Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim canım inşallah yenicez hep beraber :1: koyulan fotoğraflar sayesinde anladım bunca zaman yanlış yere girmeye zorluyomuş :1: bu siteye girip o fotoğrafları görmesem hala olmuyo diye ağlıyodum çünkü bi parmak bile girmiyodu haliyle :( bi de ilk denememde yarıya kadar girmişti :S ertesi günü wcye gittiğim bi baktım pembe pembe bi kan geldi sildikçe. bi arkadaşıma sordum zar mı yırtıldı oldu mu acaba diye, yok zedelenmiştir daha koyu kan gelmişti bende dedi. yoksa o zaman gitti mi =))

canım aynı durumu benim arkadaşımda yaşamıştı ondada wcde gelmiş azcık kan.. sonraki ilişkilerinde gelmemiş.. yani o da sürtünerek yaparken zedelemişti kısacası, 3 4 ay sonra yapmışlar kan gelmemiş. aynı durum sendede olabilir:44::44:

kızlar ben son gelişmeleri yazayım size yazınca sanki bi görev gibi oluyor tembellik yapmıyorum :9:

öncelikle çok mutluyum bugün resmi olarak emlayı ve anestolu bıraktım :19: artık uyuşturucu yok :20:
her zaman ki gibi parmaklar sonra iki parmağımı aldım ve biraz içerde beklettim.. sonra da 8 cm lik aparatı aldım çok rahat girdi çok mutlu oldum :16: (çünkü uyuşturmadan aparat alamıyordum :14: ) :40:
ve tabi ki 9 cm liğide çok rahat aldım 9,5 cm de biraz zorlandım yarısı girdi ama.. :34:
veeeee son olarak eşimi çağırmıştım eş parmağını ilk defa denedik.. önce inanılmaz panik oldum ve heyecanlandım :18: sonra parmağını kendim yerleştirdim çok rahat küçük parmağı aldım sonra da orta parmağını aldım :17: acaip mutlu olduk :52:
yarın 10 cmlik aparat ve eşimin iki parmağını deneyelim diyorum ne dersiniz nasıl gidiyorum sizce??

eş parmağını alırsan olayın yarıdan fazlası bitmiştir canımm maşallah çok iyisin hemde..

canım aynı durumu benim arkadaşımda yaşamıştı ondada wcde gelmiş azcık kan.. sonraki ilişkilerinde gelmemiş.. yani o da sürtünerek yaparken zedelemişti kısacası, 3 4 ay sonra yapmışlar kan gelmemiş. aynı durum sendede olabilir:44::44:

galiba canım olabilir :52: bi sonraki hedefim 3 parmak. hiç giremicekmiş gibi geliyo çok tuhaf :/ çok darmış gibi :/

kızlar ben son gelişmeleri yazayım size yazınca sanki bi görev gibi oluyor tembellik yapmıyorum :9:

öncelikle çok mutluyum bugün resmi olarak emlayı ve anestolu bıraktım :19: artık uyuşturucu yok :20:
her zaman ki gibi parmaklar sonra iki parmağımı aldım ve biraz içerde beklettim.. sonra da 8 cm lik aparatı aldım çok rahat girdi çok mutlu oldum :16: (çünkü uyuşturmadan aparat alamıyordum :14: ) :40:
ve tabi ki 9 cm liğide çok rahat aldım 9,5 cm de biraz zorlandım yarısı girdi ama.. :34:
veeeee son olarak eşimi çağırmıştım eş parmağını ilk defa denedik.. önce inanılmaz panik oldum ve heyecanlandım :18: sonra parmağını kendim yerleştirdim çok rahat küçük parmağı aldım sonra da orta parmağını aldım :17: acaip mutlu olduk :52:
yarın 10 cmlik aparat ve eşimin iki parmağını deneyelim diyorum ne dersiniz nasıl gidiyorum sizce??

