• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben 2 haftadır falan yapabiliyorum egzersiz mumla denedim ama olmadı fakat parmakla oluyor mumla yapamıyorum ama yapamadığım zamanda ümitsizliğe kapılıyorum eşimde çok destekliyor ama yapamıyorum,
:20::

canım bende mumla yapamamıştım sonra moralim çok bozulmuştu.sadece parmakla devam et istersen.yada benim gibi ben farklı bişeyde denemek istiyorum dersen cadıkedi bi apart söylemişti onunla yaptım kolay oldu.bak şöyle kulak çöpüne 3 kat kağıt havlı sar streçle.üzerinede cerrahi eldiven(eldiveni önce yıka yapışmaması için pudrası çıksın)veya prez tak jelle ve yap.ben çok rahat etmiştim onunla.ve yaptıkça kalınlaştırdım 10cm olunca pns denedim.birde öle dene istersen

kızlar ben geldim.ben mumla tarifiniz üzre aparat yaptım prez. ve jel yok deneyemiyorum akşama hazırım eşim eksikleri getiricek valla heyecanlandım gibi bi tuhaf oldum

kızlar ben geldim.ben mumla tarifiniz üzre aparat yaptım prez. ve jel yok deneyemiyorum akşama hazırım eşim eksikleri getiricek valla heyecanlandım gibi bi tuhaf oldum

mumun ucunu bıçak yardımıyla yuvarlarsan başlangıçta rahat edersin.gözüne kalın gelirse ya da yapamazsan yine bıcak yardımıyla etrafını tırşlayarak inceltebilirsin.

sen herkesi geçecennnn ha gayrettttt bol bol jelle yapı verrr tahriş olmasın ve acı macı etkenini kaldırsınnn hoş acımıycak amaaaa daha rahat olursun

canım bende mumla yapamamıştım sonra moralim çok bozulmuştu.sadece parmakla devam et istersen.yada benim gibi ben farklı bişeyde denemek istiyorum dersen cadıkedi bi apart söylemişti onunla yaptım kolay oldu.bak şöyle kulak çöpüne 3 kat kağıt havlı sar streçle.üzerinede cerrahi eldiven(eldiveni önce yıka yapışmaması için pudrası çıksın)veya prez tak jelle ve yap.ben çok rahat etmiştim onunla.ve yaptıkça kalınlaştırdım 10cm olunca pns denedim.birde öle dene istersen

tamam canım çk sağol bu akşam denicem senin dediğini inş yapabilirim
:54:

inş yapıcam 1.5 yıl oldu ya yeter ama dimi:))sağolun siz olmasaydınız bunu asla yapamazdım.gerçekten çok sağolun...
emin ol egzersiz yapmaya bile burada bissürü gün sonraaa ancaaaaa ikna oluyor bizim bacılarrr sen maşallahhhh :21:

böyle diyimde sessiz takipçilermizde hemen üye olsun yazışa ve egzersize geçsinlerrrr.... ben en az 5 ay sessizce takip ettim utandığımdannnn şimdiiii inanılmaz açık oldummmmm :) kimse ben gibi çekmesin vallaaaaa

kgökce valla sizin sayenizde oldu.ben burayı bir haftadır takip ediyorum iki gündür üyeyim ve yazıyorum.ikna olmak durumundayım;çünkü daha fazla erteleyemezdim.bu durum anca bizi daha beter hale sokardı.elimden geleni yapıcam.rabbim yardımcım olsun...

Yaklaşık 1 aydır bu siteye girmeyi bıraktım bugün yine başladım.çok yoğun çalışıyorum bu aralar bu yüzden vajinusmus tedavisine vakit ayıramıyorum.öğretmenim yarı yıl tattili yaklaşıyor o yüzden karneler raporlar falan çok yoğunum.ayın 25 inde tatil oluyor kafama koydum o zamanda bu işin bitmesini istiyorum yoksa yaz tatiline kadar yine yoğunlaşamam
1,5 yıldır evliyim bir türlü başaramıyorum.henüz tek parmaktayım daha fazlasını korkumdan deneyemiyorum belki denesem olacak.çok acı hissedip bacaklarımı kapatıyorum.tatilden önce nasıl bi hazırlık yapabilirim tek başıma
lütfen allah rızası için yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kgökce valla sizin sayenizde oldu.ben burayı bir haftadır takip ediyorum iki gündür üyeyim ve yazıyorum.ikna olmak durumundayım;çünkü daha fazla erteleyemezdim.bu durum anca bizi daha beter hale sokardı.elimden geleni yapıcam.rabbim yardımcım olsun...

