Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikli olarak bu sitede yazılanları biraz okumaya çalış,daha sonra
-KARAR VER YENMEK İSTEDİĞİNE,
-KEGEL EGZERSİZİ
-NEFES ALIP VERME VE SIRASIYLA PARMAK EGZERSİZİ
-EŞ PARMAĞI
-APARAT (KULAK ÇÖPÜ,MUM),bu aparatları önce peçeteyle sar,üzerini streçle,ya prezervatife yada doktor eldivenine geçir.
-EŞ DENEMESİ

unutma parmak,aparat gibi giriş gerektiren şeylere jel sürmeyi unutma,her zaman kullan.(ultrason jel olabilir)
hadi canım başarılar,ben daha yenemedim ama çoktandır buralardayım,bende erteleme hastalığı var,aslında ertelemesem başarıcam,şimdide reglim umarım 1 haftada biter vajinusmusum.sorun olursa açıkça sorabilirsin,burda kimse kimseyle dalga geçmiyo herkes birbirini dinleyip yardımcı oluyo,zaten dinlendiğimiz önemsendiğimiz için belki de başarılı oluyoruz,
öpt başarılar

Merhaba arkadaslar ben biliyorsunuz 1 hafta önce yendim 12 yıllık evliyim 2 çocuğum var...

dr dan geldikten sonra da esim bana dönük ben alttayken bacaklarımı zor açtım ama sonunda iki gündür bir pozisyonda karar kıldım önclikle ten teması çok önemli esinize sarılın o üstte olsun bacaklarınızı istemeden kastığımız için iki yana açamıyoruz ya esiniz biraz girince bacaklarınızı önce sol,sonra sağ esinizin sırtının üstünde kenetleyin ama baya üstte esinize sarılınca ve bacaklarınız en üste doğru kenetlenince daha emin oluyorsunuz diğer türlü sanki eşim üstüme üstüme geliyor...yakın olmak daha iyi,sonra nefes alıp verin ıkının hatta baktınız rahat giriyor önce yan sonra tam ters pozisyon dönün ama p.....s hiç çıkmayacak bir deneyin derim...kısaca pozisyonu anlatmam gerekirse bacaklarınızı esinizin ensesinde kilitleyin ama boğmayın adamı sonra yavas yavas bacaklarınız açılacak...

Merhaba arkadaslar ben biliyorsunuz 1 hafta önce yendim 12 yıllık evliyim 2 çocuğum var...

dr dan geldikten sonra da esim bana dönük ben alttayken bacaklarımı zor açtım ama sonunda iki gündür bir pozisyonda karar kıldım önclikle ten teması çok önemli esinize sarılın o üstte olsun bacaklarınızı istemeden kastığımız için iki yana açamıyoruz ya esiniz biraz girince bacaklarınızı önce sol,sonra sağ esinizin sırtının üstünde kenetleyin ama baya üstte esinize sarılınca ve bacaklarınız en üste doğru kenetlenince daha emin oluyorsunuz diğer türlü sanki eşim üstüme üstüme geliyor...yakın olmak daha iyi,sonra nefes alıp verin ıkının hatta baktınız rahat giriyor önce yan sonra tam ters pozisyon dönün ama p.....s hiç çıkmayacak bir deneyin derim...kısaca pozisyonu anlatmam gerekirse bacaklarınızı esinizin ensesinde kilitleyin ama boğmayın adamı sonra yavas yavas bacaklarınız açılacak...

ya ben anlayamadım pozisyonu:44:

kızlar çarşamba akşamı 1 parmak aldım
perşembe 2 parmak aldım
bu gece eşimle denemek istiyorum ama olmazsa hevesim kırılır
bir yandan yapmasammı diyorum ama bir yandan korkumu yenmeliyim yoksa böyle gidecek diyorum yaparken aklıma 2 parmak girişini getireyim diyorum
bide eşimin üstünde rahat olurum diyorum
siz ne dersininz?????????????

