- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #137.761
ii gecelr kızlarrrrrrrrrr sabah halay çekmek ümidiylee![]()
iyi geceler canımmm:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cecemm sen ne yapıyorsun hangi aşamadasın
Oldu da bitti masaallah herkes yener inşallah ALLAHIMA şükürler olsun şimdi çıkıyorum...![]()
![]()
Bir yıl 2 aylık lık evliyim.. bu evlilik süresince sadece 1 kez birlikte olduk(ya da olduğunu sandık)o da ne olduğunu anlamadım. acayip korktum ve kasıldım.. çok acıdı..( hemen toparlandımm.. eşimde korktu.. bana karşı sürekli anlayışlı.. ilk kez gecen ay psikiyatriste gittim. ancak doktorun kendisine faydası da yok.. abuk sabuk tavsiyelerde bulundu.. çok çaresizim .. bir kaç defa yine girişimde bulunduk ama felakat acıdı.. sanki bir kilo isotu oraya sürmüş gibi acıyorduuu.. ne yapabilirim.. tavsiyeniz nedir?? lütfen bana yardımcı olun.. kegel i denedim o da bir şeye yaramıyor.. faydası yok..
(((
Günaydın canım.topic yine çok sakin:26:
günaydın kızlar nasılsınız
ya ben acemiyim burda şu şeyleri nasıl yapıyorsunuz evlilikle ilgili adınızın altında yazıyor şu kadar gün evlendik falan yazıyor bulamadım:)))
korkunun ecele faydası yok.denedim oldu çok fazla güven duyuyorum şimdi kendime.şükürler olsun.