- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #137.901
kesinlikle burada olman feci hız kazandırdığnın ve kendinin farkındasın ya senin %98 i gitmiş sıkıntının bacım artık olllllllll denilen günü bekliyordurrrrr :) sen ocak bitmeden gelin olcan bakkkk:) ahanda buraya yazyorummmmmben 8 aylık evliyim 8 ayım sacma sacma nedenlerle ertelemekle zırlamakla öldüm bittim demekle geçti 1 haftadar falan yapıyorum acaip hırs oldu 8-9 cm lerdeyim yapıcam biliyorum hamilede kalıcam istedigim herşeyi elde edicem

evet gelin kız biraz daha bekliyelim çok acele etmeye gerek yok ben çok rahat oldugumda eş denemesine geçicem daha kendimden emin oldugumda
ben de beklemedim habire deneyeyim diyordummmm ve en az 5 kez ağlama nöbetlerne girip kızmışımdır kendimeee ama sonra bir inat tuttu ağlasamda 1 saat sonra tekrar buraya giryordum sağolsun bazı arkdşlr hatta kardeşlerim diycem onlara çünkü başka şekilde de görüşüyoruz sadece burda kalmadı görüşmemiz onlar sayesindeee düzelip toparlıyordum kendimi bacımmmm :) yani hazırım diyorsan deneeee :) en fazlaaaa bizimle az daha zaman geçirirsin olmassaaa