım ama gerisi gelmedi baktım olmıcak aparata geçtim. kulak çöpünden aparat yaptım. 1 tane kulak çubuğuna 2 tane peçete sar, üstüne 1 veye 2 enlemesine havlu kağıt sar ama sıkıca sonra stertch sar ve prezervatife geçir. sonra jelleyip aynı parmaklarını aldığın gibi almaya çalış. kalınlığını kendine göre ayarla inceden kalına doğru gitki zorluk yaşamayasın :) ilk alışlarında olmayabilir canını sıkıp pes etme inat et olcak :)) istersen mum da deniyebilirsin aparat olarak ama mum bana sert geldi kulak çubuğundan yapılan aparat bana göre penise en yakın aparat. bi de aparatı sundan dolayı tavsiye ediyorum, parmak her halukarda senin bi parçan ama aparat dışardan bi dahil olan bişey bu anlamda penise de alışırsın beynini de alıştırmış olursun. ben de öyle olmuştu. bu arada 2 parmak ilk boğum da olsa aldığına göre baya iyi durumdasın kendini bırakmaz sıkı çalışırsan yenmen çooooooooook yakın tatlım