yani düşünme bile derim canım çok iyi gidiyorsun maşallah yenmen çokk yakınn inş. kesinlikle dene yarın derim:34:

teşekkür ederim canım inşallah yenicez hep beraber :1: koyulan fotoğraflar sayesinde anladım bunca zaman yanlış yere girmeye zorluyomuş :1: bu siteye girip o fotoğrafları görmesem hala olmuyo diye ağlıyodum çünkü bi parmak bile girmiyodu haliyle :( bi de ilk denememde yarıya kadar girmişti :S ertesi günü wcye gittiğim bi baktım pembe pembe bi kan geldi sildikçe. bi arkadaşıma sordum zar mı yırtıldı oldu mu acaba diye, yok zedelenmiştir daha koyu kan gelmişti bende dedi. yoksa o zaman gitti mi =))

evet canım yön olayını bilseydim ilk gece alırdım ben okadar eminim çünkü sıfır korkuyla yatmıştım o yatağa ilk gece o yön olayını bilmediğimden bu seviyeye geldim maalesef hayırlısı canım ve benimde yarıya kadar girmişti ve yatakta değil tuvalette peçetede görmüştüm normal kan rengiydi ama gitmişte olabilir eşine söyleseydin sorun yapacaksa gitmemişte olabilir canım artık inş. yendiğin zaman görüceksin:16:

çok tşk cecem milyonda bie olmasına üzüldm ama istiorum umarım yenerz hepimiz

inş. kuzum ya üzülme sen Allah hayırlısını nasip etsin sen bu işi başarmaya bak bir an önce olacaksa olur zaten bebiş tamamı:34:

kızlar teşekkür ederim destekleriniz için :52: zara takan biri değil zaten de ben kendim merak ettim ondan bi size sorayım dedim :52: ben yatıyorum şimdilik iyi gecelerrr :31:

kızlar 2 parmagı artık alabildim zorda olsa son boguma dek aldım hatta cıkartım tekrar aldım yanma batma oldu ama bekletince normal oluyor ama girişte gene zorlanıyorum biraz daha 2 parmagı deneyecem. eşim bugun sevişmek istedi kızlar neden böyle oluyorum bişmiyorum ama eşimi seviyorum ama artık sevişmek nbile istemiyorum :43: sırf o istiyor diye sevişelim dedim biraz seviştik tabi ben zevk alamıyorum cunku eskideki evlendiğim ilk aylar gibi sevişmek istem,yorum hep aklım o işin olmasında neyse o p... getirdi deneyelim dedi üsttede alttada denedik olmadı gene olumsuz gene olumsuz daha 3 parmagı alamadım ama eşim moralimi iyice bozdu ne yaparsan yap sende bu korku oldugu sürece olmaz senin yüzünden cinsellikten sogudum demezmi :2::2::2::2::2: ya resmen morelim bozuldu aglaya aglaya bi hal oldum. yaa bu kez denedim gene ucuna koyuyorum ıkınıyorum ama gram ilerlemiyor parmak gibi olmadı ucu bile girmedi ya napcam bilmiyorum bıktım artık yaaaaaa:2::2::2::2::2::2::2::2: evliliğim biticek bu sorun yüzünden bizdede boşanmak cok cok byük sebeplerden olur ancak ya aldatma ya dayak yada cok cok büyük bişey olursa. bizde gelinlikle gidersin kefenle cıkarsın. ya boşanırsak cunku isemiyosan boşanalım dedim bagırdı bana ama ailem sormıcakmı sebebi ne diye yaaa cok üzgünüm cookkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43::43::43:

kızlar bişey sormAK İSTİYORUM BAZI ARKADAŞLAR DR GİDİP KIZLIGINA BAKTIRMIŞLAR SORUN VARMI DİYE ÖNERİYORMUSUNUZ

canım bende ilişkiye giremiyorum diye bastan 2*3 defa kadın doguma gitmiştim ama bi sorun yok kızlık zarın türkiye standartlarında bi zar demişti. kafanda çözmen gerek diye psikiyatra git dmeiştii.fiziksel sorun olup olmadıgını anlamak için alttan bakıyolar organının yanaklarını acıp içeri bakıyolardı

