Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haklisin..... 2 gundur cikmiyorum bu sayfadan. Ama iste tuhaf bi korku var icimde . Bi cesaret geliyo yapasm geliyo ama snra bisi cikiyo. Suan yibe cesaret geldi ama bugn kandil. Yarin yine cesaretimu kaybedicem.... yardim edin olurmu ? Burda sizinle basarmak istiyorum bende. Artik yeter.

senin için burdayız biz canım ne zaman istersen yaz buraya , görür cevap veririz hemen özelden de mesj atıp sorabilirsin , beek yağı kullanma mantar yapıyormuş canım

merhaba tam altı aydır satır satır gizlice okuyorum yazılanları.her şey,tüm egzersizler ayrıntılarıyla anlatıldığı için soracak birşey yoktu benim için.ben egzersizleri denemeye başladım defalarca ama malesef devam ettiremedim.burda az da olsa egzersizi yürütebilenler bence zaten aşmak üzere sayılırlar.ben artık çözümü kendi adıma doktora gitmekte buldum.elbette çözüleceğine inanıyorum ama gerginim tabi.umarım doktor hakkında yazılanlar doğrudur endişem var biraz.egzersizi yavaş bile olsa sürdürebilenler eminim başaracaklar,bunu söylemek isterim.ben o adımda bile malesef takıldım,burdan kendi adınıza sevinin ve vazgeçmeyin.Kandiliniz de mübarek olsun.

canım doktorda sana burda yazılan herşeyi söyleyecek emin ol egzersizlerden , kegelden bahsedicek ama tabiki sen bilirsin için nasıl rahat edecekse o şekilde yap

ben olmadığım kadar umutsuz kaldım artık hiçbişey içimden gelimiyor inanın yoruldum ağlamaktan canım çıksın bekliyorum yorgunum çok yorgunum :((((((((((

ben olmadığım kadar umutsuz kaldım artık hiçbişey içimden gelimiyor inanın yoruldum ağlamaktan canım çıksın bekliyorum yorgunum çok yorgunum :((((((((((

Deme oyle bak bende yenemeyenlerdenim. Aglanayi suclulugu biraktim bi kenara . Ilk hAftalardi o . Cunku benden degerlisi olmamali ewt bunu yasamayi tam anlamiyla kadin olmayi bende istiyorum ve bunun beyinde biten bir hastalik oldugunuda biliyorum. Bu nedenle calismalari birakmamak lazim bak bana bakamazken 2 gunde 9 cm aparat soktum ve inancim geldi sonra bir haftadan fazladir tarhis oldu diye taydim erteledim durdum simdi yine guvenim gitti. Kendine ve vajinana inan basaracagizzzz . Vajinaya hulmedecegiz orasi sadece beynimizin hukmettigi bir organ bize hukmetmesine izin vermemeliyiz

inşallah aslında ben diyanet camiasindan sayılırım din dersi kuran dersi hocasıyim
belkide bissürü bayan sana danışacağı noktaalrla karşılaşacaksın.... Herneyse hoşgeldin burayaaa
bide ne oluyor biliyormusunuz evet aparat çok güzel fikir ama ben şimdi konuşurken bile hep diyorumki hayır aparata kadar vaktim yok olamaz yani uzun ben hemen bu akşam bitireceğim bu işi diyorum ama akşam oluyor ben yine hoppaa fiyasko. Yani inanirmisiniz ben resmen iki küsür yılın her gününü bu düşüncelerle devirdim
evet evet işte bu erteleme olayı sıkıntılı bende 3 yılın üstüne yendim kiiiiiiiii valla maazallah 7 - 8 hattaa 12 yılın üzerine yenenleri ve hala vajili anne olupda yenemeyeneleride gördüm tanıdım burdannn aman bacım ertelemeeee.... Sen daha iyi bilirsin.... Plan program çok önemli en kötü plan bile plansızlıktan iyidir....

Ve bugunun işini yarına bırakma ufakdan başla şak diye olmaması hiç olmayacak anlamına gelmesin oldumu bacımmm.... Eşinle egzersizleir paylaş sonra kızlık zar mar kan sıkıntı olmasın aranızdaaa... Maalesefki bunalrıda çok yaşadık... Dediklermizi uygula inan çok iyi olucaksındır inşallahhhh

Deme oyle bak bende yenemeyenlerdenim. Aglanayi suclulugu biraktim bi kenara . Ilk hAftalardi o . Cunku benden degerlisi olmamali ewt bunu yasamayi tam anlamiyla kadin olmayi bende istiyorum ve bunun beyinde biten bir hastalik oldugunuda biliyorum. Bu nedenle calismalari birakmamak lazim bak bana bakamazken 2 gunde 9 cm aparat soktum ve inancim geldi sonra bir haftadan fazladir tarhis oldu diye taydim erteledim durdum simdi yine guvenim gitti. Kendine ve vajinana inan basaracagizzzz . Vajinaya hulmedecegiz orasi sadece beynimizin hukmettigi bir organ bize hukmetmesine izin vermemeliyiz

