• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gitmez olurmuyum zorlaaaa evlilik terapistine gidelim diye 2 yıl yalvardım taaaaki ne zaman davamı açtım kabul ettiii ve gittik ve psiko terapi ve eşimde bissürü anatomik ve geçmişe dair bişeylerde çıktı işte ilaçlı tedavi verdi psikiyatrla beraber olunca psikolog işteeee bu ilaç durumuda üzüyor beniii destek olayım diye bırakmadım amaaa şöyle bir dönünde giden hep benden gidiyorrr

Allah yardımcın olsun canım inan bişey diyemiyorum...çocuğun varmı hatırlamıyorum ama yoksa bence bi süre yapma aranız düzelince yap.yani olmazsa birde çocuk olunca ayrılmak falan daha zor olur

gitmez olurmuyum zorlaaaa evlilik terapistine gidelim diye 2 yıl yalvardım taaaaki ne zaman davamı açtım kabul ettiii ve gittik ve psiko terapi ve eşimde bissürü anatomik ve geçmişe dair bişeylerde çıktı işte ilaçlı tedavi verdi psikiyatrla beraber olunca psikolog işteeee bu ilaç durumuda üzüyor beniii destek olayım diye bırakmadım amaaa şöyle bir dönünde giden hep benden gidiyorrr

bu başlığı işgal ettik ama olsun adminler anlar bizi sanırımm, senden gidicek sende psikolojik rahatsızlık sahibi olucaksın Allah korusun , nereye kadar böyle gider :43::43::43: peki sen bu adamı seviyormusun onunla bir ömür geçirmek istiyormusun basit 2 soru bunlar, kendini dinle ve bunların cevabı ver :26::26:

bende başlarda öyle yapardım bi öncekinden başlayınca başarıyla başlamış oluyosun ve keyfin yerine geliyo.ya bence bi kaç günlüğüne izin al yada rapor al ve yoğun bi çalışmayla 3 4 günde halledersin sen bunu:34:

izin alamam da.. şubat tatilinde 2 hafta işe gitmicem zaten. onda da bol bol eş denemesi planlıyorum Allahın izniyle :) bu ay bitmeli bu çile ;)

kalınlık cnm. yani aparatın çevresinin ölçüsü ;) uzunluk o kadar da önemli değil. zaten içeri aldıntan sonra içi çok gemişmiş. ittirdiğin kadar giriyor sorunsuz bi şekilde.

tamam o zaman bak ben mumla denemiştim 1 mumu aldım sonra direk 2 mumu denedim ve 2. denememde sorunsuz aldım ölçmüştüm hatta 11 cm di yane 5,5 cm den 11 cm e çıkmıştım , 1 cm 1 cm artırmak zamanı uzatıyorsun bence biraz daha hızlı ilerleyebilirsin , tabi nacizane fikrim seçimi sen yapıcaksın:7::7::7:

ancak benim vajinüsmus olmamın sebebinide bu eşle olan durumlardan dolayı ne etcem onun olupda diye olumsuz sorgulayıcı cümleler beynime atıyordummmmm psikologa gittiğimde ya bundan dolayı vaji olunur yahutta eş aşırı koruyucu ve olmassada sıkıntı yok üzülme diyorsa olurmuş demişdi....yani bacılarım inşlh 2.durumdur sizlerin sıkıntısı da hemen halledersinzzzz... her neyseee

karamsarcım çocuğum yok zaten aşırı iş ve diğer uğraşlardan eşimde istemiyorrrr istediğindede beni kaybetmemek için istemişti ben yanaşmamıştım....

sonra bacılarrr bu son olsunnnn inşlhhh dualarnız ve güzel cümlelerniz için ALLAH hepinizden razı olsunnnnnnn çok öpüyorummmm hepinizi:)

gel gelelim kasgevşeticiyi bende yazdım 4 sayfa ilerde olabilir diye için diyeeee ancak emla ve benzeri uyuşturucu kremleri şiddetleeeee kullanmayın diyorummmmmmmmmm.... olur mu bacılarrrr

tekrar merhaba kıslarr...
şimdi... önce gelişmeyi söyleyeyim.. 9,5cm e dayanmış durumdayım :16::16::16::16:

gelelim soruma... beyaz bakkal mumundan biraz daha kalım (8cm) şamdan mumu kullanıyorum. onu rulo havluyla baya bi sararak kalınlaştırdım. önce 8, sonra 9... yalnız ne kadar sıkı sararsam sarayım hep bolluk oluyor. ölçtüm son hali 9,5-10 arası. ve önce 2 parmağımı sokuyorum sonra hemen parmağı çıkarıp aparatı alıyorum çok kolay oluyor. bol olması sorun olur mu acaba? resmen evde daha kalın aparat aradım bi ara :31:
ne dersiniz? bi kaç kat daha peçete sarıp deneyeyim mi? ne yapayım sizce? ben bilemedim... :14:

şimdi... önce gelişmeyi söyleyeyim.. 9,5cm e dayanmış durumdayım :16::16::16::16:

gelelim soruma... beyaz bakkal mumundan biraz daha kalım (8cm) şamdan mumu kullanıyorum. onu rulo havluyla baya bi sararak kalınlaştırdım. önce 8, sonra 9... yalnız ne kadar sıkı sararsam sarayım hep bolluk oluyor. ölçtüm son hali 9,5-10 arası. ve önce 2 parmağımı sokuyorum sonra hemen parmağı çıkarıp aparatı alıyorum çok kolay oluyor. bol olması sorun olur mu acaba? resmen evde daha kalın aparat aradım bi ara :31:
ne dersiniz? bi kaç kat daha peçete sarıp deneyeyim mi? ne yapayım sizce? ben bilemedim... :14:

bence bi kaç kat daha peçete sar öyle dene.aparata eldiven yada prez takıyomusun

rulo havluyla sardıktan sonra streçle sabitlersen bolluk olmaz.ayrıca 9.5 cm süper hadi az kaldı:10:

Back
X