• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr merhabalarr..yazmıyorum ama hala takipteyim..bişiy sorcamm ben eşimin iki parmağğını alıyorum henüz 10 cm varmıdır oo..bu akşam bi eş denemesi yapmak istiyorum bakalım :2::2:

canım bende eşimin iki parmağını aldıktan sonra o gece yenmiştim bence yapabilirsin ama kendini de hazır hissediyosan ben hazır da hissediyodum ve olmuştu

benım kocanın dogum gunu olcak varya ben neler yaparım neler alırım evı suslerım muzıklı los bı ısıkta ymek yerım dans ederım ben cok romantık oldum son gunlerde ya cokda duygusalım ne oluyo bana ya aglıycam sımdı

benım kocanın dogum gunu olcak varya ben neler yaparım neler alırım evı suslerım muzıklı los bı ısıkta ymek yerım dans ederım ben cok romantık oldum son gunlerde ya cokda duygusalım ne oluyo bana ya aglıycam sımdı

bişey olduğu yok hamilesin canım olan bu :1::1: normal yani

kızlarr merhabalarr..yazmıyorum ama hala takipteyim..bişiy sorcamm ben eşimin iki parmağğını alıyorum henüz 10 cm varmıdır oo..bu akşam bi eş denemesi yapmak istiyorum bakalım :2::2:

10 cm yoktur diye düşünüyorum 8cm falan olabilir ama tabi bunun standardı yok ki:) kendini hazır hissediyorsan dene ama tedirginsen böyle bişeye girişme.herşey sana kalmış canım sen nasıl istiyorsan öyle yap

2 parmak 10 cm gelmez canım heralde ama bu da çok iyi. kendini hazır hissediyorsan yap eş denemesi bu senin kendini hazır hissetmenle de orantılı :) 10 cm almadan yenen de oldu belki sen de onlardan biri olursun :)

arkadaşlar mina13 diye bir arkadaşımız aramıza katıldı ona başka topicte bu linki verdim bizim topiğe davet ettim yardımcı olur dedim herkes benim şimdi çıkmam lazım mesaim bitti de arkadaşımızı size bırakıyorum yardım melekleri:16::16::16:

Son düzenleme:
herkese merhaba malum aynı dertten müzdarip biriyim.vajinusmuslu biri olarak tedavi anlamında hiçbir şey yapmadım.korktum çünkü.parmak egzersizi dilatör falan kullanlılyormuş.bunları hiç denemedim.

burası bağımlılık yapıyor di mi ya:9:işe gelir gelmez hemen buraya bakıyorum benim de çıkmam lazım ama ben de senin gibi takıldım kaldım.ortam iyi ya gidesim gelmiyor:10:
evet bacım ben zaten yıllardır bağımlısıyım:21:
tamam canım nette gördüm alacağım inşallah teşekkürler.. bende gideyim de çalışayım biraz kızlar yazarım gelişmeleri :21:
hobby85 al bakalım eminim 2.seferde halledersin sıkıntını :21:
kızlar ben geldım :38:
hoşgeldin bacımmmmmmm
kız ayberk erkek ismi ece de bari :9::9::9::9: evet ben reglim heves yaptım bu hamilelik takvimine o yüzden, bide başka bi topikte arkadaş da benim gibi heves için yapmıştı şimdi hamiş totem yaparız belki diye yaptım züğürt tesellisi gibi bişey benimki de :1::1::1::1::1:
ilahi ayberk ece evvelki gün de dedim komik kız seni :21: sen de tutarsa totem bende deneyecemmmm
kızlar bugun eşimin doğum gunu ve ben ona manevi olark bşy yapmak ıstyrum ne yapablrm kızlar yardım edın bana:26:
manevi olması şartmı bacımmmm benim için yani bizim adamaaaa yemek yemek yemek ..... bugun mesela çiğ köfte yapacam ;) bizimki hamurişi ver ;) en mutlu günü doğumgünü olması şart değil pasta yaş pastaaaaa

burdaki arkadaşların dedigini yaptım halen sokktayım mum 10 cm kadar girdi hiç acı falan hissetmedim çok rahattım inanamıyorum
wawwwwwwwwwwwww wawwwwwwwwwww wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :61: heyoooooooooo tebriklerrrr yaaa ha gayretttt bacımmmmmm bak geldim yeniden...

6 -5 cm demişin ve 10cm uzunluğu açıkcası harikaaaa bunları süresini artır en azından 3 gün (1i gitti :21:)yap kalınlığı az daha artır ve bol jelle yap tahriş olmayasınnnn sonraaa eşli denemeye geç derim kiiiiiiii hatta yarınnnnnnn kızlar eşle denedimmmmmmm diye bile yazsan şaşırmamm sana hızlı kızzzzzz;) ha gayrettt ocak gelin adayı:)

duyanda kocan 29 şubatta doğmuş sanacakkkkkk :21: sende herkes gibi yılda 1 kez kocanın doğum gününü kutlarsın be bacım;) heyyyyyyy sen hamile misinnnnnnnnnn? duygusalllık falan?

canım herşeyden önce buraya ulaştığın için çok şanslısın :) ben diyorum ki keşke daha önce bulsaydım. emin ol ki başaracaksın. burdaki altın kural şu: kendine inanacaksın, azmedeceksin ve zaman zaman işler yolunda gitmese de pes etmeyip inatla yoluna devam edeceksin. inanıyorum ki kısa sürede de bu durumu çözeceksin.

hepimiz önce ilk sayfadaki açıklamaları okuduk ve uygulamaya başladık. o sayfayı bi oku güzelce sonra hangisi sana yakın gelirse parmak ya da aparatla yapıalan egzersizlere başlarız. burdda herkes elinden geldiğince sana yardımcı olacaktır çünkü herkes senin çektiğin sıkıntıları çekti ama bugün o günlerin son bulduğu gün :) yeni hayatına hoş geldiiiiiin :)))

bu arada beni buraya davet eden ilgilenen elab isimli arkadaşa çok teşekkür ederim

merhaba :) diğer topikte doktor önerisi istemiştin ama inan buna hiç gerek yok.durumun çok ileri derecede değilse sen de bizim gibi milyarlar harcamadan kurutulabilirsin bu dertten.dilatör seti internette satılıyor ama ona da gerek yok kendın aparat hazırlayabilirsin ya da parmak egzersizi yapabilirisin:)

duygusallık bebege zarar vermez demı cunku hıssedıyor ya herseyı ben gulmeye calısıyorum

endişe etme canım benim zaten hamilelikten dolayı duygusalsın ya bişeycik olmaz Allahın izniyle ama hiç birşeyi içine atma ,hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil şu durumda:):16:

Back
X