çok haklısın biliyorum ama tek başıma savaşmaktan yoruldum :( eşimde hiç bi çaba yok ben istiyorumki eşimde bişeler yapsın o benden fazla erteliyo bende bakamazken orta parmağımı alabiliyorum şuanda ki bu benim için mucizeyken hemde ama yoruldum bunun yüzünden çıkan huzursuzluklardan yoruldum gücümde kalmadı buraya bile iki gündür girmedim:(

deme oyle bak bende yenemeyenlerdenim. Aglanayi suclulugu biraktim bi kenara . ılk haftalardi o . Cunku benden degerlisi olmamali ewt bunu yasamayi tam anlamiyla kadin olmayi bende istiyorum ve bunun beyinde biten bir hastalik oldugunuda biliyorum. Bu nedenle calismalari birakmamak lazim bak bana bakamazken 2 gunde 9 cm aparat soktum ve inancim geldi sonra bir haftadan fazladir tarhis oldu diye taydim erteledim durdum simdi yine guvenim gitti. Kendine ve vajinana inan basaracagizzzz . Vajinaya hulmedecegiz orasi sadece beynimizin hukmettigi bir organ bize hukmetmesine izin vermemeliyiz

bacım allahını seversen bir dur sakin anam anam seni çok iyi anlıyorummmmm bacım uffff istemekle ve olumsuzlukları silmekle başla lütfen.... Evet bunlarda dedikelrimde fasa fiso gelebilir belki ama inann bak yazını okudum çıkamadım içim acıdı geçmişimi gördümmmmmmmmmm emin ol dertsiz kul yok bu en hafififdir... Ve inşlh en yakında atlatacaksındır ... Bnu sen yapacaksın allahın izniylee inşlhhhhhhhhh sıkma canını ve yazıverrr

çok haklısın biliyorum ama tek başıma savaşmaktan yoruldum :( eşimde hiç bi çaba yok ben istiyorumki eşimde bişeler yapsın o benden fazla erteliyo bende bakamazken orta parmağımı alabiliyorum şuanda ki bu benim için mucizeyken hemde ama yoruldum bunun yüzünden çıkan huzursuzluklardan yoruldum gücümde kalmadı buraya bile iki gündür girmedim:(
BACIMMMMM ben bu yüzden boşanma davası bile açtım yaşadıklarımdan dolayı sakın ha sakın öyle yoruldum deme erkekelr daha farklı bakışaçısı inşlh hallolurr dur sakin ol üzülme neolur

arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum ben bende de vajinismus sorunu var ama ben derinde acı hissediyorum çok utanıyorum paylaşmaya ama kimseyle bu sıkıntımı paylaşamıyorum Allah'tan eşim çok anlayışlı başkası olsa şimdi çoktan boşamıştı bile

bacım allahını seversen bir dur sakin anam anam seni çok iyi anlıyorummmmm bacım uffff istemekle ve olumsuzlukları silmekle başla lütfen.... Evet bunlarda dedikelrimde fasa fiso gelebilir belki ama inann bak yazını okudum çıkamadım içim acıdı geçmişimi gördümmmmmmmmmm emin ol dertsiz kul yok bu en hafififdir... Ve inşlh en yakında atlatacaksındır ... Bnu sen yapacaksın allahın izniylee inşlhhhhhhhhh sıkma canını ve yazıverrr

yaklaşık bir 7 aydır falan bu sayfadayım aslında sadece orta parmağımı aldım ama bu benim mucizem ama eşim hiç yardımcı değil inanın artık gücüm kalmadı sabahlara kadar uyumuyorum ağlamaktan :(

arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum ben bende de vajinismus sorunu var ama ben derinde acı hissediyorum çok utanıyorum paylaşmaya ama kimseyle bu sıkıntımı paylaşamıyorum Allah'tan eşim çok anlayışlı başkası olsa şimdi çoktan boşamıştı bile

hiç beraber oldunmu eşinle ne zaman nasılb ir acı hissediyorsun???

yaklaşık bir 7 aydır falan bu sayfadayım aslında sadece orta parmağımı aldım ama bu benim mucizem ama eşim hiç yardımcı değil inanın artık gücüm kalmadı sabahlara kadar uyumuyorum ağlamaktan :(

cnm merhaba , eee daha ne duruyorsun orta parmağı aldıysan 2 parmak denemelerine başlasana !!!

