- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #137.921
Kızlar ne alemdesinizz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler kgokce ve mina13
bu forumdan çok şey öğrndim. burdan önce çok karamsardım asla yapamıcamı düşünüyodum ama yazılanlar çok yardımcı oldu bana. kendi vajinama öyle yabancıydım ki aynada bile bakamıyodum. henüz yolun başında olsam da çok bilinçlendim ve yapabileceğime inanıyorum.
ayrıca Vajinismus Cinsel Bilgilenme ve Kendi Kendine Yardım Kitabı - Dolunay Kadıoğlu - Hakan Şatıroğl 9.72 TL %19 indirimli bu kitaptan da çok faydalandım. öneririm
yaptım oldu:) başardım. nasıl oldu ben bile anlamadım. en son 9,5 alıyordum. 10 zor geliyordu. ama kendi 3 parmağımı alabiliyorum rahat. eş parmağı 2 aldıktan sonra bi gazla deneyelim dedik... hattaaa git gel bile oldu :))) hala şoktayım, eşime sorup duruyorum hakkaten oldu di mi diye :)))
herkese çoooooooooooooooooooooooooooook ama çooooooooooook teşekkür ederim. yasemin sana özellikle! ve ismini yazamadığım daha bir çok kişiye...
haydi ne duruyoruz, halaya....
![]()
nerelerdesin görüşemiyoruz heççç
canımcımm buaralar gündüzleri yoğun geceleri uykusuz olduğum için genelde gece takıldımm bugünde yeni geldim geçmiş sayfaları okuyunca yeni gördüm yazını tatlımmm:))))çok şükür bi yaamaz durum yokk yoğunluktan görüşemedik ama ara ara takipteyimm cevap yazamasamda:)))sen nasılsın kuzumm![]()
yaptım oldu:) başardım. nasıl oldu ben bile anlamadım. en son 9,5 alıyordum. 10 zor geliyordu. ama kendi 3 parmağımı alabiliyorum rahat. eş parmağı 2 aldıktan sonra bi gazla deneyelim dedik... hattaaa git gel bile oldu :))) hala şoktayım, eşime sorup duruyorum hakkaten oldu di mi diye :)))
herkese çoooooooooooooooooooooooooooook ama çooooooooooook teşekkür ederim. yasemin sana özellikle! ve ismini yazamadığım daha bir çok kişiye...
![]()
iyim şükür ne olsun minacımmm asıl sizleri sormalıgokce sagol canim.nasil oldun moraller ne alemde
![]()
heh tmm o zaman takipteysen sustum
bende iyiyim canım nasıl olim işte finaller var onlarla uğraşıyorum![]()
inşallah finallerin tahmin ettiğindende iyi olur:)))Allah gördüğün her kelimeyi aklına getirtsin sınavda:)))
![]()
bacımmm senin için 1 resim ve vajinayla idrar deliği farkına yönelik bir takım bilgiler paylaştım her ikisi farklı şeylerrr:) bilmemen normalll bendeee okadar yıl sayısalcı olup eğitim almış olarak bunları bilmeyen biriydimm takiii eczacı bir arkdşm bana tıkaç gibi olan ped fitiller varyaaa onları tavsiye etti havuza giderken dekullan diyee(hoşben beceremedim orası ayrı mevzu çünkü vajiliydim ve bilmiyordu kimse vajili olduğmu)
ve bana dediki sen orana tıkıverrrr eee dedimmm her çişe gidince ona nasıl elliyim takım çıkarımmm (sankiii becerenler gibide sordummmmmmm) :) ve dediki saçmalama gökçe çıkarmaycannnn çiş orandan mı gelyorrr cadı dedi ve baya güldü sonra ciddi ciddi sordummm yaaa ne alaka dedii vajina rahim duvarı yani altkısımdaki ıkınınca açılan o yerden geliyor kannn ama üstteki o küçük delikdendeee resimdekine bak iyce oradandaa çiş gelir dediii ve neyseki anlamıştımmmmmmmm... :) yardımcı olabildim mi????