- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #139.181
İnşallah Tatlım benimm sen hele Bir yennnEn Güzelini Yaparım sana
![]()
bende istiyommm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
aslında eşime çaktırmadan alacağımdan demedim o yoksa ulusdan bulur gelirdi ama ben alacammmmmm sonra o araştırır netteee yemez içmezzz birde ona baharat diye laf anlatamammm bizim adam arıza biliyonuzzzz artıkımkardeşim saman pazarı sana yakınsa orda rahat bulursun
off offf offff ne güzel eyrde yaşıyonn bacımmmmmgökceciğim şuan dalından koparabilceğim o kadar çok defne yaprağı var ki ağacını istesen veririm ama maalesef ki yakın değiliz![]()
ha ha ha ay nasıl güldüm yaaaaa... bu bizim millet çok alem yaaa...
canımmm tatlımmm bulamazsan burdan göndereyim ben sana kargoyla..![]()
aslında komşu olsak bi tabağa koyar getirirdim kapına....
bana da kayınvalidem vermişti nerden aldı bilmiyorum..
ya hobby bacım komşuluk harika olurduuu bencede ... ama benim eşim bir keresinde bir komşum eve gelmiştiiiii ve (azcık pasaklı bir kadın) ama olsunnn öyle pekde sıkıntılı bir tip değildi saçbaş dağınık tı diyeeeİnşallah Tatlım benimm sen hele Bir yennnEn Güzelini Yaparım sana
![]()
vallla gökçeçim üzüldüm biziz tarlalarda birsürü kimse yüzüne bakmaz sana çuval çuval göndereyim arkadaşım
aslında eşime çaktırmadan alacağımdan demedim o yoksa ulusdan bulur gelirdi ama ben alacammmmmm sonra o araştırır netteee yemez içmezzz birde ona baharat diye laf anlatamammm bizim adam arıza biliyonuzzzz artıkım
off offf offff ne güzel eyrde yaşıyonn bacımmmmm
evet maalesef yakın değilzzz
ya hobby bacım komşuluk harika olurduuu bencede ... ama benim eşim bir keresinde bir komşum eve gelmiştiiiii ve (azcık pasaklı bir kadın) ama olsunnn öyle pekde sıkıntılı bir tip değildi saçbaş dağınık tı diyeee
bende söylemesi ayıp poaça ve elmalı pasta yapmıştım içecekle ikram ettim ve kadın azcık oturdu eşim geldi derken hoşgeldiniz dedi gitti odaya ve komşuda çıktı bizdennnn ve eşim sehpada gördü tabağı bardağı yiyecekelri falannn ne etti bilemessin bileeeeeeeeeeeeeeeeuffffffffffff uffffffffffffff oy kaderim oyyyyyyyyyyyyy
gökçeeeeeeeeee derhal o tabağı ve bardağı çöpe atyorsun dediii neden ya o pis karının yediği içtiğni birdaha yiyemeyizzz demezmiii YA ALLAHIN GÖNLÜNE GÜÇ GİDER ÖYLE DEME ÇAMAŞIR SUYUNA KORUM GEÇER DEDİM.. mutfağa gittim çamaşır suyuna koydummm gittim adammm sen bunları kırıverrrr çöpe atttttttttttttttttt
ne yaptın sennnnnnnnnnnnn dedim sen atamazdın diye kırayım dedim demezmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uffffffffffff uffffffffffffffffffff gelde kavga etme günlükde olsa kullandığımmmm çeyizlikelrimin takımını bozdu yineeeee.... ya hobby bu yüzden mahcubum korkuyorummmm yaaaa offff offfff
bence bana defne ağacı şarttttttttttttt
![]()
aslında eşime çaktırmadan alacağımdan demedim o yoksa ulusdan bulur gelirdi ama ben alacammmmmm sonra o araştırır netteee yemez içmezzz birde ona baharat diye laf anlatamammm bizim adam arıza biliyonuzzzz artıkım
off offf offff ne güzel eyrde yaşıyonn bacımmmmm
evet maalesef yakın değilzzz
ya hobby bacım komşuluk harika olurduuu bencede ... ama benim eşim bir keresinde bir komşum eve gelmiştiiiii ve (azcık pasaklı bir kadın) ama olsunnn öyle pekde sıkıntılı bir tip değildi saçbaş dağınık tı diyeee
bende söylemesi ayıp poaça ve elmalı pasta yapmıştım içecekle ikram ettim ve kadın azcık oturdu eşim geldi derken hoşgeldiniz dedi gitti odaya ve komşuda çıktı bizdennnn ve eşim sehpada gördü tabağı bardağı yiyecekelri falannn ne etti bilemessin bileeeeeeeeeeeeeeeeuffffffffffff uffffffffffffff oy kaderim oyyyyyyyyyyyyy
gökçeeeeeeeeee derhal o tabağı ve bardağı çöpe atyorsun dediii neden ya o pis karının yediği içtiğni birdaha yiyemeyizzz demezmiii YA ALLAHIN GÖNLÜNE GÜÇ GİDER ÖYLE DEME ÇAMAŞIR SUYUNA KORUM GEÇER DEDİM.. mutfağa gittim çamaşır suyuna koydummm gittim adammm sen bunları kırıverrrr çöpe atttttttttttttttttt
ne yaptın sennnnnnnnnnnnn dedim sen atamazdın diye kırayım dedim demezmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uffffffffffff uffffffffffffffffffff gelde kavga etme günlükde olsa kullandığımmmm çeyizlikelrimin takımını bozdu yineeeee.... ya hobby bu yüzden mahcubum korkuyorummmm yaaaa offff offfff
bence bana defne ağacı şarttttttttttttt
bende istiyommm![]()
berayy ben de yenince çooooook güzel yaz lütfeeeeenn olur mu?????
ya ben senin tadını yerim kız.nasıl bir dilin bir anlatışın var senin ya sanki yanyana dertleşiyoruz.valla seninki harbi çatlakmış.halen gülmekteyim
sen gülll benim anam ağladııı ağlamaktaaa neyseki şimdi tedavi etttiryorum benim adamııı opsesis kompresif çıktııı
kısacası feci çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım tebrikler bunlar bizi müthiş motive ediyor...inş sıra bebişde rabbim onuda nasip etsin en kısa zamanda...
kıyamam canım ben sana... bu adam senin imtihanın herhalde ne yapcan onun da öyle huyları var demek ki...............
canım varsa yapabileceğim bişey seve seve ama seninki ağır vaka buna naapsak hayretmez gibi.ALLAH SANA SABIIIIIIIIIR VERSİN TATLIM
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
her dertliye deva versin rabbimm şu mübarek cuma akşamalrındaaaa
tüm vajili bacılarıda kurtarsınnnnnnnnnnnnnn
kocalara insafff ve çocuk aşkı evine bağlılık eşine şevk sevgi bağı versinnnnnnnnnnnn
yuvalara huzur sağlık mutluluk bol bol bebiş versinnnnnnnnnnn... AMİNNNNNNNNNNN
herkese iyi akşamlar burdaki egzersiz yapanlara benide ekleyin bacılar... ben bu işi 2 haftaya çözücem parmak egzersizindeyim ama bitircem inşallah.. dualarınızla....