Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canımcım yaaa bi de jel olmadan yapabilsem:1::1: alışkanlık olmuş hep kullanıyorum hatta dün gittim yeni aldım okeyin:1::1: artık hedefim jelsiz yapmak:46::51:

oda zamanla canım herşey bir anda olacak diye bişey yok biz yeter ki isteyelim yapamayacağımız şey yoktur herşey kafada bitiyo :1:

tecrübeli bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum bu mum egzersizine başladım bu sabah ama 15 dk yapabildim 6-7 cm kadardı normalı nedir kaç dk yapmam lazım arkadaşlar

canım althea nın dediği gibi sana kalmış ve kendini kısıtlama. ama bi tavsiye veriyim kabul edersen :) o anda aldığın aparatı rahat rahat alıp çıkarana kadar bırakma derim ben. ben her kalınlaştırdığım aparatı rahat rahat aldığımda bu son bu son diyodum ama bırakamıyordum sevinçten rahat aldığımı görünce :1:

hadi kızlar ben kaçtımm hobby85 ve yeteramabukadar ;) bol egzersizle jelle güzelll kalınnn :) güzel haberlerle görüşmek ümidiyle bacılarrrr

kızlar Durex Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı diye satılıyor ondan alıyorum di mi??.. bugün inşallah emlasız yapacağım bu işi :)

ne bileyim ben kullanmak istemiyorum :1::1: ama tabi şimdi mecburiyetten :1::9::9::9::9:

tabi şimdi mecburiyetten kullanıyoruz:1:işte bazende lazım oluyomuş.ya inş jel olmadan hiç hissetmediğimiz günlerde gelir.ya evli bi arkadaşla konuşuyoduk sabah bi uyanıyorum bişeyler yapmışız hatırlamıyorum bile dio:1:demekki okadar kolay oluyo bizmi çok büyüttük acaba:44:

:17: tatlışlarım aynı tecrübeyi ben de yaşadım :1: gerçekten farklıydı diğerlerine göre. kocanızla bütünleşiyorsunuz duygusal anlamda :) , yaptığınıza yapabildiğinize olan inancınız sevincinize 1000 e katlıyor. diğer anlamda karamsarın da dediği gibi hep bi ödev havası, hep bi tedirginlik oluyo

kızlar Durex Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı diye satılıyor ondan alıyorum di mi??.. bugün inşallah emlasız yapacağım bu işi :)

durex massage 2in1 yazyor benimkindeeee morumsu pembemsi bir tüm pe...s gibi bir tipi var kutusunun:) :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

derhal al ve yap ;) kal sağlıcakla

tabi şimdi mecburiyetten kullanıyoruz:1:işte bazende lazım oluyomuş.ya inş jel olmadan hiç hissetmediğimiz günlerde gelir.ya evli bi arkadaşla konuşuyoduk sabah bi uyanıyorum bişeyler yapmışız hatırlamıyorum bile dio:1:demekki okadar kolay oluyo bizmi çok büyüttük acaba:44:

haha kızın haberi bile yok desene:1::1::1: ayy ne güzel yaa valla aslında çok basit gerçekten ama dediğin gbi büyütüyoruz:52:

:17: tatlışlarım aynı tecrübeyi ben de yaşadım :1: gerçekten farklıydı diğerlerine göre. kocanızla bütünleşiyorsunuz duygusal anlamda :) , yaptığınıza yapabildiğinize olan inancınız sevincinize 1000 e katlıyor. diğer anlamda karamsarın da dediği gibi hep bi ödev havası, hep bi tedirginlik oluyo

ya şu regl bi bitsin hergün yapıp bu ödev havasındanda alta geçme korkusundanda kurtulcaaaaaaaaaaaaam inş.:1:

durex massage 2in1 yazyor benimkindeeee morumsu pembemsi bir tüm pe...s gibi bir tipi var kutusunun:) :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

derhal al ve yap ;) kal sağlıcakla

burası bağımlılık yapıyor di mi ya:9:işe gelir gelmez hemen buraya bakıyorum benim de çıkmam lazım ama ben de senin gibi takıldım kaldım.ortam iyi ya gidesim gelmiyor:10:

herkes bi gün normal olarak yaşar inşallah bu güzellikten mahrum kalmasın kimse:16: hani zevk almayı geçtim eşimin gözlerindeki mutluluk bile beni benden almıştı yaniii:17:

:1::1::1:oda çok farklıymış ama ben hatırlamak isterim :17::17::17:

ne güzel canım Allah böyle güzel duyguları burda yenemeyen diğer arkadaşlarımızı yaşatsın inşallah aminnn

alt üstekinden daha rahat hatta aslında ilk gece için tavsiye edilen pozisyon o ama bizler hep üstte yendik.yine de altta olmaktan korkma daha rahat gerçekten

genelde herkes ilk gece altta geleneksel pozisyonda yapıyor demek ki vardır bununda bir hikmeti kolay hali bu ki eskiden bugünlere kadar gelmiştir ama biz korktuğumuzdan üstte hakimiyet bizde olduğu için bize daha kolay geliyordur bence ama bende artık altta daha kolay düşünenlerdenim :1::1::1:

Back
X