- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #139.561
cnm tabiki boşanmak kolay ama eşimin konusmaları beni cok üzüyor her konu oraya cıkıyor napayım elimden geleni yapıyorum ama her adımımda beni desteklicene köreltiyor bana bagırma destek ol diyorum 5 aydır sana desteğim yeter artık dedi bu beni cok üzdü anlatıoyrum eskşye gire cok cok ilerledim görmüyomusun önceleri bacagımı 2 yana atamazdım onu arama alamazdım parmak egzersizni geç dokunamazdım bile ama su an 2 parmagı alabiliyorum ama beni motive edeceğine senin yüzünden sogudum cinsellikten dedi.Boşanmak istemiyorum ama bu sözlerine karsılık dedim gene bagırdı ne sacmalıyosun dedi tamam onada hak veriyorum ama bu dönemde bana dstek olcana resmen işkence cektiriyor birde yakında yeğeni gelcek hemen sorunu çözmek istemezmiyim yegeni bizde kalcak ailesi yok hemen sorunu çzmek istiyorumkii o kızcagız gelmedden sıkıntımız kalmasın ama anlamıyor
![]()
canım durumun gerçekten zormuş seni anlıyorum o çaresizligi biliyorum ama napalım bunları görmezlikten geliceksin sana senden başka kimse yardım etmez hırslan biraz yapıcam de ya bak burda yapanlar var sor bakalım acıdan ölmüşlermi ben 9 aylık evliyim 9 ay öldüm bittim dedim sonra bigün uyandım tamam dedim yeter 1 haftada 10 cm yaptım bak gör haftayada gelinim kendin için yap sirkelen