- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #139.081
canım mrb ben yeni üye oldum hikayemi paylaşırsam benim gibi sorun yaşayanlara faydam olur belki diye. ama üyelikten önce de sürekli takipteydim çünkü vajinus muyum değil miyim ona karar vermeye çalışıyordum ki dün bu sorunu tamamen aştık çok şükür darısı bu problemi yaşayan herkesin başına:) ben 1 yıllık evliyim eşimle ilk gece birlikte olduk ama biraz ağrılı olunca çok kastım sonrasında ve denemelerimiz benim kasılmalarım yüzünden başarısızlıkla sonuçlandı neyseki eşim harika ve çok anlayışlı bir insan.bu süre zarfında ben kist problemi nedeniyle doktora gittim ve doktor vajinal ultrason ile baktı tabi ben önce istemedim korktum ama doktor bunun daha iyi bir yöntem olduğunu söyledi ve ben kendimi ultrasonda buldum bi an tabi kastım yine kendimi ve canım yandı biraz ama bi yandan da madem vajinama o aletle bakıldı ilişkiye de girebilirim diye düşündüm ama nafile yine başaramadım.sonra kist için ikinci kez kontrole gittim doktora ve yine vajinal ultrasonla bakıldı ve bu sefer daha rahattım çünkü kayganlaştırıcı nedeniyle bi anda kayıp giriverecekti alet bi öncekinde kasmama rağmen aslında kolay olduğunu farketmiştim öyle de oldu ve ben yine umutlandım ama eşimle yine başaramadık.sonra kayganlaştırıcı aldık ve denemeye başladık bu arada ben neredeyse hiç cinsel isteksizlik yaşamıyorum bu yüzden pek kuruluk problemim yok ama ultrason etkisi yaşamak için kullanmak istedim jeli maksat iş kolaylaşsın yani. tabi ara ara denemekten vazgeçtiğimizde oluyodu bunalıyo çünkü insan bi noktada artık.bu arada da ben buradan okuduklarımdan çok şey öğrendim ama öyle parmak mum falan bana daha korkunç geliyo o yüzden hiç denemedim o yöntemleri mum yerine eşimin pe....ni tercih ettim ve çok daha iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum (ama bi 5 günlük fitil kullanma sürecim olmuştu orada parmak olayını yaamıştım biraz) çünkü diğer şeylerle yaşayacağınız yanma hissinden daha azı oluyor bu şekilde inanın ve bi süre sonra vajina ile pe... bi ritm yakalıyo artık ne yanma ne acı hissi kalıyo kasmamak başta pek mümkün olmuyo tabi ama derin derin nefes almak ve ıkınmak çok önemli pe...i içinize alırken ben üstte eşim altta olacak şekilde denedik biz öncelikle.ilk başta sadece yarısına yakın şekilde aldım yanma hissine dişimi sıktım sonra yani dün yine ben üstteydim pe...i ben yönlendirdim başı yarısı derken pe...in tamamını alıverdim zaten pe... ilerledikçe ağrı veya yanma hissi de geçiyor ve inanın hiçbir zorluğu yokmuş yanıyorum geçen 1 yılımıza ama buna da şükür tabi.sadece dişinizi biraz sıkın ve mum ya da parmak yerine eşinizin pe....ni tercih edin siz üstte olacağınız için zaten herşey sizin yönlendirmenize bağlı hiç vakit kaybetmeyin derim ben pişman olmayacaksınız kesinlikle olay kafada bitiyor.hepinize başarılar:) umarım şinize yarar bu yazdıklarım biraz uzun oldu kusura bakmayın:)
canım tecrübelerin paylaştıgın için saol bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah