Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kardeşim saman pazarı sana yakınsa orda rahat bulursun
aslında eşime çaktırmadan alacağımdan demedim o yoksa ulusdan bulur gelirdi ama ben alacammmmmm sonra o araştırır netteee yemez içmezzz birde ona baharat diye laf anlatamammm bizim adam arıza biliyonuzzzz artıkım

gökceciğim şuan dalından koparabilceğim o kadar çok defne yaprağı var ki ağacını istesen veririm ama maalesef ki yakın değiliz:25:
off offf offff ne güzel eyrde yaşıyonn bacımmmmm

evet maalesef yakın değilzzz

ha ha ha ay nasıl güldüm yaaaaa... bu bizim millet çok alem yaaa...

canımmm tatlımmm bulamazsan burdan göndereyim ben sana kargoyla.. :21:
aslında komşu olsak bi tabağa koyar getirirdim kapına....
bana da kayınvalidem vermişti nerden aldı bilmiyorum..

İnşallah Tatlım benimm sen hele Bir yennn:46::46::46::46: En Güzelini Yaparım sana:16::16:
ya hobby bacım komşuluk harika olurduuu bencede ... ama benim eşim bir keresinde bir komşum eve gelmiştiiiii ve (azcık pasaklı bir kadın) ama olsunnn öyle pekde sıkıntılı bir tip değildi saçbaş dağınık tı diyeee

bende söylemesi ayıp poaça ve elmalı pasta yapmıştım içecekle ikram ettim ve kadın azcık oturdu eşim geldi derken hoşgeldiniz dedi gitti odaya ve komşuda çıktı bizdennnn ve eşim sehpada gördü tabağı bardağı yiyecekelri falannn ne etti bilemessin bileeeeeeeeeeeeeeee :14: uffffffffffff uffffffffffffff oy kaderim oyyyyyyyyyyyyy

gökçeeeeeeeeee derhal o tabağı ve bardağı çöpe atyorsun dediii neden ya o pis karının yediği içtiğni birdaha yiyemeyizzz demezmiii YA ALLAHIN GÖNLÜNE GÜÇ GİDER ÖYLE DEME ÇAMAŞIR SUYUNA KORUM GEÇER DEDİM.. mutfağa gittim çamaşır suyuna koydummm gittim adammm sen bunları kırıverrrr çöpe atttttttttttttttttt

ne yaptın sennnnnnnnnnnnn dedim sen atamazdın diye kırayım dedim demezmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uffffffffffff uffffffffffffffffffff gelde kavga etme günlükde olsa kullandığımmmm çeyizlikelrimin takımını bozdu yineeeee.... ya hobby bu yüzden mahcubum korkuyorummmm yaaaa offff offfff

bence bana defne ağacı şarttttttttttttt

Canlarımm Bana Müsade Çıkıyim artık. Eşim Gelir Birazdann:16::16:
Hepinizi Kocaman Öpüyorumm:54::54:
Ve Artık Gelin Haberi Duymak İstiyorumm. Hadi Egzersizcilerrrr:52::52::52: Gelin Olunn Hemennn:46::46::46:
İyi Akşamlar Hepinizee. Görüşürüzzz:72::72::72:

aslında eşime çaktırmadan alacağımdan demedim o yoksa ulusdan bulur gelirdi ama ben alacammmmmm sonra o araştırır netteee yemez içmezzz birde ona baharat diye laf anlatamammm bizim adam arıza biliyonuzzzz artıkım

ya hobby bacım komşuluk harika olurduuu bencede ... ama benim eşim bir keresinde bir komşum eve gelmiştiiiii ve (azcık pasaklı bir kadın) ama olsunnn öyle pekde sıkıntılı bir tip değildi saçbaş dağınık tı diyeee

bende söylemesi ayıp poaça ve elmalı pasta yapmıştım içecekle ikram ettim ve kadın azcık oturdu eşim geldi derken hoşgeldiniz dedi gitti odaya ve komşuda çıktı bizdennnn ve eşim sehpada gördü tabağı bardağı yiyecekelri falannn ne etti bilemessin bileeeeeeeeeeeeeeee :14: uffffffffffff uffffffffffffff oy kaderim oyyyyyyyyyyyyy

gökçeeeeeeeeee derhal o tabağı ve bardağı çöpe atyorsun dediii neden ya o pis karının yediği içtiğni birdaha yiyemeyizzz demezmiii YA ALLAHIN GÖNLÜNE GÜÇ GİDER ÖYLE DEME ÇAMAŞIR SUYUNA KORUM GEÇER DEDİM.. mutfağa gittim çamaşır suyuna koydummm gittim adammm sen bunları kırıverrrr çöpe atttttttttttttttttt

ne yaptın sennnnnnnnnnnnn dedim sen atamazdın diye kırayım dedim demezmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uffffffffffff uffffffffffffffffffff gelde kavga etme günlükde olsa kullandığımmmm çeyizlikelrimin takımını bozdu yineeeee.... ya hobby bu yüzden mahcubum korkuyorummmm yaaaa offff offfff

ya ben senin tadını yerim kız.nasıl bir dilin bir anlatışın var senin ya sanki yanyana dertleşiyoruz.valla seninki harbi çatlakmış.halen gülmekteyim

kıyamam canım ben sana... bu adam senin imtihanın herhalde ne yapcan onun da öyle huyları var demek ki...............

ya ben senin tadını yerim kız.nasıl bir dilin bir anlatışın var senin ya sanki yanyana dertleşiyoruz.valla seninki harbi çatlakmış.halen gülmekteyim

sen gülll benim anam ağladııı ağlamaktaaa neyseki şimdi tedavi etttiryorum benim adamııı opsesis kompresif çıktııı

kısacası feci çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkk

sen gülll benim anam ağladııı ağlamaktaaa neyseki şimdi tedavi etttiryorum benim adamııı opsesis kompresif çıktııı

kısacası feci çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım varsa yapabileceğim bişey seve seve ama seninki ağır vaka buna naapsak hayretmez gibi.ALLAH SANA SABIIIIIIIIIR VERSİN TATLIM

Kızlar Renkli Yazı ve Gülücük İfadelerini Kullanmak İstiyosanız. Aşağıda yazılanları Aynen Uygulayın.

Seçenekleri Düzenleye Giriyosunuz : http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions ( Buraya direkt Tıklayın)

Açılan Sayfada Aşağıya doğru İnin "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" İşaretlidir. Onun Yerine Standart Editor-Toolbar 'ı İşaretleyin. Ve Değişiklikleri kaydet'e Tıklayın. Ondan sonra Renkli YAZI VE Gülücükleri Kullanabilirsiniz..

Son düzenleme:
canım varsa yapabileceğim bişey seve seve ama seninki ağır vaka buna naapsak hayretmez gibi.ALLAH SANA SABIIIIIIIIIR VERSİN TATLIM

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
her dertliye deva versin rabbimm şu mübarek cuma akşamalrındaaaa

tüm vajili bacılarıda kurtarsınnnnnnnnnnnnnn

kocalara insafff ve çocuk aşkı evine bağlılık eşine şevk sevgi bağı versinnnnnnnnnnnn

yuvalara huzur sağlık mutluluk bol bol bebiş versinnnnnnnnnnn... AMİNNNNNNNNNNN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
her dertliye deva versin rabbimm şu mübarek cuma akşamalrındaaaa

tüm vajili bacılarıda kurtarsınnnnnnnnnnnnnn

kocalara insafff ve çocuk aşkı evine bağlılık eşine şevk sevgi bağı versinnnnnnnnnnnn

yuvalara huzur sağlık mutluluk bol bol bebiş versinnnnnnnnnnn... AMİNNNNNNNNNNN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn

herkese iyi akşamlar burdaki egzersiz yapanlara benide ekleyin bacılar... ben bu işi 2 haftaya çözücem parmak egzersizindeyim ama bitircem inşallah.. dualarınızla....

herkese iyi akşamlar burdaki egzersiz yapanlara benide ekleyin bacılar... ben bu işi 2 haftaya çözücem parmak egzersizindeyim ama bitircem inşallah.. dualarınızla....

oleyy sende başladın demek egzersizlereee sormak istediğin bişi varmııı hemen cevaplayabilirim bu arada o listeyle cadıkedi ilgileniyor geldiğinde eklicektr:1::1::1:

Back
X