• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah ım yardım etsin inş canım konuşmayı denedinmi hiç neden böylesin die
denemez olurmuyummmm ben onun için kaç kitap okudummmmmmmmm sema maraşlıdan tutta aile içi iletişim vs...
hattaaa psikoloji sosyoloji eğitimi aldımmm... hattaa şimdi açıkdan okuyorum bir bölüm halkla ilişkilerrre ne biçim merak sardımmm herkeslerle diyalogum iyi yer yer onlada iyi ama arada geliyorlarbizim adamaaa....ufffffffffff kullandığı bir ilaç var cipraleks diye offffffffffff anlatılmaz yaşanırrr ALLAH kimse ye yaşatmasınn be bacım

iveeeetttt önce allah sonra burdaki birbirinden tatlı arkadaşların sayesinde daha güzel çiçekler sizin olsun inş.siziiiiiiiiiiiii çok seviyorum kızlar keşke burda olsaydınız

denemez olurmuyummmm ben onun için kaç kitap okudummmmmmmmm sema maraşlıdan tutta aile içi iletişim vs...
hattaaa psikoloji sosyoloji eğitimi aldımmm... hattaa şimdi açıkdan okuyorum bir bölüm halkla ilişkilerrre ne biçim merak sardımmm herkeslerle diyalogum iyi yer yer onlada iyi ama arada geliyorlarbizim adamaaa....ufffffffffff kullandığı bir ilaç var cipraleks diye offffffffffff anlatılmaz yaşanırrr ALLAH kimse ye yaşatmasınn be bacım

ALLAH yardımcın olsun inşallah düzelir karamsar olma

tebrik ederim canım az kalmış bi kaç güne biter inş:16:

inş cnm. her gün yapabilmesem egzersz çok daha hızlı ilerlerim ama..iş ile birlikte çok zor.
kızlar, egzersiz yapanlar... size tavsiyem gün atlatmamaya çalışın. inanın çok faydası var. en son 5 gün önce egzersiz yapmıştım. şimdi önce bi rahatlamak için tek parmakla başladım. bu 9-19 yapan arkadaşlar da egzersize başlarken birden ikiden başlıyo di mi ilerlerken yani? yoksa ben arayı açtığım için mi baştan başlıyorum?
Allahım tez zamanda halledelim şu işi.. sen yardım et

gökçe yapma lütfen canım ya ben burda eridim resmen.çok kötü oldum kardeşim.ne olursun bırakma kendini.

ufffff tamammm boşver vallaaa minacımmmm böyle inişler çıkışlar olurrrr diyorum ne edeyimmmm... sen egzersize devam et listede baya hızlı gidenlerdensizn yeteramabukadar ve sen cidden aynı anda yenecek gibisiniz iyi hızlısınızzzz... halaylarnız yakındır heraldeee :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

iyiyim althea teşekkür ederim :16::16::16:
tadını çıkarıyorum işte 3 kere deneme yaptık henüz ama rahatım artık eskisi gibi değilim çok mutluyummm

çok sevindim canım:16:o insanı kemiren dert sonra erdi mi herşey daha da güzel bir hale geliyor.buarada artık onlar deneme değil deneme devri kapandı canımcım sen artık yeni gelinsin:9::21::21::21:piyuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:

o ilaç ne işe yarıyoki:44:.ya ne bileyim neden böyle yapıyoki.ama seni seviyodur.sen vajiliyken seni bekledi öle değilmi:16:.sabret canım inş düzelir bu kötü zamanlar geride kalır:16:

İNSANIN DENGİNİ BULAMAMASI ÇOK KÖTÜ... her iki taraf içindeee...
aile önemli
kültür din iman önemli
yada insan son raddeye getiryorrrr ve pişman oluyor yaaaişte o zamannnn geri dönmemek gerekkkkk şimdi ben bunun pişmanlığnıyaşıyorum belkideeee
ne güzel açmıştım davamı boşanacaktımmmm adam taaa havaalanlarına dek takip eder ağlar duru elinden çiçekler düşmezz yalvarmalar yakarmalar ağlamalarrrrrr..... keşkeeee keşke diyeceğim şu dönüşümü yapmasaydımmmmm.... şimdiiii
daha güzelini bulurmuş ben çirkinmişim benim maaşım neki onun tanıdıklarında adam 2000 kadın 8000 maaş alyormuşşş ben ise sadece maksimummm 2100-2200

ee sen bakmakla yükümlüsün deyince de işine gelince böyle deee ama dırdır et gökçe demelerrrr uffffffffff yaaaaaa ben nerde yanlış yapıyorummmmmmm beni tüm bu sıkıntılara da sokannnnnn hastada eden ömrümüde çalan o.....
ALLAH SORSUNNNN .... SORUYORDA AMA ANLAYANAAAA....

kgokce merhaba pişmanlık bir ömür sürer , unutma bununla bir ömür yaşayabilecek misin bunu çok iyi düşün , dönüşümü yapmasaydım diyorsun ama bu kararı tekrar verebilirsin , ama benim sana önce tavsiyem eşinle birlikte bir terapiste görünmeniz belki yardımı olur evliiğinizi kurtarmak için ama baktın hala olmuyorsa kararını o zaman verirsin

çok sevindim canım:16:o insanı kemiren dert sonra erdi mi herşey daha da güzel bir hale geliyor.buarada artık onlar deneme değil deneme devri kapandı canımcım sen artık yeni gelinsin:9::21::21::21:piyuuuuuuuuuuuuu

sorma hemde nasıl kemiriyordu :18::18::18:
şükürler olsun inşallah diğer arkadaşlarda en yakın zamanda kurtulurlar bu illetten, Allah herkese yardımcı olsun tabiki kk ya da teşekkür ederim sizlerede :16::16::16:

inş cnm. her gün yapabilmesem egzersz çok daha hızlı ilerlerim ama..iş ile birlikte çok zor.
kızlar, egzersiz yapanlar... size tavsiyem gün atlatmamaya çalışın. inanın çok faydası var. en son 5 gün önce egzersiz yapmıştım. şimdi önce bi rahatlamak için tek parmakla başladım. bu 9-19 yapan arkadaşlar da egzersize başlarken birden ikiden başlıyo di mi ilerlerken yani? yoksa ben arayı açtığım için mi baştan başlıyorum?
Allahım tez zamanda halledelim şu işi.. sen yardım et

bende başlarda öyle yapardım bi öncekinden başlayınca başarıyla başlamış oluyosun ve keyfin yerine geliyo.ya bence bi kaç günlüğüne izin al yada rapor al ve yoğun bi çalışmayla 3 4 günde halledersin sen bunu:34:

kgokce takma kafanı canımmm her aile de olan şeyler bunlar sen ne güzel vaji yi yenmişsin bu kadar eğitim almışsın bize bu kadar yardımcı oluyorsun bunu mu yenemeyeceksin canım.. sadece bizim dualarımız bile yeter sana..
Allah burada bize yardımcı olan herkesin ailesine mutluluk ve huzur versin ..... aminn..

egzersizlerde vajinayı ne kadar cok esnetirseniz ilk p..nis denemesinde o kadar rahat olursunuz....nacizane tavsiyem deneme yapacağınız vakit bir kas gevşeticisi için bana cok yaradı belki piskolijik olarak sizi gevşetiyor ikincisi emla ile deneyin ilk denememde kullandım vjinam odun gibi oldu hiç bir şey hissetmedim sonrasında da yavaş yavaş bunları bırakırsınız...

kgokce merhaba pişmanlık bir ömür sürer , unutma bununla bir ömür yaşayabilecek misin bunu çok iyi düşün , dönüşümü yapmasaydım diyorsun ama bu kararı tekrar verebilirsin , ama benim sana önce tavsiyem eşinle birlikte bir terapiste görünmeniz belki yardımı olur evliiğinizi kurtarmak için ama baktın hala olmuyorsa kararını o zaman verirsin

gitmez olurmuyum zorlaaaa evlilik terapistine gidelim diye 2 yıl yalvardım taaaaki ne zaman davamı açtım kabul ettiii ve gittik ve psiko terapi ve eşimde bissürü anatomik ve geçmişe dair bişeylerde çıktı işte ilaçlı tedavi verdi psikiyatrla beraber olunca psikolog işteeee bu ilaç durumuda üzüyor beniii destek olayım diye bırakmadım amaaa şöyle bir dönünde giden hep benden gidiyorrr

sessiz sessiz izleyen arkadaşlar eğer bu illet varsa başınızda sessiz kalmayın buraya katılın bende yeniyim ama iyi gidiyorum en azından morelim çok düzelldi ayrıca arkadaşlar çok yardımcı oluyo

kgokce takma kafanı canımmm her aile de olan şeyler bunlar sen ne güzel vaji yi yenmişsin bu kadar eğitim almışsın bize bu kadar yardımcı oluyorsun bunu mu yenemeyeceksin canım.. sadece bizim dualarımız bile yeter sana..
Allah burada bize yardımcı olan herkesin ailesine mutluluk ve huzur versin ..... aminn..

allah razı olsun bana ettiğniz duaların milyonlarca milyaralrca katını rabbbim size ve sevdiklerinize versinn..... çok sağol bacım

Back
X