kızlar bişey sormAK İSTİYORUM BAZI ARKADAŞLAR DR GİDİP KIZLIGINA BAKTIRMIŞLAR SORUN VARMI DİYE ÖNERİYORMUSUNUZ

sen hiç dr a gitmedinmi canım :26: gitmediysen git dicem ama sen egzersizlerde iyisin maşallah zarda sorun olsa egzersizde yapamazdın ki zar dediğin nedirki sucuğun kılıfını düşün öyle bişiy yani zar basit bişiy kuzum acıtan birşey hiç değil onun garantisini veririm çünkü benimki gitti :)

canim kendimden ornek vereym anestol kullaniyorum herseferinde daha azaltiyorum yendikten sonra 6kez iliskiye girdik bebeyagini herseferinde kullaniyoruz daha rahat oluyo cunku, yani hemen jeli falan birakamiyosun yavas yavas azaltarak alisiyosun

canım bildiğim kadarıyla sende bebek düşünüyordun benim tavsiyem ilişki sırasında bebeyağını kullanma.çünkü o da spermleri azaltıyormuş diye biliyorum..ben vajiyi bebe yağı kullanarak yendim.ve sanki o olmadan hiç yapamam zannediyordum ama bebek için olumsuz olduğunu öğrenince vazgeçtim.bebeyağından sonraki ilk ilişki biraz acılı geçti ama şimdi herşey çokk normal.sende bırakmaya çalış canımmm..

kızlar 2 parmagı artık alabildim zorda olsa son boguma dek aldım hatta cıkartım tekrar aldım yanma batma oldu ama bekletince normal oluyor ama girişte gene zorlanıyorum biraz daha 2 parmagı deneyecem. Eşim bugun sevişmek istedi kızlar neden böyle oluyorum bişmiyorum ama eşimi seviyorum ama artık sevişmek nbile istemiyorum :43: Sırf o istiyor diye sevişelim dedim biraz seviştik tabi ben zevk alamıyorum cunku eskideki evlendiğim ilk aylar gibi sevişmek istem,yorum hep aklım o işin olmasında neyse o p... Getirdi deneyelim dedi üsttede alttada denedik olmadı gene olumsuz gene olumsuz daha 3 parmagı alamadım ama eşim moralimi iyice bozdu ne yaparsan yap sende bu korku oldugu sürece olmaz senin yüzünden cinsellikten sogudum demezmi :2::2::2::2::2: Ya resmen morelim bozuldu aglaya aglaya bi hal oldum. Yaa bu kez denedim gene ucuna koyuyorum ıkınıyorum ama gram ilerlemiyor parmak gibi olmadı ucu bile girmedi ya napcam bilmiyorum bıktım artık yaaaaaa:2::2::2::2::2::2::2::2: Evliliğim biticek bu sorun yüzünden bizdede boşanmak cok cok byük sebeplerden olur ancak ya aldatma ya dayak yada cok cok büyük bişey olursa. Bizde gelinlikle gidersin kefenle cıkarsın. Ya boşanırsak cunku isemiyosan boşanalım dedim bagırdı bana ama ailem sormıcakmı sebebi ne diye yaaa cok üzgünüm cookkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43::43::43:

canım benim ya hepimiz zor günler yaşıyoruz ama kendini bırakırsan ne geçecek eline diyelim ki boşandın<allah korusun ömrün boyunca yanlız mı kalıcaksın başkasıyla evlensen gene aynı sorun pes etme üstüne git olacagına inan öyle boşanmayı falanda düşünme ben genitalime bile dokunamazken 10 cm rahat alıyorum kendini bırakma sakın :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

sen hiç dr a gitmedinmi canım :26: Gitmediysen git dicem ama sen egzersizlerde iyisin maşallah zarda sorun olsa egzersizde yapamazdın ki zar dediğin nedirki sucuğun kılıfını düşün öyle bişiy yani zar basit bişiy kuzum acıtan birşey hiç değil onun garantisini veririm çünkü benimki gitti :)

cecem sana bişey sorcam niye senin 2 kalbin varda bizim 1 kalbimiz var niye ki

canım benim ya hepimiz zor günler yaşıyoruz ama kendini bırakırsan ne geçecek eline diyelim ki boşandın<allah korusun ömrün boyunca yanlız mı kalıcaksın başkasıyla evlensen gene aynı sorun pes etme üstüne git olacagına inan öyle boşanmayı falanda düşünme ben genitalime bile dokunamazken 10 cm rahat alıyorum kendini bırakma sakın :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

