- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.681
Bana azcık müsade.... Başım ağrıyorrr kendinize iyi bakın bol egzersizle iyi düşüncelerle kalın kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yat dinlen canim gorusuruzBana azcık müsade.... Başım ağrıyorrr kendinize iyi bakın bol egzersizle iyi düşüncelerle kalın kızlarrr
Bana azcık müsade.... Başım ağrıyorrr kendinize iyi bakın bol egzersizle iyi düşüncelerle kalın kızlarrr
canım aman kendine iyi bak sen bize lazımsın
bu basarı hıkayelerını yazdıkları baslık nerde ? bulamıyorummmmm ...
onları okudukca cesaret gelıyo bana =)
bu gidişle muhtemel gelin listemizi yazıyorum bu hafta kesin olacaklar...
1 yeteramabukadar
2aralık85
3sudenazy
4hobby85
5.samsunada gidince iyice iyi olursaa hafta sonunaaaa gncemr
ve daha bir çok bacı ve süpriz isimler
hadi kızlarrrrrrrrrr egzersize
Canım ben egzersiz yapmadım hiç egzersizsiz yendim yani sadece yendiğim gece eş parmağı yapmıştım ama bence kendini egzersize şartlama sen yendin sonuçta oraya penis girebiliyo bunu artık biliyorsun egzersizsiz dene derim ben ama çok zorlanırsan ki sanmıyorum zorlanacağını yine bir kaç denemende yaparsın egzersizini sonra yavaş yavaş bırakırsın
moralini bozma canım ya öyle yada böyle başarıcaz hepimiz çok yorucu bi yol ama azmedelim yılmayalım bide bence kendini üste olmakla şartlama altta daha çok yapan var bunlar tamamen beynimizle şartlandirmamızdan kaynaklanıyor
canım eşinin sertleşme sorunu oluyosa a geciktirici kremelr var onun için alabilirsinnn eşinede kayganlaştırıcı die ver sürsünn:))))))üstte kendine güveniyosan üstte deniceksinnn...merak etme sen eşinin bu problemini çözün üstte rahat rahat yapıcaksın ben inanıyorummm...bu kremleri araştır ve al kesinlikleee...ayrıca önemli olan alt üst değilki onun vajiye p...s i ile dokunması bilee ereksiyonunu sağlar:)))sen dediğim gibi bu jel den al hem kayganlaştırıcı etkili bunlar...inş. canım ama şartlama değil işte gerçekten yapamıyorum hani buna inanıyorum artık yapanlar var tabiki ama ben maalesef yapamıyorum hayırlısı inş.
of offf bi hüzünle yazıyorum arkadaşlar dün eşimle deneme yaptık maalesef eşimin üsttündeyken eşim sertleşme sorunu yaşadı çabuk iniyordu ve mecburen altta denemeye çalıştık ben alttayken maşallah hiç sertleşme sorunu yok bana demezmi ben böyle daha çok seviyorum oldu canım sanki sen hastasın böyle daha çok seviyormuş ya sanki onun sevdiği pozs önemli benimki önemli deli etti beni bisürü bisürü kızdım ona onun yüzünden olmadı ki altta olmak benim için imkansızdı çok kızdım eşime dedim üstte olsam olacak sen suçlusun falan dedim neyse altta çok uğraştık resmen ilk gecedeki halimi yaşadım kasıldım kaldım altta asla beceremicem bu işi üstte olmam lazım oda eşim sağolsun moralim bozuldu ya alttayken eşim bi ara oldu galiba dedi dişimi sıktım resmen yastık falan ısırdımgözlerimi kapadım bıraktım oluruna o an eşim yarısı girdi dedi ama ben hisetmedim sanki işkence görüyordum aklıma dediklerinizi getiriyorum ama yok olmuyo altta ayaklarım boşlukta olduğu için deliriyorum umutsuzum mutsuzum ve daha bir çok şeyregl olmama 2 3 gün kaldı belkide ondan vucudum bi tuaftı bilemiyorum dün eşimde bende farklıydık sanki halbuki bundan önceki o denemede ben üstte oda sertleşme sorunu olmadan çok iyidik sadece zaman yoktu ah ahhh zamansız olunca bişeyler oluveriyo onada engel çıkıyo zaman olunca bu seferde olmuyo valla sinir oldum yeter sıkıldım bu durumdan çok yoruldum..
hep egzersız e baslıyım derken bısı cıkıyo zaten. dün bıton beklenmedık mısafır geldı .... sankı calısmıyorum ben bıde haftaıcı mısafır gelıyo yaaahu
bu aksam baslıcam ınsallah
5 şubat da deneme yapmak ıstıyorum.....1 haftada nekadar ılerlerım bılmıyorum ama
daha oraya hıc bakamazken bılmıyorum nasıl olucak
arkadaşlar merhaba,
ben de 1.5 yıllık evliyim. eşimle bu süre zarfında ilişkiye hiç girememiştim taki cumartesi gününe kadar. cumartesi bu illet hastalığı yendim çok şükür. buraya deneyimlerinizi okumak nasıl yeneceğimi öğrenmek amacıyla üye olmuştum ancak çok yoğun olduğum için hiç giremedim. şimdi zor durumda olan arkadaşlarım varsa bu yazıyı okuyup umutlarını hiç bir zaman kesmesinler diye yazıyorum. ben ankarada doktor süleyman eserdağ ile yendim bu illeti. daha öncesinde psikologlara gittim bana sürekli parmak egzersizleri verdiler hiç yapamadım o kadar ümitsizdim ki. daha sonra internette süleyman beyin yazılarını gördüm aradım konuştuk ama cesaret edip gidemedim. keşke o zaman gitseymişim kendimi bu kadar hırpalamasaymışım diyorum. çarşamba günü cesaretimi toplayıp gittim süleyman beyin kliniğine 3 gün süren tedavinin sonucunda yendim vajinismusu. kesinlikle ertemeyin vakit kaybetmeyin moralinizi hiç bozmayın. bu kadar kolaymıymış dedim yapabildiğimde. eşinizin desteğide çok önemli. hiç bir şey sizin sağlığınızdan daha önemli değil. kendinize 3 gün ayırın veeeee kurtuluuun!!!! bu mutluluğun bir tarifi yok gerçekten. lütfeen ertelemeyin korkmayııın!!!
canım eşinin sertleşme sorunu oluyosa a geciktirici kremelr var onun için alabilirsinnn eşinede kayganlaştırıcı die ver sürsünn:))))))üstte kendine güveniyosan üstte deniceksinnn...merak etme sen eşinin bu problemini çözün üstte rahat rahat yapıcaksın ben inanıyorummm...bu kremleri araştır ve al kesinlikleee...ayrıca önemli olan alt üst değilki onun vajiye p...s i ile dokunması bilee ereksiyonunu sağlar:)))sen dediğim gibi bu jel den al hem kayganlaştırıcı etkili bunlar...
hay allah neden sertleşme sorunu yaşıyorki eşin hayatım ya onun için değişen ne varki altta yada üstte zaten sen kendinle uğraşıyorsun bide onunla uğraşma varsa bir sorunu oda baksın bir çaresine ilaç doktor ne gerekiyorsa halletsin tam sen bu duruma gelmişken sana yardımcı olsun