Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım mrb ben yeni üye oldum hikayemi paylaşırsam benim gibi sorun yaşayanlara faydam olur belki diye. ama üyelikten önce de sürekli takipteydim çünkü vajinus muyum değil miyim ona karar vermeye çalışıyordum ki dün bu sorunu tamamen aştık çok şükür darısı bu problemi yaşayan herkesin başına:) ben 1 yıllık evliyim eşimle ilk gece birlikte olduk ama biraz ağrılı olunca çok kastım sonrasında ve denemelerimiz benim kasılmalarım yüzünden başarısızlıkla sonuçlandı neyseki eşim harika ve çok anlayışlı bir insan.bu süre zarfında ben kist problemi nedeniyle doktora gittim ve doktor vajinal ultrason ile baktı tabi ben önce istemedim korktum ama doktor bunun daha iyi bir yöntem olduğunu söyledi ve ben kendimi ultrasonda buldum bi an tabi kastım yine kendimi ve canım yandı biraz ama bi yandan da madem vajinama o aletle bakıldı ilişkiye de girebilirim diye düşündüm ama nafile yine başaramadım.sonra kist için ikinci kez kontrole gittim doktora ve yine vajinal ultrasonla bakıldı ve bu sefer daha rahattım çünkü kayganlaştırıcı nedeniyle bi anda kayıp giriverecekti alet bi öncekinde kasmama rağmen aslında kolay olduğunu farketmiştim öyle de oldu ve ben yine umutlandım ama eşimle yine başaramadık.sonra kayganlaştırıcı aldık ve denemeye başladık bu arada ben neredeyse hiç cinsel isteksizlik yaşamıyorum bu yüzden pek kuruluk problemim yok ama ultrason etkisi yaşamak için kullanmak istedim jeli maksat iş kolaylaşsın yani. tabi ara ara denemekten vazgeçtiğimizde oluyodu bunalıyo çünkü insan bi noktada artık.bu arada da ben buradan okuduklarımdan çok şey öğrendim ama öyle parmak mum falan bana daha korkunç geliyo o yüzden hiç denemedim o yöntemleri mum yerine eşimin pe....ni tercih ettim ve çok daha iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum (ama bi 5 günlük fitil kullanma sürecim olmuştu orada parmak olayını yaamıştım biraz) çünkü diğer şeylerle yaşayacağınız yanma hissinden daha azı oluyor bu şekilde inanın ve bi süre sonra vajina ile pe... bi ritm yakalıyo artık ne yanma ne acı hissi kalıyo kasmamak başta pek mümkün olmuyo tabi ama derin derin nefes almak ve ıkınmak çok önemli pe...i içinize alırken ben üstte eşim altta olacak şekilde denedik biz öncelikle.ilk başta sadece yarısına yakın şekilde aldım yanma hissine dişimi sıktım sonra yani dün yine ben üstteydim pe...i ben yönlendirdim başı yarısı derken pe...in tamamını alıverdim zaten pe... ilerledikçe ağrı veya yanma hissi de geçiyor ve inanın hiçbir zorluğu yokmuş yanıyorum geçen 1 yılımıza ama buna da şükür tabi.sadece dişinizi biraz sıkın ve mum ya da parmak yerine eşinizin pe....ni tercih edin siz üstte olacağınız için zaten herşey sizin yönlendirmenize bağlı hiç vakit kaybetmeyin derim ben pişman olmayacaksınız kesinlikle olay kafada bitiyor.hepinize başarılar:) umarım şinize yarar bu yazdıklarım biraz uzun oldu kusura bakmayın:)

canım tecrübelerin paylaştıgın için saol bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah

canım mrb ben yeni üye oldum hikayemi paylaşırsam benim gibi sorun yaşayanlara faydam olur belki diye. ama üyelikten önce de sürekli takipteydim çünkü vajinus muyum değil miyim ona karar vermeye çalışıyordum ki dün bu sorunu tamamen aştık çok şükür darısı bu problemi yaşayan herkesin başına:) ben 1 yıllık evliyim eşimle ilk gece birlikte olduk ama biraz ağrılı olunca çok kastım sonrasında ve denemelerimiz benim kasılmalarım yüzünden başarısızlıkla sonuçlandı neyseki eşim harika ve çok anlayışlı bir insan.bu süre zarfında ben kist problemi nedeniyle doktora gittim ve doktor vajinal ultrason ile baktı tabi ben önce istemedim korktum ama doktor bunun daha iyi bir yöntem olduğunu söyledi ve ben kendimi ultrasonda buldum bi an tabi kastım yine kendimi ve canım yandı biraz ama bi yandan da madem vajinama o aletle bakıldı ilişkiye de girebilirim diye düşündüm ama nafile yine başaramadım.sonra kist için ikinci kez kontrole gittim doktora ve yine vajinal ultrasonla bakıldı ve bu sefer daha rahattım çünkü kayganlaştırıcı nedeniyle bi anda kayıp giriverecekti alet bi öncekinde kasmama rağmen aslında kolay olduğunu farketmiştim öyle de oldu ve ben yine umutlandım ama eşimle yine başaramadık.sonra kayganlaştırıcı aldık ve denemeye başladık bu arada ben neredeyse hiç cinsel isteksizlik yaşamıyorum bu yüzden pek kuruluk problemim yok ama ultrason etkisi yaşamak için kullanmak istedim jeli maksat iş kolaylaşsın yani. tabi ara ara denemekten vazgeçtiğimizde oluyodu bunalıyo çünkü insan bi noktada artık.bu arada da ben buradan okuduklarımdan çok şey öğrendim ama öyle parmak mum falan bana daha korkunç geliyo o yüzden hiç denemedim o yöntemleri mum yerine eşimin pe....ni tercih ettim ve çok daha iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum (ama bi 5 günlük fitil kullanma sürecim olmuştu orada parmak olayını yaamıştım biraz) çünkü diğer şeylerle yaşayacağınız yanma hissinden daha azı oluyor bu şekilde inanın ve bi süre sonra vajina ile pe... bi ritm yakalıyo artık ne yanma ne acı hissi kalıyo kasmamak başta pek mümkün olmuyo tabi ama derin derin nefes almak ve ıkınmak çok önemli pe...i içinize alırken ben üstte eşim altta olacak şekilde denedik biz öncelikle.ilk başta sadece yarısına yakın şekilde aldım yanma hissine dişimi sıktım sonra yani dün yine ben üstteydim pe...i ben yönlendirdim başı yarısı derken pe...in tamamını alıverdim zaten pe... ilerledikçe ağrı veya yanma hissi de geçiyor ve inanın hiçbir zorluğu yokmuş yanıyorum geçen 1 yılımıza ama buna da şükür tabi.sadece dişinizi biraz sıkın ve mum ya da parmak yerine eşinizin pe....ni tercih edin siz üstte olacağınız için zaten herşey sizin yönlendirmenize bağlı hiç vakit kaybetmeyin derim ben pişman olmayacaksınız kesinlikle olay kafada bitiyor.hepinize başarılar:) umarım şinize yarar bu yazdıklarım biraz uzun oldu kusura bakmayın:)

Ne guzel anlatmissin umut oldu resmen bana bende dun esimle mum yerine seni kullansam nolur die:) guldu oda ama okadar sure nasil ereksiyonunu kaybetmeden durcak bilemiyorum mumu bile cok yavas aliyorum cunku:)

ben yenen arkadaşlara bişey sormak istiyorum şimdi genitalde böyle 2 tane giriş varya 1. sorun yok o açık ama 2.ıkınınca açılıyo sanırım 6-7 cm ğenişliginde 10 cm çalışıyorum o 2. deligi iyice açıpmı sokmalıyım yksa itimelimiyim.ANLATABİLDİMMİ BİLMİYORUM AMA

mumu bi kere denedim canım cok canımı yaktıı. eş le denemelerde nasıl yaptılar yapanlar alttayken nasıldı üstteyken nasıl yaptılar biz geçen denediğimizde benim fışşş diye kaymadı 2 parmak denemedm ya sanırım orası tam acılmadııı anlamadım yaaaaa :50::50::50::50::50::50:

bu arada zaten öyle fışş diye bi kayma olmuyor ilkinde canım yani bende öyle oldu çünkü kademe kademe alıyosun pe...i ve kontrol sende ağır hareket ediyorsun zaten ama eşim müthiş bi kayganlık yaşadığını yumuşacık bi his olduğunu söyledi ve bi süre sonra o hareketlendi ve yine ben üstteyken yavaş yavaş gidip geldi pe... derinleştikçe ufak yanmalar oluyor ama devem ettikçe hepsi geçiyor rahat ol canım ve pes etme:)

Ne guzel anlatmissin umut oldu resmen bana bende dun esimle mum yerine seni kullansam nolur die:) guldu oda ama okadar sure nasil ereksiyonunu kaybetmeden durcak bilemiyorum mumu bile cok yavas aliyorum cunku:)

evet canım ben de bunu yazmayı unuttuğumu fark ettim yazayım hemen.şimdi önce eşim sürünme yoluyla önce bi rahatlıyo ve hiç ara vermeden tekrar devam ediyo ve sen de ara ara elinle ona yardımcı olarak ereksiyonun devamını rahatlıkla sağlayabilirsin.ama eşin bi kere boşaldıktan hemen sonra hiç ara vermeden devam etmeli bu inanılmaz uzun süreli bi erksiyon sağlıyo emin ol canım

