• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Oldu da bitti masaallah herkes yener inşallah ALLAHIMA şükürler olsun şimdi çıkıyorum... :64: :46:

cok cok tebrikler, halayini cekecegimizi biliyordum. eminim cicekrose da cok sevinecek. neyse önce halay: :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ve bir duyuru:

dilatör setiyle calismak isteyenler varsa lütfen özelden ulassin. elimizde 4 boydan olusan amielle comfort dilatör seti var. egzersiz ve alisma süresince dilatörler sizde kaliyor, isiniz bittikten sonra bir baskasinin kullanmasi icin bize geri iade etmenizi istiyoruz.

canıımmm tebrikler gözün aydın uzun zamandır yoktun forumda ben seni yendin diye hatırlıyordum:64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66:

selam kızlar uzun vır aradan sonra geldım ben neler var neler yok sıtede yenı arkadaslar gordum hatta yenılerden gelınler bıle var galıba ama gerıye donuk tum sayfaları okuyamamakla bırlıkte cadıkediyi göremıyorum varmı bılgısı olan opuyorum hepınızı bu arada ynı gelınler için pullu mendılımı aldımda geldım hemen bır halay çekem :64:64::64::64::64::64::64:

Bir yıl 2 aylık lık evliyim.. bu evlilik süresince sadece 1 kez birlikte olduk(ya da olduğunu sandık)o da ne olduğunu anlamadım. acayip korktum ve kasıldım.. çok acıdı.. :(( hemen toparlandımm.. eşimde korktu.. bana karşı sürekli anlayışlı.. ilk kez gecen ay psikiyatriste gittim. ancak doktorun kendisine faydası da yok.. abuk sabuk tavsiyelerde bulundu.. çok çaresizim .. bir kaç defa yine girişimde bulunduk ama felakat acıdı.. sanki bir kilo isotu oraya sürmüş gibi acıyorduuu.. ne yapabilirim.. tavsiyeniz nedir?? lütfen bana yardımcı olun.. kegel i denedim o da bir şeye yaramıyor.. faydası yok.. :((((

canım doktora gıden arkadaslar var burda ama genel olarak hersey aynı gıbı senın fızıksel problemın yoksa egzersız yapacaksın aparat yada parmakla ama kegellerle baslayıp bırde jel alacaksın kayganlastırıcı çok işe yarıyor medıkallarde ultrasyon jelı var ben onunla yendım hem zararı yok hemde cok kolaylaştırıyo 1 lt 5 tl yada buyuk maketlerde okey ve durex ı jellerını kullananlar var onlarda onerıyo ama vazelın yada bebe yagı mantar yapıyormuş bılgın olsun sıteyı hıç bırakma sureklı yazılanları oku zaten herkes aynı sıkıntıda cozüm arıyor yanı çok faydalı burası kolay gelsın

ya ben acemiyim burda şu şeyleri nasıl yapıyorsunuz evlilikle ilgili adınızın altında yazıyor şu kadar gün evlendik falan yazıyor bulamadım:)))

korkunun ecele faydası yok.denedim oldu çok fazla güven duyuyorum şimdi kendime.şükürler olsun.

tebrikler...böyle devam et aparatla yaptıysan p...nsle daha rahat yaparsın...korkmayın niye korkuyorsunuz hiç bir şeyyy yok inanın kendinizi rahatlatın sonunda pişman olacaksınız bakın bunca zaman ertelediğiniz için sadece sabredin ve egzersiz yapın...inşallah tamıyle atlatırsın en yakın zamanda:)))

Back
X