Cnm tabiki boşanmak kolay ama eşimin konusmaları beni cok üzüyor her konu oraya cıkıyor napayım elimden geleni yapıyorum ama her adımımda beni desteklicene köreltiyor bana bagırma destek ol diyorum 5 aydır sana desteğim yeter artık dedi bu beni cok üzdü anlatıoyrum eskşye gire cok cok ilerledim görmüyomusun önceleri bacagımı 2 yana atamazdım onu arama alamazdım parmak egzersizni geç dokunamazdım bile ama su an 2 parmagı alabiliyorum ama beni motive edeceğine senin yüzünden sogudum cinsellikten dedi.:14::14::14::14::14::14: boşanmak istemiyorum ama bu sözlerine karsılık dedim gene bagırdı ne sacmalıyosun dedi tamam onada hak veriyorum ama bu dönemde bana dstek olcana resmen işkence cektiriyor birde yakında yeğeni gelcek hemen sorunu çözmek istemezmiyim yegeni bizde kalcak ailesi yok hemen sorunu çzmek istiyorumkii o kızcagız gelmedden sıkıntımız kalmasın ama anlamıyor :43::43::43::43:

Cnm tabiki boşanmak kolay ama eşimin konusmaları beni cok üzüyor her konu oraya cıkıyor napayım elimden geleni yapıyorum ama her adımımda beni desteklicene köreltiyor bana bagırma destek ol diyorum 5 aydır sana desteğim yeter artık dedi bu beni cok üzdü anlatıoyrum eskşye gire cok cok ilerledim görmüyomusun önceleri bacagımı 2 yana atamazdım onu arama alamazdım parmak egzersizni geç dokunamazdım bile ama su an 2 parmagı alabiliyorum ama beni motive edeceğine senin yüzünden sogudum cinsellikten dedi.:14::14::14::14::14::14: boşanmak istemiyorum ama bu sözlerine karsılık dedim gene bagırdı ne sacmalıyosun dedi tamam onada hak veriyorum ama bu dönemde bana dstek olcana resmen işkence cektiriyor birde yakında yeğeni gelcek hemen sorunu çözmek istemezmiyim yegeni bizde kalcak ailesi yok hemen sorunu çzmek istiyorumkii o kızcagız gelmedden sıkıntımız kalmasın ama anlamıyor :43::43::43::43:

canımm bu erkeklerin istekleri hiç bitmez emin ol..tabii hepimiz seviyoruz kocalarımızı ama sen vajiyi onun için değil kendin için yenn.ben ilk yendiğim zamanlar hep üstteyken yapabiliyordum.düşün vajiyi yenmişim sıkıntılar bitmiş bu sefer beyefendi yendin ama alttayken yapamıyorsun diye mızmızlanıyordu...yaniii hiç bitmiyor istekleri hiiççç..sende biraz hızlan canım .bu işe biraz daha fazla zaman ayır iki parmağı aldıktan sonra pek birşey kalmamış zaten eş denemesi yap..ben iki parmaktan sonra ilişkiye girebilmiştim

canım çok üzüldüm yaa ne desemki valla zor bazı erkekler gerçekten cinsellik konusunda hassas yaşamak istiyorlar tatmak istiyorlar haklı olarak ama tabi senide anlaması lazım seninde onu oyüzden sıkı bir şekilde ele al bu işi kendinide kurtar eşinide inş. herşey yoluna girer canım ya :31: hadi benim eşim söylenmiyo ben rahatım söylense napardım bilmiyorum Allah yardımcın olsun...

eş parmağını alırsan olayın yarıdan fazlası bitmiştir canımm maşallah çok iyisin hemde..

teşekkür ederim yasemin sen eş parmağıyla mı çözdün bu işi... hangi aşamaya gelince deneme yapalım eşimle????