kizlar nasil gidiyor egzersizler? ben öglene dogru baslicam, isaret almistim orta parmak denicem sonrada iki parmak.

iki parmagi nasil almam gerek? ben cömelerek yapiyorum ya simdi farkettim küs seklinde giriyor parmak icindeyken acabiliyorum. iki parmagi üst üste mi koymam lazim yoksa yan yana mi? gerci denerim ama sizden de fikir almak istedim

canım hoşgeldin arada görüyodum seni altta sessiz takip ediyodun galiba:1: bizim dediklerimiz yapmak şartıyla kabul ederiz seni:31::1::1: bu arada niye hayata küstün böyle derdimizi dermansız değil bi kere şükürler olsun.. biz bu süreçte yanında olcaz yapman gerekenleri anlatıcaz.. bu arada 3 yıl , 8 yıl yenemeyenlere vardı bu topikte hepsi yendi senmi yenemiceksin canım benim:16::16:

ah çok teşekkürler yeni okudum mutlu da oldum ilginize:) ben zaten bu siteyi görünce neslinin son örneği olduğunu sanıpta birden aslında türünün devamını görmenin yaşattığı buruk bi mutluluk yasamistim ve açık söylüyorum etrafimda benim gibi birini bulmayı çok bekledim ama malesef her evlenen yakınımdan bi sonraki gün iyi haberler aldım ve ben yine hep yalnız ve caresiz kaldım hasılı kelam başım üzerinde yeriniz var yeterki birlik olup asalım inşallah.

Esinle konus senin parmagini denemek istiyorum de oda parmaginin girdigini gorunce umutlanacaktir ben oyle yaptim cok karsoysa da aparat yap kendi hazirla veeee sonunda da bitirdiginde de ona sun. Bu ondan cok kendine en buyuk hediye olacaktir bunu sakin unutma . Adamlarda karsisonda surekli mutsuz insan istemezler benimki ole icimde firtinalar kopuyo hicbise yapmak istemiuorum ama iyi gorunmeye calisiyorum. Basta kendin icin yapacaksim egzersizleri ve inan aparat daha kolay hatta ben onume elektrik sobasi koyarak yapiyorum sicak olunca kaslarda daha rahat oluyo olmuyo fie oraya kitlenme ben burdaki arkadaslari dinleyerek tv karsisinda tapmaya basladim. Tek hayatin o degil bitanem bunu dusun

uff bacım bence sizin için elbette önemli bir durum bu yüzden konuştunmu eşinleee sıkıntılarnı sevgi varsa herşey aşılıyor be bacım... ama inann sen kendin için yenmelisin yeneceksindeee

Esinle konus senin parmagini denemek istiyorum de oda parmaginin girdigini gorunce umutlanacaktir ben oyle yaptim cok karsoysa da aparat yap kendi hazirla veeee sonunda da bitirdiginde de ona sun. Bu ondan cok kendine en buyuk hediye olacaktir bunu sakin unutma . Adamlarda karsisonda surekli mutsuz insan istemezler benimki ole icimde firtinalar kopuyo hicbise yapmak istemiuorum ama iyi gorunmeye calisiyorum. Basta kendin icin yapacaksim egzersizleri ve inan aparat daha kolay hatta ben onume elektrik sobasi koyarak yapiyorum sicak olunca kaslarda daha rahat oluyo olmuyo fie oraya kitlenme ben burdaki arkadaslari dinleyerek tv karsisinda tapmaya basladim. Tek hayatin o degil bitanem bunu dusun

elmascım bazı erkekler öyle egzersiz falan deneme onlara ters gelebiliyor... eşim anamı ağlatırdı aptal saptal sitelere girme gökçeee öyle abuk sabuk şeyler sokma sakın içineee hastaneye bile götürmem diye en baskı yapardı... bu yüzden parmak deneemsi böyleleri ile zor.... bu yüzden kişi kendisinnce aparatalrla yenmeli hanii..yoksaaa sıkıntılı süreçler oluyor

hiç beraber oldunmu eşinle ne zaman nasılb ir acı hissediyorsun???

canım ben 2.5 yıllık evliyim evlendiğimde böyle bir sorundan bile haberim yoktun ilk faciayı ilk gece yaşadım bacaklarımı kastım çok zor oldu ama birlikte olduk çok kan gelmişti benden o zaman ilk geceden dolayı böyle olduğunu düşünmüştüm ama zaman geçtikçe sürekli böyle olduğumu farkettim aradan baya bir zaman geçti girişte değil ama derinde bir acı hissediyorum bi kere tam birleşme oldu ama ağlamaktan bi hoş oldum

Back
X