Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında ondaki ümitsizlik değil be bacım özel durum... ama bence bu özel duruma takılmayıp denese cidden bugun yarın halledecek... evet deneyecek olmassa üzülecek belki ağlayacak bile ama tekrar tekrar en fazla 3 de olucaktır... inşlh bugun yarın yener ... bir regl dönemi daha geçmeden yenmesi gerekk.. inşallh bencede listede en başta yenecek kişilerden...

:52: bazıları süpriz yapar ya yenipde 2 hafta geçtikden sonra ayzar buraya yaren gibi.... (özel msj bile atttım ona buraya yazmadan önce geçen hafta larda)
şimdi istermisin yeteramabukadar..... yetti gayri ben teeeee 2 haftadır yendim de deniyoduk tam alışayımda öyle yazayım dedim dermiş :52: :52:

ayyyy inşallahhhhhhhhhhhhhh yenerrrr.... yenecekdeeeeeeeeeeeee yahu... BEN ŞİMDİDEN ÇİÇEKLER VEREYİM ONA:71::71:

:116: :116:

ama napimm afyondaydım cuma günü mü ne girebildim ancakk hemen yazdımm=))

beceremiyorum işte beceremiyorum,ağlamak haykırmak istiyorum,sanki bütün dünya üstüme geliyo,herkes ama herkes niye daha bebek yok diolar,sanki onların nesine gerek.bağırarark sizeneeeeeeeeeeeeeeeeeee demek istiyorum,yüzlerine gülerek cvp verip yutmaktan bıktım.bu kadar ümitlenmişken yapamamamk zoruma gidiyor,daha aparatı elime aldığım gibi kapatıp kasıyorum daha 1 cm bile girmeden

ya bacım cidden bacaklarında anatomik bir kasılma varsa egzersiz öncesindede basit dozda kas gevşetici almanı öneririm... bende ilk etaplarda öyleydim.... ve kulak çöpü ile başlaman gerek boşver öyle ötesini düşünmeden yapıver .. olucaktır emin ol yapamıyorum deme lütfenn

Dün konuştuğumuz gibi neler yaptın bakalımmm önce sen anlat sonra sana bir msj atacağım bacım.. Ne durumdasın geceden bu yana nasılsın

gökçe naptın canım nihayet denk geldik
ne olsun bacım iyim şükür.. Kızkardeşime geldim tatil yapıyorum kitap okuyorum ders yapıyorum erkek kardeşim öss gircek bacımda kalıyor ona matematik çalıştırıyorum öyle geçiyor zaman akıp gidiyor... Sende ne var ne yok.. Varmı bir gelişme

Bacım sen nasılsın... Yahu benim bacımda batıda oturyor acaip sıcak havaaa bugun harikaaa ... Bir doğulu olarak sıcağı seviyorum böyle güneşli olsunda yakmasın beni... Eminim sizin oralar daha harikadır ağaçlar böcekler kuşlar ohhhh harika.... Sen docanla yapmışındır pazar keyfini... Ben adamı anasına bıraktım buraya geldim... Kafa dinlemeye:21:

ben iki buçuk yıllık evliyim artık tükendim gerçekten ama ışte ilk defa kendimi emin ve hazır hissediyorum iki haftadır da çalışıyorum egzersiz olsun eşli deneme olsun artık yapabilirim diyorum söylediklerini aynen uygulayacağım çok sağol hopefor

inşaallah olmuştur canım daha geçmişi okuyamadım ama yazmadıysan bile yaz buraya mutlaka ne olduğunu :)

ne olsun bacım iyim şükür.. Kızkardeşime geldim tatil yapıyorum kitap okuyorum ders yapıyorum erkek kardeşim öss gircek bacımda kalıyor ona matematik çalıştırıyorum öyle geçiyor zaman akıp gidiyor... Sende ne var ne yok.. Varmı bir gelişme

