Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biri bana yardımcı olur mu dün de sordum cevap vermedi kimse :(( eşimle yendikten sonra 10 kere felan birlikte olmuşuzdur ama her defasında parmaklarımla genişletmeden alamıyorum normal mi buuu?????

bilemiyorumki ben yendikten sonra egzersiz yapmadım hiç.belki yapsam daha rahat olurdu ama bence tıpkı bu hastalık gibi sen ona odaklamışsn kendini.bence egzersiz yapmadanda yapabilirsin.

Doktora gidecek arkadaslara tavsiye 3 seans psikiyatrise gittim her hafa 200 tl veriodum oda he seansta adim adim ilerliodu o daha dokun derken ben parmagi deniodum sonra ilk denememde parmamin tamamini aldim sonra benim yapimla alakali allerjik bi durum oldu tanmalar falan derken psikiyatrisde ara verdim egzersiz yapamadim binaldim pes ettim baska drlar aradtirdim 3 gunde bitiomus ama onlarda 5000 tl dedi ve ayni egzersizle aparati evde yapacaginiza orda drla yapiosun. Nese kisaca inat edin kizlar drdan randevu bile almistim gidecektim ki ogun 9 cmden 11 cme gectim:) herkes yapar inanin bana kolay deil ama cok zorda deil olum yok ucunda iticeksin girecek o aparat:)

Doktora gidecek arkadaslara tavsiye 3 seans psikiyatrise gittim her hafa 200 tl veriodum oda he seansta adim adim ilerliodu o daha dokun derken ben parmagi deniodum sonra ilk denememde parmamin tamamini aldim sonra benim yapimla alakali allerjik bi durum oldu tanmalar falan derken psikiyatrisde ara verdim egzersiz yapamadim binaldim pes ettim baska drlar aradtirdim 3 gunde bitiomus ama onlarda 5000 tl dedi ve ayni egzersizle aparati evde yapacaginiza orda drla yapiosun. Nese kisaca inat edin kizlar drdan randevu bile almistim gidecektim ki ogun 9 cmden 11 cme gectim:) herkes yapar inanin bana kolay deil ama cok zorda deil olum yok ucunda iticeksin girecek o aparat:)

bende çok inat etmiştim bu konuda:1::1: doktora muayeneye bile gitmedim düşün.. çünkü yapabileceğimin farkındayım.. çok haklısın canım hiç zor değil.. doktorlarda bu çaresizliğimizden yararlanıyolar sanki biraz:26:

Biri bana yardımcı olur mu dün de sordum cevap vermedi kimse :(( eşimle yendikten sonra 10 kere felan birlikte olmuşuzdur ama her defasında parmaklarımla genişletmeden alamıyorum normal mi buuu?????

canım ben hiç öyle bişey yaşamadım.. sadece bende kuruluk oluyodu jel kullanıyodum.. onuda azalttım yavaş yavaş.. sende şartlanmışsın galiba biraz egzersiz yapmadan grmez diye.. bi dahakine egzersiz yapmadan almaya çalış..

diyaar bak ben de bu aksam baslıcam 6 günde bıtırmeye karar verdım
henüz hıc denemedım
ama salı gününe kadar bıtırmelıyım !!

hadı beraber baslıyalım

yaparsın eger gercekten ıstıyerek yaparsın..

silip atalım korkularımızıııı

eger olmazsa bende son care doktora gıdıcem

ama o ıhtımalı smdı dusunmuyorum

bende böyle kendime süre vermiştim canım:1::1: yılbaşına kadar biticek dedim araya adetim grdi adetim bittiğindede yılbaşına 2 gün vardı:1::1: ben daha iki parmağımı zor alıyodum:1: sonra 30 aralık gecesi gelin oldum:16::16: son ana kadar çabala merak etme kendine süre vermen çok avantaj:46: inşallah eşine en güzdel hediyeyi verceksin:16::16:

canım ben hiç öyle bişey yaşamadım.. sadece bende kuruluk oluyodu jel kullanıyodum.. onuda azalttım yavaş yavaş.. sende şartlanmışsın galiba biraz egzersiz yapmadan grmez diye.. bi dahakine egzersiz yapmadan almaya çalış..

