Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ceceeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm hangi sayfaaaadaaaaaaaaaa

canım benimm kuzum rahat ol bi ya bişiy yokk bak ben geçen gün eşimle bi deneme yapalım dedik yani giricek diye geçmedik yatağa sadece bi alıştırma aslında işe gitmicek sanıyordum ben onu kandırmıştım deneme diye yapıcaktım halledicektim ama işe gitmesi gerekti ve gerçekten bi alıştırma niyetiyle kaldı ama çokkk şey başardığıma inanıyorum sanada anlatıyım ben ilk önce duşa girdim duşta sıcak su üstümden akarken parmağımı denedim tabi ultrason jelimide yanıma aldım:1: su sırtımdan sıcacık akarken ben parmağımı geçiriverdim baktım esnek baya diğerlerine göre kolay girdi sonra eşimle ben üstte yüzüm ona dönük pnsi vajiye değdirdim bir süre deliğin etrafında gezdirdim pnsi hiç korku yoktu hiç kasılma yoktu ama tabi yine deliği bulamadım hani bulsam geçiricem eşimede sürpriz oalcak neyse sonra biraz öyle denedikten sonra sırtımı döndüm anamm o neydi yine pnisi vajiye değdirdim öne arkaya götürdüm açık yazıyorumki kbakmayın artık:17: sonra bi baktım pns ucu deliğin tam ortasında hisettim o basınç hissi geldi Allah dedim işte buldum birden heyecanlandım tabi bu arada eşim de nasıl okadar uzun süre sert kalsın pns inip duruyordu hayda birde o kalksın bekle tam odurumda kendimi sakinleştirmeye çalışıp nefes almalarım başlamışken tel geldi eşim gitti:2: ve o bile ogünden sonra bugün dahil şunu söyledi olcak yaa olcaktı dedi ve inanıyorum olucak dedi bana farklı davranıyo farklı seviyo adama bişiyler oldu bi istekli oldu bi tuaf oldu zaten iyidi ilgiliydi daha bi ilgili oldu yani sana özel msjımda yazmıştım ya şunu yap eşine diye o dediğimi yap tatlım tabi öncelikle kendini hazırla ve dediğimi yap sonrasında birşeyler gelişecektir eşine sırtını dön öyle bacaklar altına yastık koy ozaman az yoruluyorsun öyle bi denersin git şimdi bi duşa dediğimi yap parmaklarını orda dene jelinide al hadi kuzum olcak bu iş sakınn üzülme sakın dualarım seninle....:16:

işte burda tatlım :40: :1:

inş. canımm ya ahahaha aklıma ne geldi denemeyi yaparken olmalı olmalı diye bağırdım ay kızlara oldu demem lazım bitmeli bu iş artık diye söylendim eşimde ordan ya şuna bak kızları düşünüyo yuh burda beni düşün sen beni sevindir kızları sevindircek onu düşünüyo dedi gül gül öldümm hakkleten aklımdan size haber vermek geçiyo o an hep çok güldüm ya şimdi aklıma geldi:9:

bende kızlara söz vermiştim haftasonu yencem diye yaparken içimden diyodum tabi senin gibi bağırarak değil :9: yapmam lazım söz verdim diye hahha:9::9: inş en kısa zamanda eşini de sevindirirsin canım :16:

ortaaaaaaaaaaaaa parmaktaaaaaa tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben şimdi napıcammmmmmmmmmmmmmm:):)))))))))

ayyyyyyyyyyy :52::62::62::62::62: süpersinn şimdi 2 parmağını dene küs şeklinde tabi rahatsan yada istersen tek parmağı geçirip az beklet içerde canım ya çok iyisin :46: 2 parmak küs şeklinde ıkın bol nefes hadi tatlım göreyim seniiiii:10:

ortaaaaaaaaaaaaa parmaktaaaaaa tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben şimdi napıcammmmmmmmmmmmmmm:):)))))))))

Tatlım Orta Parmağıda Aldığına Göre. 2 parmağa hazırsın demektir:46::46:
2 parmak Yanyana Bolca Jelleyerek.Doğru Nefes alıp vererek ve Ikınarak. 2 parmağını yanyana Sokacaksın:34::34:
Gerçekten oda çok Kolay. Merak etme orası Çok esnek. Ve herşeyin şeklini alıyorr:34::34:

kızlar şuan ole bi motive oldumki anlatamammmmm öncelikle şimdilik yazdıklarınıza cvp vermicem çünkü bi hız devam edicem şimdiii ben bitane fondöten fırçam vardı aldım onu elime çıkardım sapını (bu arada erşimede o fırçaya dünyaanın parasını verdirtmiştim görse şoka girebilir:))) )neyse şimdi ona makyaj pamuğumu sarım ince bi tabaka sonra streç sonrada vıcık vıcık olan prezervatifi geçirdim ama şole bi durum varki parmağımla hissediyorum ona göre ilerliyorum ama bununla hissedemiyorum birde ultrason jelindede yanma oluyomu? çünkü bu bendeki jel yakıyo

