Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

beni yine mutlu ettin haklısın eşimide anlıyorum tabi ben üzerinde bir saat uğraş verince oda bunalıyo zaten okadar uzun süre onu ayakta tutmasıda zor ama bunu olebi kafasına taktıki demekki diyorumki ona bu beyninde söz veriyorum ben egzersizlerimi yapıp senide bundan kurtarıcam ALLAHIMında izniyle artık kurtulmayı ole çok istiyorumki aslında biliyomusun seisimm ben ilk parmağımı aldığım günü hatırlıyomusun sanki vaji tamamen bitmiş kadar ağlayıp sizlerle paylaşmıştım ama:( şimdi o heyecanım gitti buna üzülüyorum işte:(:5::5:

üzüntü yok canım ben de çok ağladım hatta boşanalım bile demiştim ama baktım olmuyo beynim benle oyun oynuyo takmadım hiç gülüyodum halime :1:
yapamadım zamanlar gülme tutuyodu eşim olsun diye çabalarken ben gülüyodum..
RABBİM sabrımızı sınıyo canım bu dünyaya da imtihan için gelmedik mi hepimiz..
şükredelim ki anlayışlı eşlerimiz var ben hiç egzersiz de yapamıyodum ben daa kötü durumdaydım çok şükür bitti..
senin de bitecek ben inanıyorum ve her forma girdiğim zaman sana bakıyorum acaba bi gelişme var mı diye.
erkek canım sonuçta kadınlar gibi olmuyo..
sende bırak artık ağlayıp üzülmeyi kalk ve egzersiz yap ama bir gün yapıp 5 gün ara verme hergün düzenli bi şekilde yap içinde beklet aparatı.
çaba göster canım pes etme...
kendini hazır hissettiğn zaman ilk evlendiğiniz gün gibi düşün..
sen yeneceksin ben buna inanıyorummm :16::16::16::16::16:

kendini kandırma boşu boşuna bizlerde senin gibiydik bende yenemem diyordum hatta psikiyatriye gittim ama kadın sadece konuştu aynı egzersizlerden bahsetti bende bir daha gitmedim . Kendine inanman lazım birazda cesaret yoksa istediğin yere gitsende yenemezsin bunu biliyorsun dimi ??? Vajinismus Cinsel İŞlev Bozukluğu hastalıklarından birisi.İstanbul'da Marmara Üniversitesi Hastanesi var Pendik'te , orda cinsel işlev bozukluğu polikliniği var. Önce burda psikiyatriye randevu al git , orası seni ilgili bölüm doktoruna yönlendiriyor. Bende araştırmıştım ama gitmedim

anladım canım da eğer bu poliklinik de parmak egzersiziyle tedavi ediyosa hiç gitmeme gerek yok gerçekten ama benim bulduğum hipnotize edip tedavi ediyomuş benimki de bi umut işte internetten araştırdım net bi bilgiye de sahip değilim doğrusu cesaret konusunda haklısın ben yapamam dediğimde en iyi doktora bile gitsem başaramam ama evlendiğimden beri uğraşıyorum kimseyle paylaşamıyorum çekmeyenler bilemiyolar kafayı yiyecek duruma geldim inanki..

canım doktorda sana burda yazılan herşeyi söyleyecek emin ol egzersizlerden , kegelden bahsedicek ama tabiki sen bilirsin için nasıl rahat edecekse o şekilde yap

karar verdiğim doktor parmak egzersizi uygulatmadıklarını özellikle belirtmiş,açıkçası en çok bu etkili oldu.ha dediği gibi mi olacak malesef denemeden bilemeyeceğim,doktor da aynı şeyi önerirse en azından başka yolu olmadığına sanırım böyle ikna olucam.belki o zaman egzersizleri yapabilecek gücü kendimde bulurum.heyecanlıyım,gelişmeleri yazacağım.sağol:)

