Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım egzersizlerde hangi aşamadasın.eş denemesi için hazır olmadan bişey yapma sakın,önce kafa olarak hazır ol.geldiğin aşamayı yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

mumla deneyemiyorum ama buradan arkadaş demişti 3 kulak çubuğunu al 3kat kapıt havlu sar streçle öyle dene diye öyledenedim ölçtüm 5 cm oldu hiç sorunsuz onuda yapabiliyorum

Parmak egzersizi yapabiliyorum hiç soorunsuz 5 cm a kadar rahat yapıyorum ama sonrası gelmiyor

canım benim forumu nezmandır takip ediyorsun bilmiyorum ama umarım 5cm den kastın uzunluğu değil çevresidir.eşinle olmuyor diye üzülme çünkü daha yolun başındasın biraz zamana ihtiyacın var.egzersizleri mümkünse eşinin parmağıyla yapabilirsin.böylece eşine karşı da güven oluşmaya başlar ve kendini kasmazsın.onun dışında parmakla rahat çalışamıyorsan kendine aparatlar hazırla ve aparatları vajinanın içinde bekletmeye çalış.dediğim gibi forumu nezamandır takip ediyorsun biilmiyorum bu yüzden toparlayarak yazdım.aklına takılan birşey varsa yön,aparat,kegel,jel vs... bunları soru cevap şeklinde daha iyi iletişim kurarız

mumla deneyemiyorum ama buradan arkadaş demişti 3 kulak çubuğunu al 3kat kapıt havlu sar streçle öyle dene diye öyledenedim ölçtüm 5 cm oldu hiç sorunsuz onuda yapabiliyorum

tamam işte kulak çubuğunun sayısını az az arttır,kendini zorlamadan sanki 5cmle çalışıyormuşsun gibi düşün.az az arttırdığın için de rahatsızlık hissetmezsin ve vajin sen farkında olmadan esner.yapamıyorum diyordun bir de bak ne güzel yapıyorsun işte:34:

1 parmak 2 parmağa geçemedim denedim ama yapamadım

canım ben hiç parmak egzersizi yapmadım tırnak rahatsızlık vermişti , kulak çöpünü denemiştim 3 tanesine peçete geçirip , sonra mumu söylediler mumla yaptım bayada rahat ettim çok kolay oldu sanada tavsiye ederim eğer cesaretin varsa o şekilde dene 2 parmaktan daha rahat olur hem

canlarım ben bugün sırtım eşime dönük şekilde denedim az ve pozisyon olarak gerçekten çok kolay geldi ve bu şekil deliğide rahat buldum sadece zamanımız yoktu ileri gidemedik bi alıştırma yapalım dedik ama arkadaşlar inanın bu pozisyon çok iyi yani inş. ben bu pozisyonda yenicem:16:

canlarım ben bugün sırtım eşime dönük şekilde denedim az ve pozisyon olarak gerçekten çok kolay geldi ve bu şekil deliğide rahat buldum sadece zamanımız yoktu ileri gidemedik bi alıştırma yapalım dedik ama arkadaşlar inanın bu pozisyon çok iyi yani inş. ben bu pozisyonda yenicem:16:

evet canım bana cok itici geliyordu ama öyle mi olsa böyle mi olsa pozisyon denemesi yaparken o şekilde yenmiştim ben de

canım benim forumu nezmandır takip ediyorsun bilmiyorum ama umarım 5cm den kastın uzunluğu değil çevresidir.eşinle olmuyor diye üzülme çünkü daha yolun başındasın biraz zamana ihtiyacın var.egzersizleri mümkünse eşinin parmağıyla yapabilirsin.böylece eşine karşı da güven oluşmaya başlar ve kendini kasmazsın.onun dışında parmakla rahat çalışamıyorsan kendine aparatlar hazırla ve aparatları vajinanın içinde bekletmeye çalış.dediğim gibi forumu nezamandır takip ediyorsun biilmiyorum bu yüzden toparlayarak yazdım.aklına takılan birşey varsa yön,aparat,kegel,jel vs... Bunları soru cevap şeklinde daha iyi iletişim kurarız

ben 1 yıldır takip ediyorum ama yaklaşık 3 aydır giremiyordum çalışıyorum işler çok yoğun oluyodu ilk zamanları zaten hiç dokunmayı bırak yerini bile bilmiyordum şu an egzersiz yapmam bile mucize gibi geliyor ama 1,5 yıllık evliyim ve daha hiç ilişkiye giremedik.:43::43: Eşim hiç denemek istemiyor kendi parmaklarıyla bana hep sn çalış diyo amabeni gerçekten çok destekledi allah razı olsun belki çoğu kişi çkmezdi bile :26::26: Apartlar hazırladım kulak çbuğuyla falan ama etrafını ölçtüğümde en fazla 5 cm le yapabiliyorum 6 cm girmiyor bile