çalışıyorsun yani :) ne okuyorsun ben bu ara boşum :) okuyamıyorum yani... bi gelişme henuz yok çünkü daha test falan yapmadım erken diye düşünüyorum ıama ece yapmış bi sorcam bakalım adetine kacç gün varmış da yapmış... ama şöyle bir gelişme var ki Allah ıma çok şükür artık herşey daha iyiye gidiyor :16::16::16: Allah ım yenemeyen arkadaşlarıma da tattırsın bu duyguyu inşaallah :16::16:

inşaallah olmuştur canım daha geçmişi okuyamadım ama yazmadıysan bile yaz buraya mutlaka ne olduğunu :)

çalışıyorsun yani :) ne okuyorsun ben bu ara boşum :) okuyamıyorum yani... Bi gelişme henuz yok çünkü daha test falan yapmadım erken diye düşünüyorum ıama ece yapmış bi sorcam bakalım adetine kacç gün varmış da yapmış... Ama şöyle bir gelişme var ki allah ıma çok şükür artık herşey daha iyiye gidiyor :16::16::16: Allah ım yenemeyen arkadaşlarıma da tattırsın bu duyguyu inşaallah :16::16:

evet ya ayberk ece 2 sefer yaptı testi ikisindede silikçe çıkmış 2.çizgi.. Bakalım hayırlısı olur inşlh... Onun sanırım 7 şubattı regl tarihi :21: Bana baksana kendim hariç herkesin çetelesini tutar oldum :52::52:

Bakalım belli mi olur birde senden teyze olursak yılın en fazla teyzesi olan kişisi olcam... Inşallah :52: :52:

evet ya ayberk ece 2 sefer yaptı testi ikisindede silikçe çıkmış 2.çizgi.. Bakalım hayırlısı olur inşlh... Onun sanırım 7 şubattı regl tarihi :21: Bana baksana kendim hariç herkesin çetelesini tutar oldum :52::52:

Bakalım belli mi olur birde senden teyze olursak yılın en fazla teyzesi olan kişisi olcam... Inşallah :52: :52:

Bacım sen nasılsın... Yahu benim bacımda batıda oturyor acaip sıcak havaaa bugun harikaaa ... Bir doğulu olarak sıcağı seviyorum böyle güneşli olsunda yakmasın beni... Eminim sizin oralar daha harikadır ağaçlar böcekler kuşlar ohhhh harika.... Sen docanla yapmışındır pazar keyfini... Ben adamı anasına bıraktım buraya geldim... Kafa dinlemeye:21:

öbürtarafa gelsene gökçe bunları orda konuşalım tatlı bacım

kızlar ne olur bana yardım edin
1 parmak aldım 2 parmak aldım dünde muma peçete sarıp aldım ama sanırım ince olduki eşimle dün gece denedik olmadı :(( oturup ağladım eşim ilk defa olmayınca bana sarıldı sanırım gerçekten çabaladığımı anlayınca o da üzüldü daha denerdim ama eşim in sertliği gitti :(((

biraz öncede muma daha kalın bir peçete sardım sanırım 4 cm falan oldu çok zorlandım aldım ama hemen geri çıkardım çok acıttı ama egzersizleri bırakmayı düşünmüyorum ama artık nasıl yapayım siz söyleyin çok kötü durumdayım..
ne olur banada yardım edin kaç kişi yendi lütfen bende yardım istiyorum

kızlar ne olur bana yardım edin
1 parmak aldım 2 parmak aldım dünde muma peçete sarıp aldım ama sanırım ince olduki eşimle dün gece denedik olmadı :(( oturup ağladım eşim ilk defa olmayınca bana sarıldı sanırım gerçekten çabaladığımı anlayınca o da üzüldü daha denerdim ama eşim in sertliği gitti :(((

biraz öncede muma daha kalın bir peçete sardım sanırım 4 cm falan oldu çok zorlandım aldım ama hemen geri çıkardım çok acıttı ama egzersizleri bırakmayı düşünmüyorum ama artık nasıl yapayım siz söyleyin çok kötü durumdayım..
ne olur banada yardım edin kaç kişi yendi lütfen bende yardım istiyorum

canım hiç ağlamaya gerek yok.. denemeye cesaret etmen bile güzel:16::16: bende öyleydim muma geçmeden deneme yapmıştım sadece başı girmişti.. çok üzüldüm, ama sonra yönden kaynaklı sorun olduğunu öğrendim. yön çalışması yaptım aparatla. yönü bulursan aparatın kalınlığı bile önemli değil bence.. sen iki parmak almışsın. aparatınla da yöne çalış. popoya doğru eğimli sokucaksın unutma.. bol bol jel kullan:1::1:

canım hiç ağlamaya gerek yok.. denemeye cesaret etmen bile güzel:16::16: bende öyleydim muma geçmeden deneme yapmıştım sadece başı girmişti.. çok üzüldüm, ama sonra yönden kaynaklı sorun olduğunu öğrendim. yön çalışması yaptım aparatla. yönü bulursan aparatın kalınlığı bile önemli değil bence.. sen iki parmak almışsın. aparatınla da yöne çalış. popoya doğru eğimli sokucaksın unutma.. bol bol jel kullan:1::1:

dün geceki denememde ben üste çıktım öyle daha kolay alabildim başı girdi ama gerisi gelmedi çok acıttı :(( bugünkü aparatlada acıttı ama sanırım alışıcam parmak alırkende ilk acıyodu ama şimdi parmağım çok normal giriyo..bugün moralim çok bozuktu ama eşime söz verdim bunu yenicem daha çok çalışıcam dedim..3 günde olmazda 1 haftada olur zaten 5 aylık evliyim..ama aparat kalınlaştıktan sonra çok tuhaf hissettim kendimi acaba bunada alışırmıyım bu süreç nasıl olacak..yardıma çok muhtacım

dün geceki denememde ben üste çıktım öyle daha kolay alabildim başı girdi ama gerisi gelmedi çok acıttı :(( bugünkü aparatlada acıttı ama sanırım alışıcam parmak alırkende ilk acıyodu ama şimdi parmağım çok normal giriyo..bugün moralim çok bozuktu ama eşime söz verdim bunu yenicem daha çok çalışıcam dedim..3 günde olmazda 1 haftada olur zaten 5 aylık evliyim..ama aparat kalınlaştıktan sonra çok tuhaf hissettim kendimi acaba bunada alışırmıyım bu süreç nasıl olacak..yardıma çok muhtacım

insan neler alışıyo kuzum ya:1: ben bile yapamam edemem derken bak bir aydır ne kadar mutlu bi hayatım var:16: alışcaksın tabi.. çok kolay bişey, gözümüzde büyüttüğümüz kadar değilmiş yani.. sen sakın vazgeçme.. dediğim gibi yöne dikkat et. yönü bulduğu zaman kalınlık ne olursa olsun kayıp gidiyo içeriye zaten. kendini kasma, gevşek bırak.. bende üst poziyonda eşime sırtım dönükken yenmiştim. :1::1::1: boşver üzülme.. egzersizini tamamlamadan da deneme bi daha,biz yollayalım seni gelin olmaya:16::16::16: başarıcaksın canım merak etme...

Son düzenleme:
Alisirsin tabi canım benim ikinarak it ve yönüne dikkat et göreceksin hiç acımayacak 4 cm. ucu bile girmiş güzel demek ki ilerledin hiç üzülme 1 haftaya biter sen böyle egz devam

ok siz ne derseniz onu yapacam..ama aparat kalın olduğu için çok tuhaf oldum ne yapacağımı bilemedim acaba beynimle çakışmamı yaşadım anlamadımki..bu gece de yatmadan denerim..siz söyleyin ben yaparım yoksa ne yapacağımı bilmiyorum..çok teşekkür ederim..

ok siz ne derseniz onu yapacam..ama aparat kalın olduğu için çok tuhaf oldum ne yapacağımı bilemedim acaba beynimle çakışmamı yaşadım anlamadımki..bu gece de yatmadan denerim..siz söyleyin ben yaparım yoksa ne yapacağımı bilmiyorum..çok teşekkür ederim..

kalınlığı ne kadar aparatının canım yazar mısın ?

Biter ben 3,5 yılın ardından 4-5 gün gibi bir sürede yendim kalınlığı düşünme nefesine ve yönüne dikkat et olur.. Ben hergüne 3 defa çalıştım 1 er saat her seferinde kalinlastirdim en son 13-14 cm di oluyormus buradakileri okudum dinledim ve yendim sende yapabilirsin....Bol bol jel kullan..

Son düzenleme:
Back
X