üzüntü yok canım ben de çok ağladım hatta boşanalım bile demiştim ama baktım olmuyo beynim benle oyun oynuyo takmadım hiç gülüyodum halime :1:
yapamadım zamanlar gülme tutuyodu eşim olsun diye çabalarken ben gülüyodum..
RABBİM sabrımızı sınıyo canım bu dünyaya da imtihan için gelmedik mi hepimiz..
şükredelim ki anlayışlı eşlerimiz var ben hiç egzersiz de yapamıyodum ben daa kötü durumdaydım çok şükür bitti..
senin de bitecek ben inanıyorum ve her forma girdiğim zaman sana bakıyorum acaba bi gelişme var mı diye.
erkek canım sonuçta kadınlar gibi olmuyo..
sende bırak artık ağlayıp üzülmeyi kalk ve egzersiz yap ama bir gün yapıp 5 gün ara verme hergün düzenli bi şekilde yap içinde beklet aparatı.
çaba göster canım pes etme...
kendini hazır hissettiğn zaman ilk evlendiğiniz gün gibi düşün..
sen yeneceksin ben buna inanıyorummm :16::16::16::16::16:

canımsınnnnn:)))) sana koskocaman teşekkür ederimmm :) hani diyosunya ağlardım yada gülme krizlerine girerdim diye burda onları paylaştığın zamanları hatırlıyorum :))şimdi herşey normale döndümü peki yai çok normal bi şekilde ilişkiye girebiliyomusun yani buda çok zaman alıyomu:(?seisim şimdi duşa giriyorum sonrasında denicem fakat nasıl ilerliiyim bana yol göster lütfen..şimdi ben sadece orta parmaktayım..şimdi ben aslında bi mum aldım birde prezervatif aldım (aslında utandım çok yakın bi arkadaşım var ona aldırdım) şimdi nasıl yapim bu arada sen aparatlamı parmaklamı yapmıştın egzersizlerini

canımsınnnnn:)))) sana koskocaman teşekkür ederimmm :) hani diyosunya ağlardım yada gülme krizlerine girerdim diye burda onları paylaştığın zamanları hatırlıyorum :))şimdi herşey normale döndümü peki yai çok normal bi şekilde ilişkiye girebiliyomusun yani buda çok zaman alıyomu:(?seisim şimdi duşa giriyorum sonrasında denicem fakat nasıl ilerliiyim bana yol göster lütfen..şimdi ben sadece orta parmaktayım..şimdi ben aslında bi mum aldım birde prezervatif aldım (aslında utandım çok yakın bi arkadaşım var ona aldırdım) şimdi nasıl yapim bu arada sen aparatlamı parmaklamı yapmıştın egzersizlerini

hahhh şöyle bi gülün yahu :1::1::1::1:
canım egzersiz konusunda sana yardımcı olamicam ben egzersiz yapamıyodum yapamadım yani :1:
sadece 1 kez kulak çubuğu aldım ve öyle kalmıştım:1::1::1:
ne diye utanuyosun ki:1: eşim utanır ben alırım aman kime ne :1::1::1:
canım muma pamuğu sar ve streçle sonra prezervatife geçir egzersizini yap :1:
bunlar da duyduklarım içinde beklet esnesin arkadaşların çoğu öyle yapmış:1::1:
kegeli sürekli yap ben hala yapıyorum çok faydasını da gördüm canım kasılma olmuyo otururken yatarken yürürken aklına geldikçe yap..
kendini hazır hissetmedıkten sonra da es denemesıne gecme canım esın yıne üzülmesin..
ben bacaklarımı hala rahat bı sekılde acamıyorum yavas yavas :1:

karar verdiğim doktor parmak egzersizi uygulatmadıklarını özellikle belirtmiş,açıkçası en çok bu etkili oldu.ha dediği gibi mi olacak malesef denemeden bilemeyeceğim,doktor da aynı şeyi önerirse en azından başka yolu olmadığına sanırım böyle ikna olucam.belki o zaman egzersizleri yapabilecek gücü kendimde bulurum.heyecanlıyım,gelişmeleri yazacağım.sağol:)

canım senin gideceğin doktor nerde fikir edinme açısından soruyorum da:)

11 cm aldimmmmm 9 cm le biraz alistirip 11 cme gectim acidi ilkten pes etmedim bekledim ve her acidiginda ikinip biraz daha ittim cunku biliyorumki o ucde birlik kismi gecince acimayacak . Aciya dayandim yapcak bise yok dedim ve itmeye devam ettim. Ve oldu icerdeykende o aci gecti yanmam devam edince iceriye bepanten surup biraktim egzersizi acisin birakin ama geciyo emin olun boyle boyle gececekkkkk eminim umarim zorladigim icin yanmalarim yeniden baslamaz?