KESİNLİKLER HERKESİN BİLDİĞİ V E DEDİĞİ GİBİ BU BİR ERTELEME HASTALIĞI.... SEN BUNUN ÜSTÜNE GİTTİKÇE RAHATLAYACAKSIN BACIMMMM inşallahhhhhhhh bu ay bitmeden biter...

tebrikler canım allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve hayırlı şekilde inşallah.. çok sevindim darısı tüm isteyenlere:8:

maşallahhhh bacımmmmmmmmm ayyyy valla çok duygulandımmmmmmmmm 1 ocak ve hamilelikkk kızzz daha dur 11 i bugunnnnnnnn feci hızzzz

tebriklerrrrr :61:

hayal2011 evet canım aynen öyle.sen daha önce başlamışsın bırakma bak parmak alabilmen çok iyimiş.akşama ilk kez denicem.sende başla.yarın ne oldu ne bitti konuşalım.hadi bi cesaret olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

Yaklaşık 1 aydır bu siteye girmeyi bıraktım bugün yine başladım.çok yoğun çalışıyorum bu aralar bu yüzden vajinusmus tedavisine vakit ayıramıyorum.öğretmenim yarı yıl tattili yaklaşıyor o yüzden karneler raporlar falan çok yoğunum.ayın 25 inde tatil oluyor kafama koydum o zamanda bu işin bitmesini istiyorum yoksa yaz tatiline kadar yine yoğunlaşamam
1,5 yıldır evliyim bir türlü başaramıyorum.henüz tek parmaktayım daha fazlasını korkumdan deneyemiyorum belki denesem olacak.çok acı hissedip bacaklarımı kapatıyorum.tatilden önce nasıl bi hazırlık yapabilirim tek başıma
lütfen allah rızası için yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ALLAHIN RIZASI HERKESLE OLSUN İNŞLH.... ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE DİLERİM HERKES KURTULSUN BACIMMMMMMM... aslında senle uzun uzun yazışmak gerekkkkkk nedenmiiiiiii kızcam şimdi sana ama kendimden kesitler vererek kızcammmmmmmmm...
1 bende tıpkı sen gibi erteledimmmmm durdummmm martta :(2012 mart) aman dedimmmmmm egzersiz yapcak zaman yok dedim salla gökçe dedimmm böyle daha ii dedimm n farkı var dedimm yaz tatilinde halledesin

yaz oldu yok yaaaa ramazan geçsin sonra halledersin
ramazan geçti tatile gitcez neyse tatil geçsin şimdi mikrop kapmayayım havuzdan denizden dedim :21: öyle bir kurgu ki beynimmmmmmmmmm neyseee yaz geçtiii yine o yoğun sezonnnnnnn vel hasıllll okulllllllll

anlayacağınnnnnn bende öğretmenimmmm üstelik feci yoğunum okul projeler 2.üniversite haftada 2 pilates en az 1 havuzzz 1 fitnissss ohoooooooo hatta yemek kursuna da yazılyordum ne olyor dedimmmmmmmmm milletin çocuğu var dedim ertelemeeeee ve hallet dedimmmmmmmmmm tabi bu sıradaaaa çok şey yaşadım 3 kez boşanmaya kalkıştım ve 1 kez davayı açtım bile:21: yaniiiiiiiii ertelemeeeeeeeeeeeeeeee boşver 25 ocağı bacımmm zaten son haftaya kalmaz iş gir notlarnı aaaa sonraaaa erteleme tek ertelemen regl ile olsunnnnnnnnnn ki ozaman da da kegel leri yappppppppppp bacımmmmmmmmmm

inşlh kırmamışımdır yazışımla seniiiiiiiiii

derhal aparatlar yapmanı tavsiye ediyorum belki parmakla hissettiğin için için farklı oluyordur ama aparatla daha rahat yapabilirsin... aparat dediğmiz kulak çöpünden allık fırçasına yahut beyaz mum lardan başlayaraak peçete sararak streçleyipppp prezervtffffff takıp bol jel ileeee yapman gerek yani listeye yapacağın aparatları ve jeli ekle prezervtfde:) :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:

sonraaa ayna şarttttttt ;) ve günde en az 2 sefer buraya gir aşamalrnı yazzzzz...
sonra yanıtları alllllllllllllllll. sorularnı sorrrrrr sıkıntılarnı paylaş dertleşşşşşşşşşş paylaşşşşşşşşşş öğrennnnnnnnnn veeee tabikiiiiiii uygulaaaaaaaaaaa kendinle halledeceksin tüm bunları bacımmmmmmmmm.... :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: hadi bakalımmmmmmmmmm

Back
X