:43::43:

bende bu pozisyonda yenmiştim:9::9::9:

ben 1 yıldır takip ediyorum ama yaklaşık 3 aydır giremiyordum çalışıyorum işler çok yoğun oluyodu ilk zamanları zaten hiç dokunmayı bırak yerini bile bilmiyordum şu an egzersiz yapmam bile mucize gibi geliyor ama 1,5 yıllık evliyim ve daha hiç ilişkiye giremedik.:43::43: Eşim hiç denemek istemiyor kendi parmaklarıyla bana hep sn çalış diyo amabeni gerçekten çok destekledi allah razı olsun belki çoğu kişi çkmezdi bile :26::26: Apartlar hazırladım kulak çbuğuyla falan ama etrafını ölçtüğümde en fazla 5 cm le yapabiliyorum 6 cm girmiyor bile

:43::43:
canım ordan çocuk çıkıyor 5cmlik oluyorsa 6cmlik aparat da olur.istersen bir tane de 6cmlik aparat hazırla.önce 5 cmlikle rahat şekilde gitgel yapana kadar çalış 10 dak kadat içinde beklet sonra tekrar git gel yaptır ve onu çıkartır çıkartmaz hemen 6cmlik aparatı dene.yanma gibi bişey hissedersen acele etme derin nefes al ver veee devam.bir de dediği gibi rahat ol 5 cm ile 6cm arasında dağlar yok.canın yanacak korkusuyla kendini sıkıyorsun 6cm de olacak.ben birazdan çıkıcam ama geldiğimde 6cm oldu diye yazdığını görücem biliyorum.ben güveniyorum sana yapabilirsin.sadece acele etme ve hazır olduğun zamanı bekle

arkadaşlar suan adetim bişey yapamıyorum ama bişey sorucam ben aparatı 10- 12 cm alabiliyorum ama kaç cm sokmam lazım uzunlugu yani

canım 10 cm alan penisi de rahatlıkla alır , uzunluk o kadarda önemli değil,yani senin deneme zamanın gelmişşşş:52::52::52:

Son düzenleme:
İLAHİ CECEM HARİKASIN YİNE ZAMANIMIZ YOKTU DİYİŞİNE BİTTİM BU KEZ DE:) HA gayret biticekkk
arkadaşlar suan adetim bişey yapamıyorum ama bişey sorucam ben aparatı 10- 12 cm alabiliyorum ama kaç cm sokmam lazım uzunlugu yani
anammmmmmmmmm evrim bacım nabersin kız regliykende kegel yap da sonra en azındann yok geriledim yok unuttum yok başa döndük demessin bu bir:)

sonraa 10-12 cm kalınlıkkkkkkkkkkkkkk harikaaaa ötesi harikaaaa........ zaten o kalınlığı soktuğuna göre hazırsın regl sonrasına....:21:

uzunluk erken hiç önemsiz desek yanıltmış oluruz illaki bir aprmak boyu olmalı yaniiii ama sen zaten o kalınlığı alabilmen için denemelerinde içine girip aşağı yöne sokmuş olman gerek oda zaten mevcut boyu çoktan aşmış olduğunu gösteriyor... boğumları geçmek önemli:21: yok yok bacımm harikasın sen şu regl bu haftada dişini sıkaydı cumartesi halay çekerdik şimdi 1 hafta uzattı bak yaaa

sırtın dönükken nasıl deneme yapılıyor eş denemeleri nası oluyo sekilli ayrıntılı bilgi verirmisiniz? bide adet bittikten sonra vajinaya giriş dahamı iyi olur adetime 9-10 gun var egzersizleri bitirip eş denemesi yapmak istiyorumda.su an 2 parmgı son boguma dek alabiliyorum 3. e geçcem bu gece. kızlar bilgiiiiiiiiiiiii verin lütfenn

Back
X