harikasın :46::46::46: sıra geldi 2 parmağa bol jel sür parmağına ve küs işareti yap , aynı 1 parmakda olduğu gibi nefes egzersizi ve ıkınarak ittir hadi bakalım bunuda başarıcaksın ve sen çok yakında gelinsinnnnnn:52::52::52::52:

kızlar şuan ole bi motive oldumki anlatamammmmm öncelikle şimdilik yazdıklarınıza cvp vermicem çünkü bi hız devam edicem şimdiii ben bitane fondöten fırçam vardı aldım onu elime çıkardım sapını (bu arada erşimede o fırçaya dünyaanın parasını verdirtmiştim görse şoka girebilir:))) )neyse şimdi ona makyaj pamuğumu sarım ince bi tabaka sonra streç sonrada vıcık vıcık olan prezervatifi geçirdim ama şole bi durum varki parmağımla hissediyorum ona göre ilerliyorum ama bununla hissedemiyorum birde ultrason jelindede yanma oluyomu? çünkü bu bendeki jel yakıyo

Canım Ben Ultrason Jeli Hiç Kullanmadım ama. Kullanan arkadaşlar vardı Hiç Öyle Yanma durumundan bahsetmediler.:16:
Su bazlı Ultrason Jeli Güzel diyolar hep. :46:
Bu arada Aparata Geçmek zorunda değilsin. Eğerki parmaklarla Rahatsan parmak egzersizi yap.:46:
Sadece parmak egzersizi yaparakta yenebilirsin. Bunu Sürekli söylüyorum zaten. Bende sadece Parmak Egzersizi yaparak yendim. Kendini zorlama.:34:
Ve Hangisinde daha rahatsan Onunla devam et:34::34:

kızlarrrrrrrrrrr küs parmak denedim ama hiç olmmuyoooooooooo:(((((sonra hazırladığım aparatı yerleştiriyorum onuda alamıyorum ama orta parmağımı rahat alabiliyorum ben napıcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii:(((((((((((((((( ya zorluyorummm ittiriyorum gitmiyooooooooooooooooo:((((((((((((((

kızlarrrrrrrrrrr küs parmak denedim ama hiç olmmuyoooooooooo:(((((sonra hazırladığım aparatı yerleştiriyorum onuda alamıyorum ama orta parmağımı rahat alabiliyorum ben napıcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii:(((((((((((((((( ya zorluyorummm ittiriyorum gitmiyooooooooooooooooo:((((((((((((((

tamam canımmpanik yapma hemen başarıcaksn:16::16: o hazırladığın aparat orta parmağından birazcık kalın olsun .. öyle öyle kalınlaştıra kalınlaştra almaya çalış.. ittiriyorum grmiyo diyosan yön yanlıştr. derin nefesler alarak popo yönüne ittir

Hayır Benim anlamadığım neden herşeyde Hemen Pes ediyosun. İsyanlara Giriyosun.
Biraz sakin olur musun ??:34::34: 2 parmak Yanyana Girecek !! Bunun Başka yolu yok. Yapacaksın. Yoksa Olmazz.
2 parmağını Vajinana sokana Kadar Uğraşıcaksın. Bu İşlerr Böylee Olurr:34::34:

Hayır Benim anlamadığım neden herşeyde Hemen Pes ediyosun. İsyanlara Giriyosun.
Biraz sakin olur musun ??:34::34: 2 parmak Yanyana Girecek !! Bunun Başka yolu yok. Yapacaksın. Yoksa Olmazz.
2 parmağını Vajinana sokana Kadar Uğraşıcaksın. Bu İşlerr Böylee Olurr:34::34:
[/QUO

canımmmmmmmmmmmmmm paniklemiyorum sadece sıcağı sıcağına eşimde gelmeden bişeler daha yapim istiyorum yarın evde olmucam birde akşam kayınvalidemler geliyo daha fassla şey yapim istiyorummmmm:) bide benim parmaklarım aşırı küçükler:)o yüsdende olmayabilirrrr:)

Sen kac gun beklemistin guzelm ve o tahris sorunundan sonra ne yaptinda tahris olmadi jeli nasil kullaniosunuz onu mu az kullaniyorum acaba[/QUO
canımmmmmmmmm sen nezaman başladın egzersizlereeeeeeee? birde bende orta parmağımı aldım ama ookadar darki ama hissede hissede yönünü buluyorum ama aparatın sadece bi parmağın iilk boğumu kadar girdi dahada ilerlemiyo:(parmağımla hissettiğim için yönünü buluyorduma ama bu aparatlada bulamıyorumkiiii:(

Back
X