perşembe 2 parmak aldım
bir yandan yapmasammı diyorum ama bir yandan korkumu yenmeliyim yoksa böyle gidecek diyorum yaparken aklıma 2 parmak girişini getireyim diyorum

canım sen eğer yapacağım die inanıyosan yap ama aklında yapamazsam die bişey yavra hiç deneme bile.çünkü bukadar ilerlemişken olmayınca çok üzülüyo insan...olacak diyosan yap.birde eş denemesinden önce parmağını 15-20dk beklet orda.çıkarır çıkarmazda pnsi al daha rahat oluyo.ben öle yapmıştım tabi aparatla:1:

perşembe 2 parmak aldım

bence acele etmeki hayal kırıklığına uğrama,istersen aparatıda dene

Arkadaslar neden üstteyken daha rahat hissediyoruz kontrol bizde olduğu için aam eşimizin yüzü bize dönükse bana sey gibi geliyordu sanki aç geliyorum ve kasıyordum kendimi şimdi allta olun esinize sarılın sonra bacaklarınızı doğumdaki gibi iki yana açın azıcık girince iki ayağınızı( p....s çıkmadan )havaya kaldırıp esinizin sırtında kenetleyin hatta ensesine yakın kenetleyin çok zor görünüyor ama inanın daha sıcak bir pozisyon kontrol siz de oluyor...

deneme için sırtüstü yatın ayaklarınızı havaya kaldırın bir yastık alıp kenetleyin bacaklarınızı inanın çok kolay olacak...

perşembe 2 parmak aldım

flower, bence dene derim.. yapsanda yapamasanda demekten bişey kaybetmesin ... eğer yapamazsan da egzersizleri çoğaltırsın.. ama bana sorarsanda ilişkiye girmeden önce bi mum egzersizi yap.. muma prezervatif tak bi süre dene cesaretin iyice gelir.. dediğim gibi denemekten korkma olsada olmasada morelini yüksek tut.. sonucta oraya bişeyler girebiliyo bunu biliyosun bugün olmazsa daha önünde günler var sen egzersizlere yoğunlaş .. başarılar:)

Cecemmmmm nasil gidio bakim egzersizler senide gelin listesinde gormek istiyorum tanlis hatirlamiosam sen miydin o yari gelin olan es denemesi yapmusmiydin

o ben değildim canım :)) benimde şuanlık birşey yok şehir dışına çıkıcam hazırlıklarım var evi temizliyorum temiz bırakıp gideyim diye baya yoruluyorum bugünlerde döndüğümde tatil bitsin misafirlerde gitmiş olurki inş.. atlatıcam ben bu işi aparattan korkmuştum ama tekrar ele almaya karar verdim onca insan yapıyo bende yaparım heralde diye düşünüyorum:8:

canım cecemi tam hatırlamıyorum ama yarım gelin olan benim allah tamamını versin ne diyelim:50::50::50::50::50::50::50::50:

canım benimm hiç üzülme ne olur az kaldı sen ben şehir dışından dönene kadar oo çocuk bile yaparsın sen :1: ben eminim çok az kaldı moralini bozma tatlım:16:

iyimiş bu valla benimde eşim uzaktan sokmaya çalışıyordu pnsi elim kolum boşta kalıyordu deliriyordum ama böyle bana yapışırsa sanırım bi güven olabilir buda aklımızda olsun sağol canım:16:

kızlar ben jel alcamda hangisini önerirsiniz ultrasyon jeli hariç ondan memnun kalmadım çok

Tatlım OKEY YADA DUREX Markalı Jeller 'de var.Onlardan birini alabilirsin. Eczane Yada Büyük Marketlerden.
Bu arada Egzersiz İçin Bepanthen Merhem'de Kullanabilirsin. Hem tahriş Olmasını engeller hemde kayganlaştırır:16::16::16:

Tatlım OKEY YADA DUREX Markalı Jeller 'de var.Onlardan birini alabilirsin. Eczane Yada Büyük Marketlerden.
Bu arada Egzersiz İçin Bepanthen Merhem'de Kullanabilirsin. Hem tahriş Olmasını engeller hemde kayganlaştırır:16::16::16:

teşekkür ederim cnm akşam gidicem maarkete bakıyım bi bugün daha egzersizimi yapamadım ve çok yapmak istiyom ertelememeliyim çokta işim var yarında misafir gelecek

Back
X