hahhh şöyle bi gülün yahu :1::1::1::1:
canım egzersiz konusunda sana yardımcı olamicam ben egzersiz yapamıyodum yapamadım yani :1:
sadece 1 kez kulak çubuğu aldım ve öyle kalmıştım:1::1::1:
ne diye utanuyosun ki:1: eşim utanır ben alırım aman kime ne :1::1::1:
canım muma pamuğu sar ve streçle sonra prezervatife geçir egzersizini yap :1:
bunlar da duyduklarım içinde beklet esnesin arkadaşların çoğu öyle yapmış:1::1:
kegeli sürekli yap ben hala yapıyorum çok faydasını da gördüm canım kasılma olmuyo otururken yatarken yürürken aklına geldikçe yap..
kendini hazır hissetmedıkten sonra da es denemesıne gecme canım esın yıne üzülmesin..
ben bacaklarımı hala rahat bı sekılde acamıyorum yavas yavas :1:

cnmmmmmmmmmmmmmm ya egzersizsiz nasıl yendinnn onuda anlattt çünkü ben egzersiz yapıcam şuan itibariyle ama bi yandanda eşim isterse bişeler ertelemiyim onu belkide yol gösterirsen onuda yapabilirim çünküü parmağımı aldıktan sonra benim tüm korkum geçtii:)

hmm evet başka yöntemlerde var hadi bakalım cesaret gelsinde bizde destekleriz seni burdan merak etme , bekliyorum gelişmelerini canım:16::16::16:

anladım canım da eğer bu poliklinik de parmak egzersiziyle tedavi ediyosa hiç gitmeme gerek yok gerçekten ama benim bulduğum hipnotize edip tedavi ediyomuş benimki de bi umut işte internetten araştırdım net bi bilgiye de sahip değilim doğrusu cesaret konusunda haklısın ben yapamam dediğimde en iyi doktora bile gitsem başaramam ama evlendiğimden beri uğraşıyorum kimseyle paylaşamıyorum çekmeyenler bilemiyolar kafayı yiyecek duruma geldim inanki..

bizler de aynı sizler gibiydik buraya geldiğimizde , yavaş yavaş aştık sizlerde başarabilirsiniz buna inanın , Sakin ol canım artık kadınların %10 unda bu hastalık görülüyor , çok büyük bir yüzde bu farkındaysan , senin gibi çok insan var ve bir çoğu burdan yardım istiyor ve başarıyor sende yapabilirsin. Çoğunluk hep bu başlık altında en karamsarı en cesaretliside var.

cnmmmmmmmmmmmmmm ya egzersizsiz nasıl yendinnn onuda anlattt çünkü ben egzersiz yapıcam şuan itibariyle ama bi yandanda eşim isterse bişeler ertelemiyim onu belkide yol gösterirsen onuda yapabilirim çünküü parmağımı aldıktan sonra benim tüm korkum geçtii:)

valla nasıl oldu ben de anlamadım ki :1:
bi dua var canım kÜN FE YEKÜN.. rabbim ol dedi oldu nasip etti çok şükür :9:
şekilden şekle girdik herkes ne dediyse denedim ıkınıp nefes alıp vermek mesela :1: öyle çabalıyodum ki doğum yapan kadınlar gibi nefes alıp veriyodum eşim de gülüyodu :1::1::1:
canım bence eşin bişiler isterse sen kendini hazır hissetmedikten sonra yapma olmazsa falan eşin yine soğumasın ama egzersizini yap al aparatını gec pc basına oylece otur ben inanıyorum sende yeneceksin kısa zaman da :16::16::16::16:

valla nasıl oldu ben de anlamadım ki :1:
bi dua var canım kÜN FE YEKÜN.. rabbim ol dedi oldu nasip etti çok şükür :9:
şekilden şekle girdik herkes ne dediyse denedim ıkınıp nefes alıp vermek mesela :1: öyle çabalıyodum ki doğum yapan kadınlar gibi nefes alıp veriyodum eşim de gülüyodu :1::1::1:
canım bence eşin bişiler isterse sen kendini hazır hissetmedikten sonra yapma olmazsa falan eşin yine soğumasın ama egzersizini yap al aparatını gec pc basına oylece otur ben inanıyorum sende yeneceksin kısa zaman da :16::16::16::16:

ya seisss bi an az önce birinin yorumunu okudummmm tuhaf oldum yazmışkiiiii işte 11 cm aldımmm acıdı çok ama daayandım falan yaaaaaaa ole acıyomuuu ilk girişmi acıyo acıyan nere ya ben parmağımı aldığımda hiçbi acı falan olmamıştı yaaa cesaretimi toplayıpta bi başlayamıyorumkiiii:(((((((

11 cm aldimmmmm 9 cm le biraz alistirip 11 cme gectim acidi ilkten pes etmedim bekledim ve her acidiginda ikinip biraz daha ittim cunku biliyorumki o ucde birlik kismi gecince acimayacak . Aciya dayandim yapcak bise yok dedim ve itmeye devam ettim. Ve oldu icerdeykende o aci gecti yanmam devam edince iceriye bepanten surup biraktim egzersizi acisin birakin ama geciyo emin olun boyle boyle gececekkkkk eminim umarim zorladigim icin yanmalarim yeniden baslamaz?
yaaaaaaa acıdı yazmışsınnn ühüf yaa yine korku kapladı beni neresi acıdı ilk girişmi çünkü ben orta parmağımı aldım ve acımamıştı hiççççç:((((((((yaaaaa

ben olmadığım kadar umutsuz kaldım artık hiçbişey içimden gelimiyor inanın yoruldum ağlamaktan canım çıksın bekliyorum yorgunum çok yorgunum :((((((((((

hayrola canım neler oluyo böyle nedir bu kopukluk yani hiçmi konuşmuyorsunuz böyle eşine karşı sessiz durarak olmaz bu iş sakince kavga etmeden sinirlenmeden konuşmanız gerek ya bırakma kendini böyle:(

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr benimle aynı duyguyu yaşayıpppppppppp aynı şeyleri hissedip bizleri ennnn iyi anlayanlaaaaaaarrrrrrrrrr nooooooolurrrrrrrrrrrrr acıdıııı yandıııııı demeyinnnnnnnnnnnn hadi tmm yandı deyinde acı kelimesini kullanmayınnnn nolurrrrrrrrrrrrr inanınnnn şuan okudum resmen ole bi korku kapladıkiiiiiiiiiiiiiiiiiii:((((((((((((( lüffeeennnnnnnnnnnnnnnnnn ....bide giriştemi acı oluyooooo neresi acıyoooooooooooooooooo:((((((((((((anam yaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkk korktum yine yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(((((((((((

hayrola canım neler oluyo böyle nedir bu kopukluk yani hiçmi konuşmuyorsunuz böyle eşine karşı sessiz durarak olmaz bu iş sakince kavga etmeden sinirlenmeden konuşmanız gerek ya bırakma kendini böyle:(

cecemmmm nerelerdesinnnnnnnn eşim üzdü yine beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:(((((dünden beri ağlamaktan canım çıktııııııııı şimdide özürler diliyo onunda psikolojisini bozdum ccemmmm sen naptın egzersiz falan yaptınmıııııı

ya seisss bi an az önce birinin yorumunu okudummmm tuhaf oldum yazmışkiiiii işte 11 cm aldımmm acıdı çok ama daayandım falan yaaaaaaa ole acıyomuuu ilk girişmi acıyo acıyan nere ya ben parmağımı aldığımda hiçbi acı falan olmamıştı yaaa cesaretimi toplayıpta bi başlayamıyorumkiiii:(((((((

canımmmmm
ya herkesın yapısı farklı onun acıdı dıye senın de acıyacak dıye bısı yok kı alala:20::20::20:
yön de sorun vardır bende yonu bulamayınca etım yırtılıyo gıbı oluyodu..
sana msj gonderdım onu oku
besmeleni cek ve basla kendın ıcın esın ıcın evlılıgın yuvanın huzuru ıcın

Back
X