Yağ kullanmadan zaten olmuyo da onu saymıyorum bile norml gibi geliyordu bana... Çok sağolun kızlar inşallah bunu da halledebilirimm :( :(

ınsallah hepımız başarıcazz !!! bende aranıza gırmek ıstıyorum
sabırsızlanıyorum smdı ısden cıkıp eve gıtmeye.
biran önce baslamak ıstıyorum
okurken bıle kendımı kasıyorum farkındayım ama sakınlesıcem

yapanları okudukca güven gelıyor bana...

ama bebek yağı ile yapıcam ....cnki param yok cuma gelıyo maaşım. ve yıne ertelemek ıstemıyorum bahane bulmak ıstemıyorum
evde bebek yagı var cnkı .

idare edıcem artık.

evet canım bahane bulma inat et, hastalığın üstüne gtmezsen çaresinide bulamazsın.. biz hep burdayız.. aynı şeyleri hepimiz yaşadık.. bende bi tek erteleme yoktu galiba sanırsam evlenipte en erken yenende ben olmuştum 3 ayda:1::1: ben üstüne gttim ertelemedim , hep inat ettim çok ağladım yapamıyorum diye ama o ağlamalarım bile beni gaza getiriyodu:23::23: boşver erteleme tez zamanda bitsin inşallah:16::16:

Son düzenleme:
Kızlar ben şunu merak ediyorum aparatla yaparken ileri gidebiliyo nerdeyse sonuna kadar çokta geniş değil ama ileri geri yapmaya çalışırken darlık oluyo bu gevşer mi zamanla ne zaman rahatlar o bölge. Gerçi daha ilk gün ondan mıdır?

ınsallah yapıcam....
ama bebek yagı ıle yaparsm olurmu ?

evde suan o var ve jel alamam ...cuma ya anca maaşım gelıyo =)

eşim ıcın yapamıcagım sey yok bunu dusunup yapmalıyım cunkı o benım ıcın cok sey yaptı =)
borcluyum ona bunuuuuu =)

tesekkür ederım cok tesekkür ederım ınsallah olucak ve ben cooooook dua edicem hep dua edıcem hepımıze ....

evet canım bahane bulma inat et, hastalığın üstüne gtmezsen çaresinide bulamazsın.. biz hep burdayız.. aynı şeyleri hepimiz yaşadık.. bende bi tek erteleme yoktu galiba sanırsam evlenipte en erken yenende ben olmuştum 3 ayda:1::1: ben üstüne gttim ertelemedim , hep inat ettim çok ağladım yapamıyorum diye ama o ağlamalarım bile beni gaza getiriyodu:23::23: boşver erteleme tez zamanda bitsin inşallah:16::16:

sen zaten farklısın ya yani 3 ay ne demek biz 3. ayda hala her akşam denemeler yapıyoduk hastalığı bilmiyoduk bile:1::1:

Kızlar ben şunu merak ediyorum aparatla yaparken ileri gidebiliyo nerdeyse sonuna kadar çokta geniş değil ama ileri geri yapmaya çalışırken darlık oluyo bu gevşer mi zamanla ne zaman rahatlar o bölge. Gerçi daha ilk gün ondan mıdır?

canım o dediğini bende çok yaşadım darlıktan falan değil o.. aparatı ileri geri yapamıyodum çok sertti.. ama penis daha yumuşak daha hassas bişey.. o duruma takılma sen içeri sok beklet yeter ileri geri yapmasanda olur:34::34:

o zamanla olur canım.ben egzersiz yaparken pek ileri geri yapamamıştım.onu sıkıntı yapma:34:

bide sey ımmmmmm hmmm şeyyy ...

ben nasıl yapıcagımı bılmıyorum acıkcası ...

evet orta parmagımı bıkere denedım ...girdi girdigi gıbı de korkudan gerı cıkardım tırstım ...

böyle gırıyor sonra etrafını kaplıyor bişey cok dar orası ... ve cok ufak cok cok dar.

yanı belkıde bu yuzden esımede hıc ızın vermedım . cnkı sankı yanlıs yapıyormusuz gıbı ...
cözemıyorum ne tarafa ılerlıcem nasıl yapıcam ..

resımlere bakmak bıle ırenc gelıyo ...

evet orta parmagımı bıkere denedım ...girdi girdigi gıbı de korkudan gerı cıkardım tırstım ...

böyle gırıyor sonra etrafını kaplıyor bişey cok dar orası ... ve cok ufak cok cok dar.

yanı belkıde bu yuzden esımede hıc ızın vermedım . cnkı sankı yanlıs yapıyormusuz gıbı ...

artık egzersize başlıcaksın hiçbişey iğrenç gelmesin olurmu... :1: o etrafını saran şeyler kas kütlesi canım ordada kastan başka bişey yok ne sinir ne bişey.. oraya ne sokarsan onun şeklini alır.. ilk serçe parmakla başla sonra işaret sonra orta adım adım git:16::16:

ilk başta öle olur canım.bak şimdi parmağı sokunca hemen çıkarma biraz beklet oraya alışınca oranın genişliğini farkedeceksin.ilk girişte hala kendini kastığın için kaslar sıkıyo ama hemen çıkarmayıp alışınca o kaslarda bırakıyo kendini.ve dar diyosunya.bak parmağını sokunca sık orayı ve bırak böyle daha rahat oluyo yani ben rahatlamıştım

ay bütün gün oturuyorum burda ne bu topic ne diğer topic bomboş hadi bu topic neysede.şimdi komşu çağırdı oraya gitcem ama yazışasım geldi:52::52::52:

Back
X