evet canım ben de bunu yazmayı unuttuğumu fark ettim yazayım hemen.şimdi önce eşim sürtünme yoluyla önce bi rahatlıyo ve hiç ara vermeden tekrar devam ediyo ve sen de ara ara elinle ona yardımcı olarak ereksiyonun devamını rahatlıkla sağlayabilirsin.ama eşin bi kere boşaldıktan hemen sonra hiç ara vermeden devam etmeli bu inanılmaz uzun süreli bi erksiyon sağlıyo emin ol canım

pardon sürTünme diyecekken bi harf hatası yapmışım:)

canım tecrübelerin paylaştıgın için saol bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah

sağol canım lütfen o anda gözünüzü karartın ve duyulan o acının sonunda ölüm olmadığını aksine evliliğiniz için ne kadar harika bir olay olduğunu düşünün olur mu.bu sıkıntıyla 1 yıl uğraştım ben ve doktora gitmeden kendim aşmak istedim egzersizler de gereklidir belki ama parmak mum falan bana çok itici geldi eminim ki siz de aşacaksınız güzel haberlerinizi bekliyorum:)

selam fıstıklar ben geldim.. egzersiz yapmalıyım ama canım hiç istemiyor :50: yazılanları okuyup gaza gelmek istiyorum..
dün yeni bi kayganlaştıcı aldım bakalım güzel mi değil mi canım ister de deneyebilirsem size de tavsiye ederim..

Iyıde bosaldıktan sonra nasıl devam edıyo ereksıyon kalmazkı ozaman :) aykendi cehaletime cok guldum suan

cehalet değil elbette canım rahat ol lütfen.ben şunu anlayamadım şimdi eşin boşaldıktan sonra hemen ereksiyonu sonlanıyor mu belki kişiden kişiye göre değişiyordur ama biz de şöyle oldu: ben tam orgazm olmak üzereryken eşim boşaldı ve beni rahatlatmak için hemen devam etti o sırada vajina çok ıslak olduğu için ereksiyonu devam ediyo sanırım bir de ben rahatladıktan sonra devam etmeyecektik aslında ama bu defa o devam etmek istedi kayganlıktan kaynaklı olarak istek tekrar geliyo sanırım o esnada canım.umarım yardımcı olabilmişimdir:)

selam fıstıklar ben geldim.. egzersiz yapmalıyım ama canım hiç istemiyor :50: yazılanları okuyup gaza gelmek istiyorum..
dün yeni bi kayganlaştıcı aldım bakalım güzel mi değil mi canım ister de deneyebilirsem size de tavsiye ederim..

slm canım dene eğer memnun kalmazsan ben bizim kullandığımız kayganlaştırıcıyı tavsiye edeyim sana çok ama çok iyi.hem uzun süreli işe yarıyor hem de koku falan yok

canım seni tebrikediyorum bravo gerçekten anlattıkların çokk iyi geldi bana aynı şeyleri duysakda hiç duymamış gibi mutlu oluyoruz ve ben bişiy sormak istiyorum sanırım sen egzersiz olmadan yendin bu illeti ve eşinin üstündeyken deliğe nasıl yerleştirdin onuda anlatabilirmisin deliği rahat bulabildinmi:26:

Merhaba bende 1bucuk senedir evliyim daha eşimle birlikte olmadık arkadaşlar banada yardım edin lütfen :( ben çocuğum olsun isderim cook :(

canım hiç üzülmeeee bizlerde daha yenemedik hepberaber aşacağız inş. sen yeterki hep burda ol ve bol dua et hiç dr a gittinmi bir sorun varmı yokmu diye şuan ne durumdasın biraz anlatırmısın..

Merhaba bende 1bucuk senedir evliyim daha eşimle birlikte olmadık arkadaşlar banada yardım edin lütfen :( ben çocuğum olsun isderim cook :(

canım şuan yardımcı olmayı okadar istiyorumki ama giremiyorum nete:50: şimdi tekrar çıkcam.ama buraya geldiysen zaten yolu yarıladın demektir:9:.merak etme burda herkes tecrübelerini ve bildiklerini anlatır ve sana yardımcı olur:34::34:

Doktora akıntım var diye gtmsdm ama bacaklarımı acmamı soyledgnde baya br agladım korkdum ondan ondan once esmle mesela ilşki esnasında tam oraya gelmesinde problem yok ama ne zaman tm uca gelr baslyrm korkmaya ağlamaya :( esmde cok sabırlı usdume gelmıyo ama cok cocuk isder doktra gtdm korkuyrm dedim bana yardımcı olurmsn kadın piskolog dedi grsn ama gene bsy dgsmyor :(

bu arada kızlar dün dr a gittim alttan baktıramadım:14:ama bir anda yapmak istedi ben durumu anlattım hep dr yüzünden:47:ultrasonla baktı üstten bi sorun yok dedi kanımda normalmiş folik asit verdi birde haftada bir alacağım bi ilaç verdi.herşey normalmiş:9:yani bebiş olabilirmişşşşş:52::52::52:

Back
X