ben gittim zar için değil de vajina da bi problem var mı diye gösterdim.. gitmediysen kesinlikle git bi sorun yoktur tabi ama için rahatlar en azından belki bi tavsiyesi olur doktorun..

kızlar 2 parmagı artık alabildim zorda olsa son boguma dek aldım hatta cıkartım tekrar aldım yanma batma oldu ama bekletince normal oluyor ama girişte gene zorlanıyorum biraz daha 2 parmagı deneyecem. eşim bugun sevişmek istedi kızlar neden böyle oluyorum bişmiyorum ama eşimi seviyorum ama artık sevişmek nbile istemiyorum :43: sırf o istiyor diye sevişelim dedim biraz seviştik tabi ben zevk alamıyorum cunku eskideki evlendiğim ilk aylar gibi sevişmek istem,yorum hep aklım o işin olmasında neyse o p... getirdi deneyelim dedi üsttede alttada denedik olmadı gene olumsuz gene olumsuz daha 3 parmagı alamadım ama eşim moralimi iyice bozdu ne yaparsan yap sende bu korku oldugu sürece olmaz senin yüzünden cinsellikten sogudum demezmi :2::2::2::2::2: ya resmen morelim bozuldu aglaya aglaya bi hal oldum. yaa bu kez denedim gene ucuna koyuyorum ıkınıyorum ama gram ilerlemiyor parmak gibi olmadı ucu bile girmedi ya napcam bilmiyorum bıktım artık yaaaaaa:2::2::2::2::2::2::2::2: evliliğim biticek bu sorun yüzünden bizdede boşanmak cok cok byük sebeplerden olur ancak ya aldatma ya dayak yada cok cok büyük bişey olursa. bizde gelinlikle gidersin kefenle cıkarsın. ya boşanırsak cunku isemiyosan boşanalım dedim bagırdı bana ama ailem sormıcakmı sebebi ne diye yaaa cok üzgünüm cookkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43::43::43:

canımm aynı cümleleri eşim bana da kurmuştu.. "senin yüzünden cinsellikten soğudum" "senden hiçbirşey olmaz" "çok korkaksın" falan filan bende boşanmayı düşündüm defalarca :14: ama en sonunda oturduk konuştuk..
ben bunu halledeceğime söz verdim o da bana destek olacağına söz verdi.. çok şükür şimdilik bi problem yok ama hiç deneme yapmıyoruz tabi...
hiç canını sıkma burdakilerin hepsi aynı dertten muzdarip sıkıldıkça yaz buaraya

canımm bu erkeklerin istekleri hiç bitmez emin ol..tabii hepimiz seviyoruz kocalarımızı ama sen vajiyi onun için değil kendin için yenn.ben ilk yendiğim zamanlar hep üstteyken yapabiliyordum.düşün vajiyi yenmişim sıkıntılar bitmiş bu sefer beyefendi yendin ama alttayken yapamıyorsun diye mızmızlanıyordu...yaniii hiç bitmiyor istekleri hiiççç..sende biraz hızlan canım .bu işe biraz daha fazla zaman ayır iki parmağı aldıktan sonra pek birşey kalmamış zaten eş denemesi yap..ben iki parmaktan sonra ilişkiye girebilmiştim

ama canım denedim hatta olsun istedim ama ucunda kala kaldı giremedi bile yada pozisyonumu beceremedim bilemedim altta da üsttede bişey yapamadım haliyle bizmki delirdi :44::44: nerde o eski günlerimiz nişanlıyken ve cıkarken nede cok hayal ederdik kavustugumuz zamanları simdi, işkence oldu resmen bide millet cicim aylarındasınız ne güzel demezmii içime ata ata dert sahibi olcm valla bu sitede olmasa naparım bilmem allah razı olsun szizlerden. bana eş denemesinde nasıl yapabilceğime dair bilgi veriseniz memnun olurum bişeyleri ters yapıyorum sanırım offfffffffff:18::18::18::18::18::18::18: tırnakta kalmadı stresten yiye yieeee:53::53::53::53::53:

Back
X